07 / 05 / 2024

Ordu Özel Sanayi Sitesinde kiralar neden yüksek

Ordu Özel Sanayi Sitesinde kiralar neden yüksek

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Özel Sanayi Sitesi’nde hem esnaf ziyaretinde bulundu hem de Özel Sanayi Sitesi ile ilgili önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek planlama hakkında toplantı yaptı.

Ergin Özel İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergin Özel İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Özel tarafından kuruldu.

Zel Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zel Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Sunar tarafından kuruldu.

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde lansmana özel 10 yıl vadeli kredi fırsatı! Metrekaresi 32 bin TL'ye!

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde lansmana özel 10 yıl kredi fırsatıyla satışlar başladı. Dilovası Modern Sanayi Sitesi, toplam 133 bin 500 metrekarelik alanda inşa edilecek. İşte ayrıntılar...

Agl Adıgüzel İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agl Adıgüzel İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Sancar Adıgüzel tarafından kuruldu.

METKAP'ta ön satışlar başladı: Akyapı'dan plastik ve metal kaplama sektörüne özel sanayi sitesi!

Gayrimenkul sektöründe 24 yılı geride bırakan Akyapı, yeni sanayi sitesi projesi için düğmeye bastı. İşte kendi içerisinde bulunan arıtma tesisi de bulunan sanayi sitesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Özel Amaçlı Tuzla Kimya Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Özel Amaçlı Tuzla Kimya Sanayi Anonim Şirketi Tuzla'da Nuri Kızıltepe tarafından kuruldu.

Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Güzel Oda Kapı Ve Çelik Kapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Oda Kapı Ve Çelik Kapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da  250 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Güzel  tarafından kuruldu.

Özel Otelcilik Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özel Otelcilik Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sevinç Özel tarafından kuruldu.

Ümraniye'deki PTT arazisinin imarı değiştirildi!

İstanbul Ümraniye'deki PTT arazisine, millet bahçesi, özel sanayi alanına konut ve ticaret inşaat izni veren imar plan değişikliği askıya çıkarıldı.

MH Güzel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MH Güzel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güzel tarafından kuruldu.

Ordu Korgan Sanayi Sitesi'nin inşaatı tamamlandı! 

Ordu Korgan'daki projeler hakkında bilgi veren Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, inşaatı devam eden Korgan Sanayi Sitesi'nde çalışmaların tamamlandığını dile getirdi. 

Ordu Özel Sanayi Sitesinde kiralar neden yüksek Haberi

Ordu Özel Sanayi Sitesinde kiralar neden yüksek


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Özel Sanayi Sitesi’nde hem esnaf ziyaretinde bulundu hem de Özel Sanayi Sitesi ile ilgili önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek planlama hakkında toplantı yaptı.

Başkan Enver Yılmaz’a Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yusuf Kaynar, Belediye Meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.

Beraberindekilerle birlikte Özel Sanayi Sitesi’nde kahvaltı yapan Başkan Yılmaz, daha sonra tüm iş yerlerini gezerek esnaflarla selamlaştı ve sohbet etti. Esnaf ziyaretinin ardından kooperatif binasında Özel Sanayi Sitesi’nin sorunları ile ilgili bir de toplantı yaptı.

 “ALTERNATİF İŞYERLERİ OLMADIĞI İÇİN KİRALAR AŞIRI YÜKSELDİ”

Toplantıda ilk konuşmayı yapan Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yusuf Kaynar; “Sizi buraya esnafımızın sorunu ile ilgili davet ettik....