24 / 07 / 2024

Ordu Ulugöl tesisleri

Ordu Ulugöl tesisleri

Ordu’nun en güzel mesire alanlarından ve turistik yerlerinden biri olan Ulugöl’e Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 adet bungalov ev yapıldı.

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık'tan tahliye edilen evlerle ilgili açıklama!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları inşa edeceklerini bildirdi.

Ata GYO 11 gayrimenkulünün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Ata GYO portföyünde yer alan Gebze, Düzce, Giresun, Nevşehir, Ordu, Kayseri, Lüleburgaz, Çanakkale illerindeki gayrimenkullerin 2018 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı...

Çankırı'da inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri mecliste!

2010-2018 yılları arasında Çankırı ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesislere ilişkin soru önerhesi hazırladı. CHP'li Tanrıkulu konuyu meclis gündemine taşıdı...

Tarsus Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri açılıyor!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri'nin açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

Manisa Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin ek binası tamamlanıyor!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin yanına inşa edilen ek binayı tamamlıyor.

Ulugöl tabiat parkına mescit yapılacak!

Ordu Orman Müdürlüğü tarafından ildeki turizm cenneti Ulugöl’e mescit ve şadırvan yapılması için ihale düzenlendi. İkizce’deki Laleli Camii model örnek alındı.

BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri'ne 2 ödül birden!

Yüksek Mimar Feza Koca tarafından tasarlanan ve uygulaması yapılan BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri projesi, bir yılda 4 ödül birden aldı. Proje, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri töreninden 2 ödülle döndü.

BJK Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisleri'ne iki ödül!

Yüksek Mimar Feza Koca imzası taşıyan No:1903 BJK Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisleri, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde iki farklı ödülün sahibi olmayı başardı. 

Vakıf Katılım'ın Ordu şubesi açıldı!

Vakıf Katılım'ın Ordu şubesi düzenlenen törenle açıldı. Ordu Valisi Seddar Yavuz, Vakıf Katılım'ın açılışında konuştu.

Ordu'da yayla ve meramlardaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerince, yayla ve meralarda 2017 yılından sonra inşa edildiği ya da inşasına başlandığı tespit edilen yapıların yıkılması için çalışmalar başladı. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Sakarya Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule açılıyor!

Şehrin merakla beklediği Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule 17 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da açılıyor.

Ordu Hükümet Konağı ihalesi 27 Eylül'de!

Ordu İli Gürgentepe İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Eylül'de saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ordu Ulugöl tesisleri Haberi

Ordu Ulugöl tesisleri


Ordu’nun en güzel mesire alanlarından ve turistik yerlerinden biri olan Ulugöl’e Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 adet bungalov ev yapıldı.

Gölköy ziyareti sırasında, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile birlikte Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert ve AK Parti İl Başkanı Av. Uğur Çelenk göl çevresine yapılan bungalovları yerinde inceleyerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

TABİAT PARKI ULUGÖL’E 20 BUNGALOV

Türkiye'nin 36. tabiat parkı olan Ulugöl'ü ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin her yıl artış gösterdiğini ifade eden Başkan Enver Yılmaz; “Buraya gelenlerin ya da gelmek isteyenlerin en önemli beklentisi konaklayabilecekleri bir alandı. Biz de bu beklentiye kayıtsız kalamadık ve 10 adet bungalovun yapımına katkı sağladık. Turistler, Trabzon Uzungöl’de olduğu gibi geceleri burada da konaklayarak aileleri ile hoş vakit geçirebilecekler” dedi.

10 BUNGALOV...