29 / 04 / 2024

Ordu yaylaları kaçak yapılaşma

Ordu yaylaları kaçak yapılaşma

Ordu Valisi Seddar Yavuz, yaylalarda kaçak yapılaşmayı önleyici çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi. Ordu Valisi Seddar Yavuz kaçak yapılaşmaya karşı uyardı. 

Ordu Perşembe Yaylası'ndaki kaçak yapılar yıkıldı!

Ordu Aybastı ilçesinde yer alan Perşembe Yaylası'ndaki kaçak yapılar yıkıldı...

Ordu'da kaçak yapılaşmaya geçit yok! 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu sahilinde kaçak yapıların birer birer ortadan kaldırıldığını dile getirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ordu'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kaçak yapıların yıkımı hızla devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, kentsel dönüşüm çalışmaları için açıklamalarda bulundu.

Trabzon'un yaylalarında 8 kaçak bina yıkıldı!

Trabzon Valiliği, Akçaabat ilçesinde bulunan yaylalardaki kaçak olarak inşa edilen 8 binanın yıkıldığını açıkladı.

Akyazı yaylalarındaki 167 kaçak ev yıkılacak!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bulunan yaylalardaki 167 kaçak ev hakkında yıkım kararı verildi. Bina sahipleri hakkında yasal işlem başlatılacak.

Perşembe Yaylası’ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu'nun Aybastı ilçesi Perşembe Yaylası’nda 31 Aralık 2017’den sonra inşa edilen kaçak ve ruhsatsız yapılar yıkılıyor.

Gümüşhane yaylalarında kaçak yapılaşmaya sıkı takip!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, mera ve yaylalara kaçak bina yapımına savaş açtıklarını, yapılaşmanın son bulacağını anlattı.

Ordu yaylalarında 47 kaçak yapı yıkıldı!

Ordu’da yaylalarda kaçak yapıların önlenmesi amacıyla yapılan yıkım çalışmaları sürüyor.

Ordu yaylalarında kaçak yapılaşma uyarısı!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, yaylalarda kaçak yapılaşmayı önleyici çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi. Ordu Valisi Seddar Yavuz kaçak yapılaşmaya karşı uyardı. 

Karadeniz yaylalarında kaçak yapılar yıkılıyor!

Doğu Karadeniz'de yaylalarda tespit edilen Kaçak yapılar ile mücadele sürüyor. Karadeniz yaylalarında kaçak yapılar yıkılıyor.

Sisdağı Yaylası'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Trabzon ve Giresun'un ortak olarak kullandığı Sisdağı Yaylası'nda kaçak olan 11 ev yıkıldı. Doğu Karadeniz'in yaylalarında evi olan vatandaşlar tedirgin oldu...

Sakarya'nın yaylalarında kaçak yapıya geçit yok!

Sakarya'nın yaylarında doğal güzelliği bozan ve kaçak olarak inşa edilen yapılar için çalışma başlatıldı. Proje kapsamında betonarme evler yıkıldı.

Ordu Fatsa'da kaçak hafriyat önlemi!

Ordu Fatsa Belediye Başkanı Yardımcısı İbrahim Eroğlu, müteahhitlerle bir araya geldi. Yapısal konulardan konuşulan toplantıda kaçak hafriyat dökümü ile ilgili önlemler alındığı açıklandı.

Ordu yaylaları kaçak yapılaşma Haberi

Ordu yaylaları kaçak yapılaşma


Ordu Valisi Seddar Yavuz kaymakamları uyararak, “Yaylada 50 yıldır, 100 yıldır evi olan insanların evine barkına dokunmayın. Kaçak yapılaşmayla mücadele, daha çok ticari bir mekan olarak yaylada arazi parselleyen, satmaya çalışanlarla ilgilidir” dedi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre,  Ordu Valisi Seddar Yavuz yaylalarda çarpık yapılaşma ile kaçak yapılaşmanın birbirinden farklı olduğuna dikkat çekti.

Vali Yavuz, “Yaylalardaki kaçak yapılaşma konusu zaman zaman istismar ediliyor, zaman zaman yanlış anlatılıyor. Yaylalardaki kaçak yapılaşma konusu, hükümetimizin bizlere verdiği talimatla ilgilidir. Bu da öteden buyana yaylada evi barkı olan insanları kapsayan bir yaklaşım değildir. Baştan beri söylüyoruz ama bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Öteden bu yana yerleşik bir yeri olan, 50 yıldır, 100 yıldır evi olan insanların evine barkına dokunmayın. Bizim burada kast ettiğimiz...