23 / 07 / 2024

Ordu Ulubey Spor Tesisi son durum

Ordu Ulubey Spor Tesisi son durum

Ulubey yatırımlarının ve planlanan projelerinin değerlendirildiği toplantılar kapsamında Ulubey heyetini ağırlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Ordu Ulubey Spor Tesisi tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Yeni Ordu Stadı'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ordu'da 2017 yılında yapımına başlanılan 20 bin seyirci kapasiteli yeni stat çalışmaları tamamlandı.

Ordu Belde Evleri'nin zemin katları neden yıkılmıyor?

Ordu Çevre Derneği Başkanı Ertuğrul Gazi Gönül, Belde Evleri’nin yıkılması için belediyeye çağrıda bulundu. Gönül, "2021 yılı yaz ayına yetişecek biçimde yeşil alan çalışması tamamlanmalı, geçmişte olduğu gibi mesire yeri ve semt spor alanları olmalıdır" dedi.

Ordu Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu'nun spor sahasına dönüştürüleceği iddiası mecliste!

Ordu'nun Kabataş ilçesinde bulunan Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu oyun alanının halka açık spor sahasına dönüştürüleceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu Ulubey Devlet Hastanesi yılbaşında tamam!

Ordu Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Ulubey Devlet Hastanesi inşaatının yüzde 90'ının tamamlandığını açıkladı.

Ordu Perşembe Yaylası'nda tatil köyü inşa ediliyor!

Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Perşembe Yaylası'nda apart ev, restoran, spor alanları ve eğlence mekanlarının bulunduğu yeni tatil köyü inşa ediliyor.

Ordu Ulubey-Gürgentepe-Gölköy karayolu meclis gündeminde!

Ordu ilindeki Ulubey-Gürgentepe-Gölköy karayolu yapımı çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel karayoluna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Yeni Ordu Stadı'nın çimleri seriliyor!

Ordu'da Gençlik ve Spor Bakanlığınca yapılan 20 bin seyirci kapasiteli Yeni Ordu Stadı'nda çim serme işlemine başlanıldı...

Ordu yeni spor merkezine kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi’nde inşaatı süren spor tesisiyle ilgili çalışmaların yüzde 90 seviyesine geldiğini söyledi. Yılmaz, tesisi ay sonunda teslim alacaklarını belirtti.

Ordu Turnasuyu Spor Tesisleri'nin inşaatı tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi’nde inşası devam eden iki adet nizami futbol sahası ve spor tesisini inceledi.

Ordu 2. OSB 800 dönüm alan üzerine kurulacak!

Altınordu ilçesi Karaağaç Mahallesi ile Ulubey ilçesi Güzelyurt ve Eymür Mahallesi sınırları içerisinde inşa edilecek olan Ordu 2. OSB 800 dönüm alana sahip olacak.

Altınordu Spor Kompleksi'nde sona gelindi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilen Altınordu Spor Kompleksi'nde sona gelindi.

Ordu'ya 87 milyon TL'lik spor tesisi geliyor!

Yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Ordu Büyükşehir Belediyesi, kente 87 milyon TL'lik spor tesisi inşa ediyor.

Ordu'ya 87 milyon TL'lik yeni spor tesisi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kente 87 milyon TL'lik yeni bir spor tesisi kazandırıyor.

Ordu Ulubey Spor Tesisi son durum Haberi

Ordu Ulubey Spor Tesisi son durum


İlçelerin yatırımlarının ve planlanan projelerinin değerlendirildiği toplantılar kapsamında Ulubey heyetini ağırlayan Başkan Enver Yılmaz, “ Ulubey ilçemizde uzun yılların kangreni olan içme suyu ve isale hatları sorununu tamamen ortadan kaldırıyoruz. 2017 yılı yatırımlarımızı da tamamladığımızda toplam 208 km’lik yeni bir alt yapı ağımız olacak” dedi.

“EN BÜYÜK SORUN İÇME SUYU İDİ”

Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Genel Sekreter Bülent Civelek, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, meclis üyeleri, muhtarlar ve sivil toplum örgütlerinin katıldığı toplantıda 2014 yılı itibarıyla Ulubey ilçesinde gerçekleşen yatırımlar hakkında bilgi veren Başkan Enver Yılmaz, göreve geldiklerinde özellikle ilçenin içme suyu konusunda büyük sorunlar yaşadığını ancak Büyükşehir Belediyesinin projeleri ile yaşanan problemlerin ortadan kaldırıldığını ifade etti.

“208 KM’LİK YENİ İÇME SUYU VE İSALE HATTI DÖŞENDİ”

Geride kalan üç yıl içerisinde içme...