02 / 05 / 2024

Ordu TOKİ evleri

Ordu TOKİ evleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Perşembe Belediyesinin ortaklaşa yapacakları bin 500 adetlik konut inşaatında başvuru süresi sona erdi.

TOKİ Ordu Perşembe 2023 kuraları bugün çekiliyor!

İnşaat çalışmalarına geçtiğimiz yıl başlanan Ordu Perşembe 2.Etap Düz Mahalle TOKİ Evleri'nin kuraları bugün çekilecek. İşte detaylar...

Ordu Belde Evleri'nin zemin katları neden yıkılmıyor?

Ordu Çevre Derneği Başkanı Ertuğrul Gazi Gönül, Belde Evleri’nin yıkılması için belediyeye çağrıda bulundu. Gönül, "2021 yılı yaz ayına yetişecek biçimde yeşil alan çalışması tamamlanmalı, geçmişte olduğu gibi mesire yeri ve semt spor alanları olmalıdır" dedi.

Ordu Belde Evleri’nin yıkımı sürüyor!

Ordu Altınordu’daki Belde Evleri Projesi için yıkım kararı alındı. Bu kapsamda başlatılan projenin yıkımı devam ediyor.

TOKİ Ordu Mesudiye Evleri başvurusu!

TOKİ Ordu Mesudiye Evleri başvurusu 8 Ağustos'ta başladı ve devam ediyor. Projede 12 adet konut satışta.

TOKİ Ordu Mesudiye Evleri başvuru!

TOKİ Ordu Mesudiye Evleri başvuru işlemleri devam ediyor. Fiyatlar 103 bin 921 TL'den başlıyor.

Ordu Gürgentepe TOKİ Evleri son başvuru günü yarın!

Ordu Gürgentepe TOKİ Evleri son başvuru günü yarın olarak belirlendi. Ev fiyatlarının 191 bin 250 TL'den başladığı proje toplamda 83 adet daire satışa çıkarılıyor.

Ordu Gürgentepe TOKİ Evleri başvuru!

Ordu Gürgentepe TOKİ Evleri başvuru dönemi devam ediyor. Ödemelere göre 120 aydan 180 aya kadar vade imkanı sağlanan projede ev fiyatları 191 bin 250 TL'den başlıyor.

Ordu TOKİ Mesudiye Evleri başvuru dönemi!

Ordu TOKİ Mesudiye Evleri başvuru dönemi 22 Şubat 2016 tarihi itibariyle başlıyor. 120 aya kadar vade fırsatı sunan projede 688,69 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Ordu Mesudiye başvuru 2016!

Ordu Mesudiye TOKİ Evleri fiyatları 97 bin 227 TL'den başlıyor. Projede 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. İşte TOKİ Ordu Mesudiye başvuru 2016 detayları...

TOKİ Ordu Mesudiye Evleri son başvuru tarihi!

TOKİ Ordu Mesudiye Evleri son başvuru tarihi 31 Mart 2016 olarak belirlendi. Ödemeleri 120 ay vade imkanı ile yapılabilen projede fiyatlar 97 bin 227 TL'den başlıyor.

TOKİ Ordu Mesudiye Evleri başvuru işlemleri!

TOKİ Ordu Mesudiye Evleri başvuru işlemleri 22 Şubat 2016 tarihi itibariyle başlıyor. Projede yüzde 15 peşinatta kalan kısım için 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Gaziantep Islahiye Fevzipaşa TOKİ Evleri!

Gaziantep Islahiye Fevzipaşa TOKİ Evleri başvuruları için son gün 30 Eylül 2015. Fiyatların 73 bin 511 TL'den başladığı projede 180 aya varan vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

Kütahya Pazarlar TOKİ Evleri!

Kütahya Pazarlar TOKİ Evleri fiyatları 75 bin 234 TL'den başlıyor. Satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş tarafından yürütülen projede 67 adet konut açık satış yöntemiyle satılıyor.

Ordu TOKİ evleri Haberi

Ordu TOKİ evleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Perşembe Belediyesinin ortaklaşa yapacakları bin 500 adetlik konut inşaatında başvuru süresi sona erdi. 


Yoğun talep üzerine 2 Ekim tarihe kadar çekilen Perşembe TOKİ Evleri Konut Projesi başvurulan dün itibariyle sona erdi. Çerli Mahallesi, Düz Mahalle ve Kacalı Mahallesi sınırlan içerisine yapılacak olan TOKİ Evleri kapsamında ilçeye bin 500 konut kazandırılacak. 


Konu ile ilgili açıklama yapan Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar, ön kayıtlann beyaz masada askıya çıkmasının ardından 1 ila 2 ay içerisinde kura çekimi yapılacağını açıkladı. Başkan Bahtiyar, "Yapılan titiz çalışmaların ardından i ön kayıtlar beyaz masada askıya çıkacak. Yoğun talep olması nedeniyle yer anlaşması yapıyoruz. Kuraların çekimleri bu nedenle biraz uzadı ancak yer anlaşmalarında sona gelindi. Kuralar yaklaşık olarak bir buçuk ay sonra noter...