27 / 04 / 2024

Ordu'ya 87 milyon TL'lik spor tesisi geliyor!

Ordu'ya 87 milyon TL'lik spor tesisi geliyor!

Yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Ordu Büyükşehir Belediyesi, kente 87 milyon TL'lik spor tesisi inşa ediyor.



 

Yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Ordu Büyükşehir Belediyesi, yeni bir spor tesisi daha inşa ediyor. Yaklaşık olarak 87 milyon TL’ye mal olacak olan spor tesisi 250 gün sonra hizmete girecek.

 

Ordu’nun sportif geleceğine büyük yatırım yapan Başkan Enver Yılmaz, “Çalışmalarımız tamamlandığında Ordu ilimiz, amatör sporlarla birlikte başlayan kalkınma hamlesi ile sporda efsane günlerine tekrar dönecektir” diye konuştu.

 

Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi’nde başlayan yeni spor tesisinin yapım çalışmalarını denetleyen Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada, bu yıl içerisinde 9 spor tesisinin yapımına imza attıklarını söyleyerek bunun 4’ünün de standartlara uygun çim saha olduğunu söyledi.

 
250 GÜN SONRA HİZMETE GİRECEK


 
Başkan Enver Yılmaz Turnasuyu’ndaki tesisin özel bir proje olduğunu belirterek, “Projemizin tamamlanmasını ben de heyecanla bekliyorum. Eylül ayında yüklenici firma ile sözleşmemizi imzalamıştık ve 250 gün sonra tesisimiz hizmete açılmış olacak. 2 bin 224 metrekare alan üzerinde inşa edilecek proje içerisinde 556 metrekare alan olacak ve bodrum kat, zemin kat, 1. ve 2. katlar olmak üzere toplam 4 kattan oluşacak.” diye konuştu.
 

Ordu Büyükşehir Belediyesi

 


Geri Dön