02 / 05 / 2024

Ordu Korgan Sanayi Sitesi'nin inşaatı tamamlandı! 

Ordu Korgan Sanayi Sitesi'nin inşaatı tamamlandı! 

Ordu Korgan'daki projeler hakkında bilgi veren Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, inşaatı devam eden Korgan Sanayi Sitesi'nde çalışmaların tamamlandığını dile getirdi. 



Ordu Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, ilçede devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Takvim'de yer alan habere göre; Kiraz 2015 yılında temeli atılan sanayi sitesi hakkında bilgi verdi.

Ordu Korgan Sanayi Sitesi nin inşaatı tamamlandı! 

Kiraz proje hakkında, "Sanayi sitemizi söz verdiğimiz gibi bitirerek esnafımızın hizmetine sunduk. Kuşkusuz en büyük projelerimizden birisi Korgan Sanayi Sitemiz... Sanayi esnafımız ilçe merkezinde bina altlarında hizmet vermekteydi. Sanayi kooperatifimiz arazi alımı yapmış ve yıllarca herhangi bir faaliyette bulunamamıştı. Bizler öncelikle sanayi kooperatifimizin aldığı araziyi sanayi esnafımızın da desteği ile belediyemize aldık. Sonra alanı etrafındaki bahçeleri de alarak büyüterek 20 dönüme çıkardık. 80 dükkanlık sanayi sitesi inşaatımızın temelini 2015'te attık. Ek dükkanlar yapmak gündemimizde. Böylelikle şehir merkezimizin trafiği rahatladı. Esnafımız konforlu bir işyeri sahibi oldu. Başta sanayi Kooperatifi Başkanı Nail Yaldızlı olmak üzere emeği geçen tüm esnafımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ordu Korgan’da çok katlı konut tartışması!


Geri Dön