17 / 05 / 2024

ordu yoğunoluk mahallesi yol çalışması

ordu yoğunoluk mahallesi yol çalışması

Ordu Ünye’den başlayıp Çaybaşı ilçesi İlküvez Mahallesi'nde son bulan karayolları ağı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın girişimleriyle Akpınar-Salman ve Akkuş karayolu ağı ile birleştirildi...

Ordu'da gayrimenkul satılıyor! 18 bin 180 metrekarelik fındık bahçesinin fiyatı şaşırttı! 

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu ili, Altınordu ilçesi, Şahincili Mahallesi'nde yer alan fındık bahçesini satıyor. Fiyatını duyan şok oldu. İşte ayrıntılar...

Arsa almak isteyenlere Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Resmen açıklandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye Kaledere Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Ordu Aybastı'daki heyelandan yıkılan evlerin yeniden yapımı mecliste!

Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi'nde yaşanan heyelanlar nedeniyle yıkılan evlerin yeniden yapılmasına ilişkin soru önergesi verildi. 

TOKİ Ordu Gürgentepe 75 konut ihalesi bugün!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Ordu 75 konut ihalesi yarın!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Ordu Gürgentepe'ye 75 yeni konut!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 7 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Ordu'da inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Ordu'nun Çamaş ilçesi Edirli Mahallesi'nde inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi...

TOKİ'den Ordu Gürgentepe'ye 75 yeni konut müjdesi!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 4 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Ordu’nun Aybastı sakinleri yeni konutlarını bekliyor!

Ordu’nun Aybastı ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi'nde 1.5 sene önce yaşanan heyelan nedeniyle birçok vatandaş evsiz kalmıştı. Evsiz kalan mahalle sakinleri TOKİ’nin gelecek yıl teslim edeceği evleri bekliyor.

Ordu Büyükşehir'den satılık 21 gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu İlçesi Bucak Mahallesi 297 ada 73 ve 74 nolu parsellerde bulunan bağımsız bölüm numarası verilen konutları satışa çıkardı. İhale 2 Aralık 2020 günü saat 14:00'da düzenlenecek. 

TOKİ'den Ordu ve Tokat'a yeni okul!

Ordu İli, Akkuş İlçesi, 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Tokat İli, Erbaa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, (Mevlana İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Kurtuluş Mahallesi (Yavuz Selim İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Kocasinan Belediyesi'nin konut satış ihalesine yoğun ilgi!

Kocasinan Belediyesi'nin kentsel dönüşüm kapsamında Uğurevler Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan 20 adet daireyi satışa sunduğu ihale yoğun ilgi gördü.

Ordu'da inşaattan düşen işçi ağır yaralandı!

Ordu Ünye Cevizdere Mahallesi'nde yer alan inşaattan düşen işçi ağır yaralandı...

ordu yoğunoluk mahallesi yol çalışması Haberi

ordu yoğunoluk mahallesi yol çalışması


Ordu Ünye’den başlayıp Çaybaşı ilçesi İlküvez Mahallesi'nde son bulan karayolları ağı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın girişimleriyle Akpınar-Salman ve Akkuş karayolu ağı ile birleştirildi. Bu yolla birlikte İkizce İlçesi ve Yoğunoluk Mahallesi’nden Akkuş ilçesine transit geçiş sağlanabilecek.


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çaybaşı, Akkuş ve İkizce ilçelerini doğrudan ilgilendiren karayolları ağının birleştirilmesini sağladı. Seçim süresince bölge halkının en önemli istekleri arasında bulunan yolla ilgili yapılan görüşmeler sonuç verdi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın girişimleriyle 28 kilometrelik yol, Karayolları ile birleştirildi.


ULAŞTIRMA BAKANIYLA GÖRÜŞTÜ


Ordu’yla ilgili yapılacak yatırımlarla ilgili geçtiğimiz hafta Cuma günü Ankara’da bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ve Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan ile görüştü. Görüşmelerde İlküvez-Akpınar-Salman Mahalleleri...