15 / 05 / 2024

ordu turizm müşaviri hassan ashour

ordu turizm müşaviri hassan ashour

Ordu’ nun Fatsa ilçesi ve köyleri Arap turistlerin dikkatini çekmeye başladı. İlk aşamada tapularıyla birlikte 60 daire alan Arapların, Fatsa’ ya gelmeye devam edeceği bildirildi...

Türk Hava Yolları çalışanlarına müjde! İkramiyeler ay sonu hesapta

Türk Hava Yolları (THY) iştirak şirketlerinde ve diğer görevlerde çalışan personellerin ikramiyelerinin ay sonunda hesaplara yatacağını açıkladı. THY çalışanlarını sevindiren bu gelişme Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün'den geldi.

Fahiş konut kiralarına yeni çözüm: Askıda kiralık ev önerisi!

Fahiş konut kiraları sebebiyle dar gelirlilerin evsiz kalma riskiyle karşı karşıya kaldığına dikkat çeken Emlak Müşaviri Taşçı, çare olarak ‘askıda kiralık ev’ önerisini sundu. İşte o öneri...

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Saılıst Yatçılık Turizm Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saılıst Yatçılık Turizm Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şile'de Cenap Barış Ersemiz tarafından kuruldu.

Samsun'da 40 milyon liralık müze kaderine terk edildi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yapılan ancak ekonomik nedenlerden dolayı inşaatı duran Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi kaderine terk edildi. 

Ncs Mimarlık Turizm Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ncs Mimarlık Turizm Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi'ndeki tarihi binalar yıkılacak mı?

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Akçadağ ilçesinde bulunan Sultansuyu Tarım İşletmesinde tarihi nitelikte olduğu belirtilen binalarla ilgili açıklama yaptı.

Pangea Organizasyon Turizm Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pangea Organizasyon Turizm Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Özpehlevan tarafından kuruldu.

Güven Rent A Car Gayrimenkul Turizm Müşavirlik Danışmanlık Hizm. Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güven Rent A Car Gayrimenkul Turizm Müşavirlik Danışmanlık Hizm. Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rabee Sabre ve Mhd Taiseer ortaklığında kuruldu.

Konut kredisi faizlerindeki indirim ev fiyatlarını artırdı mı?

Ünlü Emlak Müşaviri Salim Taşçı, konut kredilerinde faiz oranlarının düşmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Taşçı, Türkiye'de ne zaman konut kredileri ucuzlasa hemen sonrasında konut fiyatlarının yükseldiğini, haksız zam fırtınası estiğini belirtti...

Osman Işık: Ordu'da toplu konut arazi yeri arayışımız devam ediyor!

Ordu’da son haftalarda kar yağışı ve sağanak yağışlar nedeniyle heyelanlar meydana geldi. Ordu AFAD Müdürü Osman Işık, "Geçen yıl heyelanda yıkılan evler vardı, ilgili çalışmalar devam ediyor, 26 vatandaşımızın yerleşecekleri yer seçimini yaptık. Kendi uygun yeri olmayan vatandaşlarımız için toplu k

GMN Turizm Mühendislik İnşaat ve Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

GMN Turizm Mühendislik İnşaat ve Kuyumculuk Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Güleşmen tarafından kuruldu.

Araplar Ordu’da mülkiyet yarışına girdi!

Doğu Karadeniz’e akın eden Araplar, Ordu’dan mülk alma yarışına içine girdiler. 2017 yılında 34 Arap uyruklunun mülkiyet satın aldığı Ordu’da 2018 yılında 66 yabancıya 82 bin metrekare satış gerçekleştirildi. 

ordu turizm müşaviri hassan ashour Haberi

ordu turizm müşaviri hassan ashour


Ordu’nun Fatsa ilçesi ve köyleri Arap turistlerin dikkatini çekmeye başladı.


İlk aşamada tapularıyla birlikte 60 daire alan Arapların, Fatsa’ya gelmeye devam edeceği bildirildi. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Ordu Turizm Müşaviri Hassan Ashour, Fatsa’ya gelecek turistlerin belli başlı şartları olduğunu, bu şartların yerine getirilmesi halinde turist akınının artarak devam edeceğini söyledi.


Gelecek turistler ve Fatsa'da yerleşik Araplar için sağlık ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Avrasya Medi-tech Hastanesi'yle görüşme ve bağlantı yapılabileceğini ifade eden Ashour, “Bundan sonra daha sık ziyaretlerde bulunacağız” dedi.



Ordu...