08 / 05 / 2024

ordu stat projeleri

ordu stat projeleri

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 22 bin kişilik olarak yapılması planlanan stadyum projesinin haziran ayında hayata geçirilebileceklerini söyledi.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Yeni Ordu Stadı'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ordu'da 2017 yılında yapımına başlanılan 20 bin seyirci kapasiteli yeni stat çalışmaları tamamlandı.

Ordu Boztepe'de dönüşüm tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentin en önemli seyir terasları arasında yer alan Boztepe’de değişim yaşatacak projeleri sürdürüyor.

Ordu'daki Ters Ev'e yoğun ilgi!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin özgün projeleri arasında yer alan Ters Ev Ordu'nun cazibe merkezlerinden biri olacak.

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nde inşaat yükseliyor!

Ordu’yu geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nin inşaatını tamamlıyor.

Yeni Ordu Stadı'nda çalışmalar sürüyor!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, yapımı devam eden Yeni Ordu Stadı'na ilişkin, "Şu ana kadar 150 milyon lira harcandı. İnşallah diğer ikmal inşaatı ile birlikte eksikler tamamlanacak. Stat, sporun ve sporcuların hizmetine sunulacak." diye açıklama yaptı. 

TOKİ Samsun ve Ordu projeleri tamamlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Samsun ve Ordu şantiyelerinde incelemeler yaptı.

Ordu Stadı'nın yüzde 95'i tamam!

Altınordu Durugöl Mahallesi'nde yer alan Ordu Stadı'nın yüzde 95'i tamamlandı. 20 bin seyirci kapasitesine sahip olacak stat fındik figürü şeklinde tasarlanıyor.

Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı. Fuarda, büyükşehirin projeleri büyük ilgi gördü.

Ordu'nun yeni stat inşaatı başladı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz: "Stadı yapacak firma çalışmalarına başladı. Stat, 20 bin seyirci kapasiteli olacak ve 53 bin 952 metrekare alan üzerine inşa edilecek"

Ordu'ya stat değil kompleks inşa edilecek!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ordu Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Kılıç, bölgeye yapılacak yeni stat ile ilgili bilgi verdi.

Ordu Çavuşlar- Yemişli- Karacaömer yoluna asfalt!

Ordu’nun büyükşehir statüsüne geçmesiyle birlikte köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerleri, Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarından nasibini alıyor.

Ordu Gölköy'e yeni yatırım müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada Gölköy'deki yatırımların planlandığı gibi ilerlediğini ve 2017 yılında yeni projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

ordu stat projeleri Haberi

ordu stat projeleri

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, küme düşen Orduspor ile ilgili açıklamalar yaptı. Yılmaz, bu sezon Orduspor'a 1 milyon 600 bin lira yardım yaptığını belirterek, paranın nereye gittiğinin belli olmadığını söyledi. Enver Yılmaz, Orduspor'un borcunun 100 milyon lira olduğunu ifade ederek, Orduspor'un bu borcunu şehrin çeviremeyeceğini söyledi. Yılmaz, sezon başında Orduspor Kulüp Başkanı ve şehrin ileri gelenlerine Orduspor'un borcunun kapatılamayacağını ifade ettiğini belirtti. 


STADYUM DURUGÖL'E YAPILACAK

Başkan Enver Yılmaz Durugöl'e stadyum yapılmasıyla ilgili kararın kesinleştiğini ifade ederek, stadyum için 3 amatör saha ve Orduspor tesislerinin yıkılacağını ifade etti. Yılmaz, Orduspor tesislerinin yıkılmadan önce yeni tesisin Tumasuyu'na yapılacağını söyledi. 3'ü Turnasuyu'nda olmak üzere 7 amatör sahayı stadyumda önce amatör futbola kazandıracaklarını dile getiren Yılmaz, Ordu'da amatör kulüplere malzeme yardımına da devam edeceklerini...