18 / 05 / 2024

ordu şirinevler mahallesi yeni park ne zaman bitecek

ordu şirinevler mahallesi yeni park ne zaman bitecek

Ordu Belediyesi Şirinevler Mahallesi'nde ki yeni park için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yeni Parkın Çocuk oyun grupları ve fitness aletlerinin alandaki montesini tamamlayan Ordu Belediyesi çevre düzenlemesinde de sona yaklaştı...

TOKİ'den Ordu Gürgentepe'ye 75 yeni konut müjdesi!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 4 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Ordu’nun Aybastı sakinleri yeni konutlarını bekliyor!

Ordu’nun Aybastı ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi'nde 1.5 sene önce yaşanan heyelan nedeniyle birçok vatandaş evsiz kalmıştı. Evsiz kalan mahalle sakinleri TOKİ’nin gelecek yıl teslim edeceği evleri bekliyor.

Ordu Büyükşehir'den satılık 21 gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu İlçesi Bucak Mahallesi 297 ada 73 ve 74 nolu parsellerde bulunan bağımsız bölüm numarası verilen konutları satışa çıkardı. İhale 2 Aralık 2020 günü saat 14:00'da düzenlenecek. 

TOKİ'den Ordu ve Tokat'a yeni okul!

Ordu İli, Akkuş İlçesi, 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Tokat İli, Erbaa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, (Mevlana İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Kurtuluş Mahallesi (Yavuz Selim İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Yıldırım Şirinevler Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nin kaderini değiştirecek imar planı çalışmaları sürüyor. İmar planı ve uygulaması ile bölgenin sosyal donatıya ve alt yapı hizmetlerine sahip olacak.

Ordu'da inşaattan düşen işçi ağır yaralandı!

Ordu Ünye Cevizdere Mahallesi'nde yer alan inşaattan düşen işçi ağır yaralandı...

Ordu'da Kıyı Kanunu'na aykırı binalar yıkıldı!

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde Kıyı Kanunu'na aykırı olduğu sebebiyle Ordu İdare Mahkemesi'nin verdiği yıkım kararı üzerine 3, 10 ve 12'nci katları tamamlanan binaların yıkımı gerçekleştirildi...

Ordu Altınordu'da heyelanda 3 bina yıkıldı, 9 binada ise risk tespit edildi!

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Topluca Mahallesi, son 10 yıldır meydana gelen heyelanlar sebebiyle kayıyor. 3 binanın yıkıldığı, 30 dönüm fındık bahçesinin hasar aldığı, 9 binada ise risk tespit edilen mahallede cami de yıkılmak üzere...

Ordu'da 7.7 milyon TL'ye icradan satılık üç katlı otomobil servisi!

Ordu İcra Dairesi Ordu ili, Altınordu ilçesi, Cumhuriyet mahallesi, Karamanlı mevkii, 2822 ada 1 numaralı parselde yer alan 3.329,28 metrekare alanlı üç katlı otomobil servisi 7 milyon 657 bin 318 TL'ye icradan satıyor...

Ordu TOKİ projesindeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ işbirliği ile Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi’nde inşa edilen projedeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti.

Ordu Aybastı'da askıda kalan evler görenleri korkutuyor!

Ordu’nun Aybastı ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi'nde 15 Mayıs'ta meydana gelen heyelanda 61 binadaki 80 konut tahliye edilirken, 22 bina ile 1 cami yıkıldı. 2 bina dışındaki yapıların büyük kısmının heyelandan etkilendiği mahalleye girişler de yasaklandı.

Ordu Fatsa'da 6.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Fatsa İcra Dairesi, Ordu ili, Fatsa ilçesi, Yapraklı Mahallesi 1496 parselde yer alan 18 bin 150 metrekarelik tarlayı 6 milyon 435 bin 868 TL'ye icradan satıyor...

Ordu'daki tarihi cami restore edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gürcek Mahallesi'ndeki tarihi camiyi restore edecek.

ordu şirinevler mahallesi yeni park ne zaman bitecek Haberi

ordu şirinevler mahallesi yeni park ne zaman bitecek


Ordu Belediyesi Şirinevler Mahallesi'nde ki yeni park için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yeni Parkın Çocuk oyun grupları ve fitness aletlerinin alandaki montesini tamamlayan Ordu Belediyesi çevre düzenlemesinde de sona yaklaştı.


Şirinevler Mahallesi 675 ve 676 no'lu sokakların kesiştiği nokta da 4 bin metrekarelik alana yeni bir park projesi hazırlayan Ordu Belediyesi, bu parkın içeriğinde Basketbol Sahası, Fıtness Grubu, Çocuk Oyun Alanı, Pergolalar, Oturma Bankları, Yürüyüş Yolları ve Kamelyalar monte etmeyi sürdürüyor.


Bu ekipmanların yanı sıra çevre düzenlemelerinde de aralıksız çalışmalarına devam eden Ordu Belediyesi, bitki çeşitleri açısından da farklı türde ve farklı boyutlarda ki bitkileri peyzaj uygulaması ile birlikte yerlerine dikiyor.



Ordu...