04 / 05 / 2024

Ordu yıkımı

Ordu yıkımı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sel felaketinin ardından Ordu'da incelemelerde bulundu. Kurum, bölgede yıkılan yol ve binaların yeniden inşa edileceğini ve iki ayda tamamlanacağını söyledi.

Ordu Ünye'de heyelandan zarar gören evlerin yıkımına başlandı!

Ordu Ünye'de meydana gelen heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleşen 14 evden fazla riskli olduğu tespit edilen iki binanın yıkımına başlandı.

Ordu Belde Evleri'nin yıkımı durduruldu mu?

Belde Evler'in 3. bloku yıkılmadan, yıkım işlemleri durduruldu. ORÇEV, Erdoğan’ın “Belediye Başkanı Hilmi Güler’e kaç kez söyledim, nasıl yıkmazsınız?” dediği Belde Evler'in 3. blokunun yıkımının durdurulma sebebini soruyor...

Ordu'daki Belde Evler'de mahkeme kararına rağmen yıkım devam ediyor!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde sahil kenarında yapılan Belde Evler projesi için mahkeme yıkım işleminin durdurulmasına karar verdi. Fakat yıkım hala devam ediyor, belediye yıkımı durdurmadı...

Ordu Belde Evleri’nin yıkımı sürüyor!

Ordu Altınordu’daki Belde Evleri Projesi için yıkım kararı alındı. Bu kapsamda başlatılan projenin yıkımı devam ediyor.

Ordu’daki Belde Evleri’nin yıkım çalışmaları başladı!

Ordu Altınordu’daki Belde Evleri Projesi için yıkım kararı alındı. Bu kapsamda yıkım çalışmaları başlatıldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ordu Ünye'de dere yatağındaki 4 katlı binanın yıkımına başlandı!

Ordu ilinin Ünye ilçesindeki dere yatağındaki binanın yıkım çalışmaları başladı. Binanın yıkımının yaklaşık bir haftada tamamlanması planlanıyor.

Ordu'da dere yatağındaki 4 katlı binaya yıkım kararı!

Ordu ilinin Ünye ilçesindeki selin ardından yıkım kararı alınan dere yatağındaki 4 katlı binanın yıkım çalışmaları yarın başlayacak...

Ordu'da tahliye edilen 18 ev için yıkım kararı!

Ordu'nun Çaybaşı ilçesinde, sel sonrası risk nedeniyle tahliye edilen 18 ev için yıkım kararı verildi. 

Kaşif Tercan Camii’nin yıkımına başlandı!

Ordu çevre yolunun Karadeniz sahil yoluna bağlantısını sağlayacak yeni sanayi kavşağında genişletme ve yeniden düzenleme çalışmaları kapsamında yol üzerinde bulunan Kaşif Tercan Camii’nin yıkımına başlanıldı.

Ordu Kaşif Tercan Camisi'nde yıkım başladı!

Karapınar Mahallesi Muhtarı Celal Topkaya, “Karapınar Mahallesi’ndeki yol çalışmaları nedeniyle Organize Sanayi Bölgesi (OSB) girişinde bulunan Kaşif Tercan Camisinin yıkımına başlanıldığını açıkladı.

Anemon Ordu Oteli için yıkım kararı!

Anemon Otelcilik'in Ordu'daki oteli Anemon Ordu için yıkım kararı çıktı. Ordu İdare Mahkemesi, 2011 yılının Kasım ayında açılan Anemon Ordu otelinin yıkılarak aslına döndürülmesi yönünde karar verdi.

Ata GYO, Altınordu projesinin yıkım işini tamamladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,Ordu Altınordu'da yer alan projesinin yıkım işini tamamladı.

Ata GYO Ordu'da bulunan bir gayrimenkul için yıkım izni aldı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata GYO Ordu'da bulunan bir gayrimenkul için yıkım izni aldı...

Ordu yıkımı Haberi

Ordu yıkımı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum selden zarar gören Ordu'ya geldi. İncelemerde bulunan Kurum, Vali Seddar Yavuz ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'dan selin yol açtığı hasara ilişkin bilgi aldı.

Yaşananların "elim bir olay ve afet" olduğunu açıklayan Kurum, "Metrekareye 253 kilograma varan bir yağış söz konusu. Buna ilişkin yapmamız gerekenler neyse bunların yerinde tespitlerini yapacağız" dedi.

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre Kurum, "Çevre Şehircilik İl Müdürlüğümüzle hasar gören tüm binaların, yolların tespitlerini bir hafta içerisinde tamamlayarak, 2 ay içerisinde de belediyemize gerekli kaynağı İller Bankamızdan sağlayarak, hızlı bir biçimde bunların inşaatı bitirilecek. İller Bankası, TOKİ, Yapı İşleri ile yapılması gerekenleri de iki ay içerisinde hızlı bir şekilde bitirmeyi amaçlıyoruz." şeklinde konuştu.

Böyle bir olayın en son 20 yıl...