03 / 05 / 2024

Ordu Ulubey Devlet Hastanesi

Ordu Ulubey Devlet Hastanesi

Ordu Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Ulubey Devlet Hastanesi inşaatının yüzde 90'ının tamamlandığını açıkladı.

Ordu İlküvez Barajı'nın inşaatı tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) yaptığı açıklamada, Ordu'daki İlküvez Barajı inşaatının tamamlandığı belirtti.

Ordu Ulubey Devlet Hastanesi yılbaşında tamam!

Ordu Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Ulubey Devlet Hastanesi inşaatının yüzde 90'ının tamamlandığını açıkladı.

Ordu Ulubey-Gürgentepe-Gölköy karayolu meclis gündeminde!

Ordu ilindeki Ulubey-Gürgentepe-Gölköy karayolu yapımı çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel karayoluna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

Ordu 2. OSB 800 dönüm alan üzerine kurulacak!

Altınordu ilçesi Karaağaç Mahallesi ile Ulubey ilçesi Güzelyurt ve Eymür Mahallesi sınırları içerisinde inşa edilecek olan Ordu 2. OSB 800 dönüm alana sahip olacak.

Ordu Ulubey'de maddi durumu olmayan aileler ev sahibi oldu!

Ordu Ulubey Kaymakamlığı ve Ulubey Belediyesi tarafından maddi durumu olmayan bir aile ev sahibi oldu. Kirazlık Mahallesi'nde yaşayan Duriye Eren yeni evine kavuştu.

Ordu'da ihtiyaç sahibi aileye ev hediyesi!

Ordu'da maddi imkanı olmayan Eren ailesi'ne Ulubey Kaymakamlığı ve Ulubey Belediye Başkanı Türkcan'ın girişimleriyle yeni bir ev yaptırıldı.

Ordu Belediyesi'nden Ulubey'e sosyal tesis!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey İlçesi'ne sosyal tesis inşa etti. Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yapımı tamamlanan tesiste incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ordu'ya 17 milyarlık yatırım yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu’ya yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Erdoğan "Ordu ilimize son 14 yılda 17 milyar TL devlet yatırımı yapıldı." dedi

Ordu Ulubey Spor Tesisi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Ulubey yatırımlarının ve planlanan projelerinin değerlendirildiği toplantılar kapsamında Ulubey heyetini ağırlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Ordu Ulubey Spor Tesisi tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Ordu Fatsa'da yeni İşkur binası yapılacak!

Ordu’nun en büyük ilçeleri sıralamasında ilk üçte yer alan Fatsa’ya yeni bir devlet yatırımı daha kazandırılıyor. İlçenin uzun süredir önemli ihtiyaçları arasında olan İŞKUR hizmet binası için önemli gelişmeler yaşanıyor.

Ordu'nun 12 noktasına altyapı yatırımı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu-Samsun karayolu ve Ordu-Ulubey karayolu üzerinde bulunan 12 noktada yapılacak çalışmaların karayolu geçiş izinleriyle ilgili, Karayolları Samsun Bölge Müdürlüğüyle görüşme gerçekleştirdi.

Ordu Güzelyurt Sosyal Tesisleri Temmuz'da açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ulubey ilçesi Güzelyurt (Şuayip) Mahallesi’ne yapılan sosyal tesis alanını ziyaret etti. Başkan Yılmaz, çevre köylerin toplanma merkezi de olacak Güzelyurt Mahallesi sosyal tesis alanının, Temmuz ayında hizmete hazır hâle geleceğini söyledi.

Ordu Ulubey Devlet Hastanesi Haberi

Ordu Ulubey Devlet Hastanesi

Ordu Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Ulubey Devlet Hastanesi'nşn kaba inşaatın yüzde 90'ının tamamlandığını açıkladı. Türkcan, “İnşallah yılbaşı akşamı bu hastaneyi teslim alıp anahtarını da sağlık il müdürlüğüne teslim edeceğiz” diye konuştu.

Ordu Olay Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, yapımına 2018 yılında başlanan Ulubey Devlet Hastanesi inşaatının hız kesmeden sürdüğünü açıkladı. 

Hastanenin kaba inşaatının yüzde 90 oranında tamamlandığını kaydeden Türkcan, ''Ulubey Devlet Hastanesi yaklaşık 8 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Hastanemizin kaba inşaatı yüzde 90 oranında tamamlandı. İnşallah hedefimiz yılbaşına kadar Ulubey Devlet Hastanesi inşaatının tamamını bitirmek. Hastane inşaatı planlandığı tarihten önce tamamlanarak bize teslim edilecek. İnşallah yılbaşı akşamı bu hastaneyi teslim alıp anahtarını da sağlık il müdürlüğüne teslim edeceğiz. Hastanemiz 25 yatak kapasitesinde olacak. Hastane bünyesinde...