19 / 05 / 2024

ordu yol yatırımları maliyeti

ordu yol yatırımları maliyeti

Ordu’da çevre yolu, Dereyolu başta olmak üzere il genelindeki yollarda 22 adet projenin sürdüğü ve bu yatırımlara bugüne kadar 1 milyar 119 milyon lira harcama yapıldığı belirtildi.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısında kentteki yatırımlar masaya yatırıldı.

Bingöl'deki ulaşım yatırımları TBMM gündeminde!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'nın Bingöl'deki yatırımları ve yol inşaatları meclis gündemine taşındı..

Ordu Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Belediye Başkanı Enver Yılmaz öncülüğünde gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu. Yılmaz, bölgede hayata geçirilecek Ters Ev projesinin ihale edildiğini söyledi.

Ordu yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda Ordu yatırımları masaya yatırıldı.

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

Ordu Aybastı'ya 9 milyon 250 bin TL'lik yol yatırımı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada Ordu Aybastı'ya 9 milyon 250 bin TL'lik yol yatırımı yapıldığını belirtti.

Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor!

Kahta Belediyesi ilçede bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmaları yapıyor.Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor.

Ordu'nun 2017 yatırımları için hazırlıklar tamam!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Gürgentepe’de gerçekleştirdiği ve 2017 yılında hayata geçirmeyi planladığı yatırımlar masaya yatırıldı.

AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

AVM yatırımcıları ve yöneticilerinin, perakendeciler ve sektöre destek veren firmaların buluşacağı AVM Yatırımları Konferansı'nda sektörel konuların yanı sıra ilham veren yol gösterici oturumlar yer alacak.

Ordu Ünye'ye 13 milyon liralık yol yatırımı!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Ünye’de yapımı devam eden bazı çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Çamyar "Ünye’mizin tamamında 13 milyon liralık bir yol yatırımı yapıyoruz." dedi

ordu yol yatırımları maliyeti Haberi

ordu yol yatırımları maliyeti

Ordu Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre, il genelinde en fazla yatırım çalışmasının ulaştırma alalında olduğu kaydedildi. Buna göre ulaştırma sektöründe halen 10 projenin tamamlanıp teslim edildiği, 2 projenin etüt ve proje aşamasında olduğu 22 projenin ise halen devam ettiği belirtildi. Toplam maliyeti 2 milyar liraya tekabül eden projeler için bugüne kadar 1 milyar 169 milyon TL harcama yapılarak yüzde 55 oranında nakdi gerçekleşme sağlandığı vurgulandı.


Ulaştırma sektörünün ardından en çok çalışma ve yatırımın eğitim sektöründe olduğu belirtildi. Buna göre eğitim sektöründe 21 projenin tamamlandığı, halen çoğu ilçelerde inşaatı süren okullar olmak üzere 29 projenin devam ettiği kaydedildi. Proje ve sözleşme aşamasında 8 proje bulunurken bu projelerin tamamlanması için harcanması gereken 475 milyon TL’nin 243 milyon TL’sinin harcandığını belirtildi.


Tarım...