07 / 05 / 2024

ordu ünye kiralık gayrimenkul

ordu ünye kiralık gayrimenkul

Ünye Belediye Başkanlığı Gürecüle Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü toplam 6 milyon TL bedelle 10 yıllığına kiraya verecek.

Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Arsa, arazi ve apartman satacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu ve Ünye'de yer alan arsa, arazi ve apartmanı satışa çıkardı.

Arsa almak isteyenlere Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Resmen açıklandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye Kaledere Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Ordu Ünye'de heyelandan zarar gören evlerin yıkımına başlandı!

Ordu Ünye'de meydana gelen heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleşen 14 evden fazla riskli olduğu tespit edilen iki binanın yıkımına başlandı.

Ordu Ünye'de heyelan tehlikesi: 2 ev boşaltıldı, 10 yapı tehlikeli!

Ordu Ünye'de meydana gelen heyelanlarda bir dairenin duvarı yıkıldı. 10 binanın tehlikeli alanda olduğu bildirilirken 2 daire boşaltıldı.

Ordu Ünye'ye raylı sistem hattı geliyor!

Ordu Ünye'nin önemli yerlerinden biri olan Ünye Kalesi'ne raylı sistem hattı geliyor. Ünye Belediyesi'nin hazırladığı projeye  Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu’ndan onay geldi.

Ordu'da 9.5 milyon TL'ye 18 yıllığına kiralık tesis!

ORBEL İnş. Güv. Taah. Hiz. Nak. Turz. San. ve Tic. Anonim Şirketi tarafından Ordu Büyükşehir Belediyesine ait tesisler ve binalar 18 yıllığına kiralanacak. İşin bedeli ise 9 milyon 504 bin TL olarak belirlendi. 

Ordu Büyükşehir 24 iş yerini kiraya verecek! İhalesi 23 Ocak'ta!

Mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesine ait,  Altınordu, Fatsa, Ünye ve Gölköy ilçelerinde bulunan iş yerlerinin kiralama ihalesi 23 Ocak'ta yapılacak....

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

Fatsa'da kiralık ev sıkıntısı yaşanıyor!

Yaklaşık 120 bin nüfusa sahip Ordu’nun Fatsa ilçesinde kiralık ev sıkıntısı yaşanıyor. Şehirde kiralık ev fiyatlarında bu yıl yaklaşık yüzde 10 artış oldu.

Uğur Yüce: Ordu'da kiralık daire yok!

Ordu Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce, Ordu ve çevresinde kiralık evler hakkında yorum yaptı. Yüce, Ordu'da kiralık dairelerin az olmasının kira bedellerini yükselttiğini söyledi.

Ordu Belediyesi'nden 18 milyon TL'ye 25 yıllığına kiralık bina!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şarkiye Mahallesi'nde 955 metrekarelik arsa üzerindeki tek katlı binayı kiraya veriyor. 25 yıllığına kiralanacak binanın bedeli 18 milyon TL olarak belirlendi.

Ünye Çamlık Projesi'ne ilk kazma Mayıs'ta vurulacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin 2014-2016 yılları arasında Ünye’de gerçekleştirdiği ve 2017 yılında gerçekleştireceği yatırımlar ele alındı.

Ordu Ünye Çamlık Projesi'nde son durum ne?

Ordu Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bölgdeki projelerden bahsetti. Çamyar, Ünye Çamlık Projesi ile ilgili bilgiler verdi.

ordu ünye kiralık gayrimenkul Haberi

ordu ünye kiralık gayrimenkul

Ünye Belediye Başkanlığı Gürecüle Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek. Gayrimenkul için 10 yıllık kira bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Ünye Belediye Başkanlığından:
MADDE 1 - Aşağıda açık adresiyle belirtilen Mülkiyeti Belediyemize ait taşınmaz 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü ile kiraya verilerek ihale edilecektir.



MADDE 2 - İhale Kaledere Mahallesi Belediye Caddesi No: 3 Kat: 3 Belediye Hizmet binasında Başkanlık Makamında Belediye encümeni huzurunda 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile yapılacaktır.
MADDE 3 - Kiraya verilecek taşınmaz malın;
Mülkiyeti Ünye Belediyemize ait, Ünye İlçesi Gürecülü Mahallesinde 1483 ada, 25 nolu parselde kayıtlı 1461.88 m² yüzölçümlü taşınmazın ekli krokide gösterilen kısmının İdarece verilecek...