14 / 05 / 2024

ordu üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi

ordu üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi

Ordu Üniversitesi’nde 2014 Şubat ayında inşaatına başlanan ve çalışmalarda büyük bir aşama kaydedilen Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’nin karkas seviyesinde inşaatı tamamlanarak dış cephe giydirme işlemlerine başlandı.

Süleyman Bülbül'den Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin devrine ilişkin soru önergesi!

CHP Aydın Milletvekili Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Vakıflar Genel Müdürlüğüne devrini Meclis’e götürdü.

Ordu Ulubey-Gürgentepe-Gölköy karayolu meclis gündeminde!

Ordu ilindeki Ulubey-Gürgentepe-Gölköy karayolu yapımı çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel karayoluna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tahliye tarihi ertelendi!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) İstanbul Devlet Konservatuvarı’nın 26 Haziran’da boşaltılmasına ilişkin karardan son dönüldü...

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tahliye kararına tepki!

İstanbul Beşiktaş’taki Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) İstanbul Devlet Konservatuvarı’nın, 26 Haziran’da boşaltılacağıyla ilgili kararın ardından üniversiteye destek geldi. 

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne tahliye kararı!

Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisini genişletmek için hemen yanıbaşındaki Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na "Binadan 5 gün içerisinde oradan çıkın" diye talimat gitti.

Antalya'da En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması 27 Mart'ta başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini düzenlediği 'En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması' başvuruları 27 Mart'ta başlıyor.

Kanal İstanbul'da çok güzel mimari ortaya çıkacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'de gelişen projeler hakkında bilgi verdi. Bakan Özhaseki, "Kanal İstanbul projesinde çok değişik çalışmalar var. Projede çok güzel mimari ortaya çıkacak." dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir'den güzel evim projesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Güzel Evim' projesi kapsamında maddi durumu iyi olmayan dul, yetim ailelerin evlerinde bakım onarım çalışması devem ediyor.

Ünye Havaalanı Ordu Üniversitesi'ne devrediliyor!

1989 yılında temeli atılan ve 1991 yılında ilk uçağın indiği ve o günden sonra kaderine terkedilen Ünye Havaalanı, aradan geçen 26 yılın ardından yeniden kazandırıldı. Havaalanı bundan sonra Ordu Üniversitesi Ünye yerleşkesi olarak hizmet verecek.

Adıgüzel ve Kemer Hidroelektrik Santralleri özelleştirildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Adıgüzel ve Kemer Hidroelektrik Santralleri'ni özelleştirdi. Santrallerin, ihaleye 324 milyon 100 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Bereket Enerji Üretim A.Ş.ye verilmesine karar verildi.

Güzelşehir AVM'nin 12 işyeri değerleme raporu yayınlandı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Güzelşehir AVM'nin 12 işyeri değerleme raporu yayınlandı.

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi restore ediliyor!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, restorasyon çalışmaları devam eden Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’nde incelemelerde bulunarak bilgiler aldı.

Kahramanmaraş'ta Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi kuruluyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ‘yeni güzel adamlar’ yetiştirmek için Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi projesini hayata geçiriyor. Müze için ‘Kara Lise’ restore ediliyor.

ordu üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Haberi

ordu üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi

11 bin 800 metrekare kapalı alan, 15 bin 312 metrekare tören alanı ve 5 bin 192 metrekare yeşil alan olmak üzere toplamda 32 bin 304 metrekarelik alan üzerinde 3 blok halinde inşa edilen Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi inşaatında bir taraftan dış cephe giydirme, kablolama ve boru döşeme gibi bina tesisat işlemleri sürdürülürken diğer taraftan da Fakülte binası önünde bulunan ve öğrencilerin mesleki gelişimleri için her türlü açık hava gösterisi ile sosyal aktiviteleri için serbest kullanımına ayrılacak Bin 10 metrekarelik amfi tiyatronun da içinde bulunduğu tören alanında ise saha düzenlemeleri ve kaplama çalışmaları yapılıyor.


13.6 MİLYON LİRAYA MAL OLUYOR

2015-2016 eğitim öğrenim yılına hazır olması planlanan ve toplamda 13 milyon 643 bin TL’ye mal olan Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi teknolojik...