06 / 05 / 2024

Ordu Şirin Evler Kamyon Garajı ne olacak

Ordu Şirin Evler Kamyon Garajı ne olacak

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu’da uygulayacağı ‘Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ikinci adımını attı. Büyükşehir belediyesi, yıkılacak olan binaların yerine yapılması gereken konutlar için Şirin Evler’deki Kamyon Garajını TOKİ’ye devir etti.

Ordu kıyılarındaki yüksek katlı bina inşalarına son!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Belde Evler örneğinde olduğu gibi kıyılar yargı kararıyla koruma altına alındı. Buna göre kıyılarda yüksek ölçekli bina inşasının önüne geçildi. 

Ordu'da bungalov evler yenileniyor!

Ordu'da özellikle kayak severler tarafından tercih edilen bungalov evler, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kış sezonuna hazırlanıyor. 

Osman Işık: Ordu'da toplu konut arazi yeri arayışımız devam ediyor!

Ordu’da son haftalarda kar yağışı ve sağanak yağışlar nedeniyle heyelanlar meydana geldi. Ordu AFAD Müdürü Osman Işık, "Geçen yıl heyelanda yıkılan evler vardı, ilgili çalışmalar devam ediyor, 26 vatandaşımızın yerleşecekleri yer seçimini yaptık. Kendi uygun yeri olmayan vatandaşlarımız için toplu k

Ordu'daki Belde Evler'de mahkeme kararına rağmen yıkım devam ediyor!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde sahil kenarında yapılan Belde Evler projesi için mahkeme yıkım işleminin durdurulmasına karar verdi. Fakat yıkım hala devam ediyor, belediye yıkımı durdurmadı...

Altınordu’daki Belde Evler Projesi yıkılıyor!

Ordu Altınordu’daki Belde Evler Projesi için yıkım kararı alındı. Proje sahipleri bu kapsamda dava açtı ve mahkemeler projenin devam etmesi yönünde karar verdi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler projenin yapı ruhsatını iptal etti ve yıkım kararı aldırdı.

Ordu'da şehrin silüetini bozan Belde Evler projesine, mahkeme devam dedi!

Ordu'da şehrin silüetini bozduğu gerekçesiyle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yıkılmasını istediği Belde Evler projesinde son durum belli oldu. Mahkeme projeye devam edilmesi kararını verdi...

Ordu Belde Evler inşaatı yeniden başladı!

Ordu’da büyük tepkilere yol açan ve Ordu Büyükşehir Belediyesince  iki kez durdurulan 3 blokta 17 katlı 280 daireli Belde Evler inşaatı yeniden başladı...

Ordu Çambaşı'nda bungalov inşasına başlandı!

Ordu’da yer alan Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'ne bungalov evler inşa ediliyor.

Ordu Aybastı'da askıda kalan evler görenleri korkutuyor!

Ordu’nun Aybastı ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi'nde 15 Mayıs'ta meydana gelen heyelanda 61 binadaki 80 konut tahliye edilirken, 22 bina ile 1 cami yıkıldı. 2 bina dışındaki yapıların büyük kısmının heyelandan etkilendiği mahalleye girişler de yasaklandı.

Ordu Gölköy'de konut edindirme hakkı önerisi!

Ordu ili Gölköy ilçesinin Sarıca Mahallesi'nde gerçekleşen heyelan sonrası risk altında bulunan tüm evler için vatandaşların yeniden konut edindirme hakkından yararlandırılması önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu Taşbaşı'ndaki tarihi evler restore ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Taşbaşı Mahallesi’nde yer alan tarihi evlerin restorasyon çalışmalarını inceledi.

Cahit Turhan: Ordu'daki evler akıllandı!

AK Parti'nin Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinginde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, ''Akıllı şehirler geliyor. Kentsel dönüşüm geliyor. Akıllı evler geliyor. Bizim insanımız dünyada her şeyin en iyisine layık'' dedi.

Ordu'da heyelan riski nedeniyle bazı evler boşaltıldı!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, bir mahalledeki heyelan riski sebebiyle bazı evlere nakil kararı verildi.

Ordu Şirin Evler Kamyon Garajı ne olacak Haberi

Ordu Şirin Evler Kamyon Garajı ne olacak

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu’da uygulayacağı ‘Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ikinci adımını attı. Büyükşehir belediyesi, yıkılacak olan binaların yerine yapılması gereken konutlar için Şirin Evler’deki Kamyon Garajını TOKİ’ye devir etti.


Ordu Büyükşehir Belediyesinin Altınordu, Fatsa ve Ünye’de seçilen pilot bölgelerde Kentsel Dönüşümle ilgili başlanan altyapı çalışmaları devam ediyor. Ekim ayında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan arasında imzalanan protokole göre, Altınordu’da uygulanacak ‘Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında yapılacak olan yeni konutlar için Kamyon Garajı, TOKİ’ye devir edildi.


UYGULAMA PROJELERİ HALKLA PAYLAŞILACAK


Uygulanacak olan ‘Kentsel Dönüşüm Projesi’ ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Enver Yılmaz, Kentsel Dönüşüm uygulamalarında hiçbir vatandaşın mağdur edilmeyeceğini dile getirdi. Yılmaz, “Uygulama projelerini halkla paylaşacağız. Hemşerilerimizin rızası olmayan bir projeyi uygulamayız. Altınordu ilçesinde ve...