01 / 05 / 2024

Ordu sahil düzenleme

Ordu sahil düzenleme

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu sahilini genişletip yeni bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla hazırlanan Rusümat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi için çalışmalar devam ediyor.

Beykoz Sahil Düzenleme Projesi 2018'de tamamlanacak!

Beykoz, Kanlıca-Çubuklu Sahil Yolu’nun ardından yepyeni bir sahil şeridine de kavuşacak. İlçedeki düzenleme çalışmaları 2018'de tamamlanacak.

Ordu, sahil düzenleme çalışmalarıyla cazibe merkezi olacak!

Ordu Rüsumat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi kapsamındaki çalışmalar son sürat devam ediyor.

Ağva Meydanı ve Sahil Düzenleme Projesi tamamlanıyor!

Ağva Meydanı ve Sahil Düzenleme Projesi’nde incelemelerde bulunan Başkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ağva yatırımlarına dikkat çekti.

Ordu sahil yenileme çalışmaları devam ediyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu sahilini genişletip yeni bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla hazırlanan Rusümat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi için çalışmalar devam ediyor.

İzmir Foça'da düzenleme çalışmaları yarım kaldı!

İzmir'in önemli tatil beldelerinden olan Yeni Foça'da sahil düzenleme çalışmaları yarıda kaldı.

Ağva Sahil Düzenleme Projesi gün sayıyor!

Şile Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Ağva’nın turizmine can katacak ‘Sahil Düzenleme ve Rekreasyon Projesi’nde sona gelindi.

Altınordu Aziziye Cami çevresinde düzenleme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu Aziziye (Yalı) Camii çevresinde düzenleme çalışmaları başlattı.

Kocaali Sahil Düzenleme Projesi'nde sona gelindi!

Kısa süre önce Kocaali’ye Kadınlar Plajı ve Sahil Düzenleme Projesi hediye edeceklerini duyuran Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yatırımda gelinen son noktayı açıkladı.

Sakarya Sahil Düzenleme Projesi’nde sona gelindi!

Sakarya Kocaali Kadınlar Plajı ve Sahil Düzenleme Projesi’nde sona gelindi. Proje 20 bin metrekarelik alanda hayata geçiyor.

Ağva Sahil Düzenleme projesi 2017 yılının ilk yarısında tamam!

Nisan ayı içerisinde çalışmalarına başlanan Ağva Sahil Düzenleme projesi kapsamında bulunan yapılar son şekillerini almaya başladı.

Kumburgaz Sahil projesi düzenleme ihalesi 29 Kasım'da!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Kumburgaz Sahil Projesi düzenleme işini anroşman yapılması karşılığında ihale edecek. İhalesi 29 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Antalya Çamyuva'da sahil düzenleme çalışmaları başladı!

Antalya'nın Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Çamyuva Mahallesi'ndeki sahil düzenleme çalışmalarını başlattı.

Ağva Sahil Düzenleme Projesi'nde sona gelindi!

Sosyal tesislerin, spor sahalarının ve ortak kullanım alanlarının yer aldığı Ağva Sahil Düzenleme Projesi'nde sona gelindi.

Ordu sahil düzenleme Haberi

Ordu sahil düzenleme

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu sahilini genişletip yeni bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla hazırlanan Rusümat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi kapsamında çalışmalar sürüyor. 


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Ordu sahilini model olacak bir görünüme kavuşturacak projemizin rıhtım iskelesiyle İlk Adım Anıtı arasındaki kısmında hummalı çalışma sürdürüyoruz. Yürüyüş yolumuzun yüzde 70’i tamamlanırken, bisiklet ve koşu yolumuzun altyapı çalışmaları ise devam ediyor” şeklinde açıklama yaptı. 


Rıhtım Projesi ile ilgili açıklama yapan Başkan Yılmaz, “Daha önce kaya parçalarıyla dolgusu yapılan alanın zeminini moloz dökerek düzgün hâle getirdik. Yürüyüş tretuvarı ve elektrik direklerinin sökülmesiyle birlikte yeni rekreasyon alanı oluşturmak için çalışmaların başlatıldığı alanda 2 şeritli bisiklet yolu, 3 şeritli koşu yolu, kordon dolaşım alanı ve merpen oturma basamakları, dinlenme, oturma ve fonksiyon...