19 / 07 / 2024

ordu yolları yenileniyor

ordu yolları yenileniyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi, birçok bölgede alt yapısını tamamladığı 752 km'lik yol ihalesinin sıcak asfalt dökümünün ikincisini bugün gerçekleştirdi. Düzenlenen törenle, Eskikızılcakese-Şenyurt-KeşköyÇöteli Mahalle yolunun sıcak asfaltı döküldü

Ordu'daki İkizce Laleli Camii yenileniyor!

Ordu'da 500 yıllık tarihe sahip olan İkizce Laleli Camii Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor.

Üsküdar'ın yolları yenileniyor!

Üsküdar Belediyesi, daha rahat bir kent yaşamı amacıyla bazı mahallesi ve caddelerde yol yenileme çalışmaları yürütüyor...

Nevşehir'de TOKİ bölgesindeki yollar yenileniyor!

Nevşehir Belediyesinin ana ulaşım yollarının yenilenmesine yönelik çalışmaları kapsamında yeni TOKİ bölgesinde ikinci kat sıcak asfalt çalışmalarına başlanıldı..

Avcılar'ın yolları yenileniyor!

Yol yatırımlarına devam eden Avcılar Belediyesi ilçe genelindeki yol yenileme, asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Ordu Fatsa'da Oluklu-Hatipli bağlantısı yenileniyor!

Ordu Fatsa'nın Oluklu-Hatipli bağlantı yollarında ulaşım kolaylaşıyor. Yol güzergahında 2,5 kilometre asfalt çalışmasına başlandı.

Zonguldak Yenimahalle'de yollar yenileniyor!

Zonguldak Alaplı'daki Yenimahalle'de yol bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Yenimahalle'de ayrıca yol genişletme, kaldırım, merdiven, çevre düzenleme, sağlıklı spor yapma alanları da yapılacak.

Şanlıurfa'nın yolları yenileniyor!

Şehir merkezi ve ilçelerde yeni yollar açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda deforme olan yollarda da yeni asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Adapazarı'nda yollar yenileniyor!

Adapazarı Belediyesi kilitli parke yol ve tretuvar çalışmalarına başladı. Yollarda bakım ve onarım çalışmaları sürdürülüyor.

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin yolları yenileniyor!

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin alt yapısı yenilendi. Belediye yol çalışmasına başladı. Asfalt ve kaldırım yenileniyor.

Hatay Kurtuluş'un yolları yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ı modern yollara kavuşturmak için yol yapım, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Konya'nın yolları yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, bölgedeki tüm il ve ilçedeki yatırımların devam ettiğini söyledi. Akyürek, yollarının tamamında kaliteli ulaşım hizmeti sağlanacağını bildirdi.

Bodrum'da yollar yenileniyor!

Muğla Bodrum’un yolları, Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yenileniyor. Yol ve Çevre düzenlemelerinin devam ettiği bölgede çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak.

İskenderun Denizciler'in yolları yenileniyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye ekiplerinin çalışmalarını kent genelinde sürdürdüğünü belirtti

ordu yolları yenileniyor Haberi

ordu yolları yenileniyor

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, Genel Sekreter Yardımcıları Hikmet Yıldırım ve Bülent Civelek, Daire Başkanları, Muhtarlar, Şube Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Yolun, ülkelerin kalkınması ve refahı için vazgeçilmez bir olgu olduğuna vurgu yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar; "5 km sıcak asfaltı, bugün burada Ünye ile buluşturan ve sevdiklerimize bizim daha hızlı kavuşmamıza vesile olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz'a Ünyeli hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum" dedi. 



2015 YILI İÇERİSİNDE ÜNYE'YE 53 KM SICAK ASFALT 


752 Km Sıcak Asfalt Projesi kapsamında 5 km'lik Eskikızılcakese-Şenyurt-Keşköy- Çötelli Mahalle yolunun sıcak asfalt dökümünü gerçekleştirdik. 2015 yılı içerisinde Ünye'de gerçekleştirmiş olduğumuz sıcak asfalt projelerimiz şunlardır: Döşemedibi-Fevzi Çakmak- Pınarbaşı hattı 2...