05 / 05 / 2024

Ordu tesisleri

Ordu tesisleri

1993 yılında İstanbul'un yüzde 6'sı Silahlı Kuvvetleri'ne aitmiş. 571 bin 200 hektar yüzölçümüne sahip İstanbul'un 33 bin 171 hektarlık bölümünü elinde bulunduran Ordu'nun emlak değeri 400 trilyon olarak hesaplanmış.

Ordu Turnasuyu Spor Tesisleri'nin inşaatı tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi’nde inşası devam eden iki adet nizami futbol sahası ve spor tesisini inceledi.

Ünye Fevzi Çakmak Sosyal Tesisleri açıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ünye Fevzi Çakmak Sosyal Tesisleri'nin açılışı gerçekleşti.

Ordu Bazalt-Andezit Ocağı'nın ÇED toplantısı 30 Mart'ta!

Ordu İli, Fatsa İlçesi, Salihli Mahallesi'nde yapılması planlanan Bazalt-Andezit Ocağı ve Kırma-Eleme- Yıkama Tesisleri Kapasite Artışı projesi için 30 Mart günü saat 14:00'da ÇED toplantısı yapılacak.

Ordu Perşembe'de selden zarar gören spor tesisleri yenileniyor!

Ordu Perşembe'de 5-6 Temmuz'da yaşanan sel felaketinin ardından zarar gören spor tesislerinde yenileme çalışmaları başlatıldı.

Ordu tenis kortları ve sosyal tesisleri Nisan'da açılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Ordu Karşıyaka Mahallesi’nde 28 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen tenis kortları ve sosyal tesisleri Nisan'da açılacağını bildirdi.

Ordu Güzelyurt Sosyal Tesisleri Temmuz'da açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ulubey ilçesi Güzelyurt (Şuayip) Mahallesi’ne yapılan sosyal tesis alanını ziyaret etti. Başkan Yılmaz, çevre köylerin toplanma merkezi de olacak Güzelyurt Mahallesi sosyal tesis alanının, Temmuz ayında hizmete hazır hâle geleceğini söyledi.

Ordu'ya 20 bin seyirci kapasiteli yeni stat!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz: "Ordu Stadı için 23 Kasım'da ihaleye çıkılacak. Durugöl Spor Tesisleri'nin bulunduğu alanda inşa edilecek stat, 20 bin seyirci kapasiteli olacak" dedi.

Ordu Durugöl Stadyumu'na izin çıkmadı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın şehirlerde yaptığı Uefa kriterlerine uyan stadyumlar projesinde Ordu Durugöl Spor Tesisleri’ne yapılması planlanan stadyum için izin çıkmadı.

Araplar'ın Ordu ilgisi!

Arapların Karadeniz Bölgesi’ne ilgisini değerlendiren Ordu, turist kapma yarışına dahil oldu. Ordu’da Araplara özel turizm tesisleri yaptıklarını belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Hedefimiz yılda 1 milyon turist” dedi.

Ordu yılda 1 milyon turist ağırlamayı planlıyor!

Arapların Karadeniz Bölgesi’ne ilgisini değerlendiren Ordu, turist kapma yarışına dahil oldu. Ordu’da Araplara özel turizm tesisleri yaptıklarını belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Hedefimiz yılda 1 milyon turist” dedi.

Araplar Ordu'da golf tesisleri ve tatil köyü kuracak!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu: 'Son bir yıl içinde Arap yatırımcılar Ordu'dan gayrimenkul ve 200'e yakın daire satın aldılar. Şimdi de yaylada 100 milyon dolarlık golf tesisleri ve tatil köyü kurmak için başvurdular' dedi.

Ordu'ya 28 dönümlük sosyal tesis!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların kullanabileceği sosyal tesisleri hizmete kazandırmaya devam ediyor. Her ilçede spor tesisleri için önemli çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, sporun her alanında yatırımlarını sürdürüyor.

Reysaş GYO Ordu Ünye Depolama Binası değerleme raporu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Ordu Ünye'de yer alan Depolama Binası'nın değerleme raporunu yayınladı...

Ordu tesisleri Haberi

Ordu tesisleri



ORDU, ARSA TRİLYONERİ


İSTANBUL yüzölçümünün yüzde 6'sı Silahlı Kuvvetler'e ait. Ordunun, İstanbul'da sahip olduğu 33 bin 171 hektarlık arazi ve binaların değeri 400 trilyon lira olarak hesaplanıyor. Sadece Anadolu ve Rumeli Kavağı'ndaki arsalara 50 trilyon lira değer biçiliyor.


Mustafa KUTLAY


    MODERNLEŞMESİ için her zaman kaynak yetersizliğinden yakınılan Silahlı Kuvvetler, sadece İstanbul'da 400 trilyon liralık bina ve arazinin üzerinde oturuyor. İstanbul'daki askeri arazilerin şehrin büyümesi ile şehir merkezinde değerlendirilemeyen trilyonluk değerler haline dönüştüğünü söyleyen emlak uzmanları, Silahlı Kuvvetler'in bu arazilerden çekilerek şehir dışına taşınmasını istiyorlar. Askeri arazilerin parsellenerek imara açılması halinde Silahlı Kuvvetler'in bin trilyon liranın üzerinde kaynağa...