02 / 05 / 2024

ören ortaköy yol çalışmaları

ören ortaköy yol çalışmaları

Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından kent genelinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmalarına Ören’de eklendi. Ören Ortaköy Mahallesi’nde sürdürülecek sıcak asfalt çalışmalarına hafta içerisinde başladı.

Artvin Ortaköy'ün yol sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Merkez'de bulunan Ortaköy'ün yol sorununa ilişkin olarak Başbakan Yıldırım'a yönelik soru önergesi hazırladı..

Çorum Ortaköy İlçe Merkezi Şehir içi geçiş yolu ihalesi 4 Nisan'da!

Çorum Karayolları yol ağında bulunan Ortaköy İlçe Merkezi Şehir içi geçiş yolu yapımı ihale ediliyor. İhale 4 Nisan'da gerçekleşecek.

Çorum Ortaköy Belediyesi alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Ortaköy Belediye Başkanı İsbir, " İlçemizin gelişip güzelleşmesi için imar uygulamaları önceliğizdir. Bu anlayışla ilçemizin muhtelif bölgelerinde yol genişletme, çevre düzenlemesi, kumlama çalışmaları ile örnek mahalleler oluşturduk. " dedi.

Silivri Ortaköy Mahallesi'nin meydanı düzenlenecek!

Silivri'de yer alan Ortaköy Mahallesi Halk Toplantısı’nda daha büyük bir cami yapılması ve mevcut caminin yerine meydan düzenleme projesinin hayata geçirilmesi konusunda ortak karar çıktı.

1971 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün Ortaköy bağlantı temeli çökmüş!

1971 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün Ortaköy bağlantı temellerinden biri, beton dökülmek için hazırlanırken çökmüş. İşçiler, bağlantı yerinin çöktüğünü söylemişler, yetkililer ise çöküntü hafriyat sırasında oldu demişler.

1970 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün ayağının bulunduğu Ortaköy!

1970 yılında Boğaz üzerinde inşa edilecek birinci köprü, Boğaziçi Köprüsü'nün yapımı ile ilgili çalışmalar devam ediyormuş. Köprünün Ortaköy'deki ayağının kurulacağı sahada istimlak edilen binaların yıkımı da bitmek üzereymiş.

Fenerium Ortaköy'de mağaza açtı!

Fenerbahçe Kulübü 'nün lisanslı ürünlerini satan Fenerium mağazalar zincirinin 100'üncüsü Ortaköy'de açıldı. Muallim Naci Caddesi üzerindeki mağazanın açılışına, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da katıldı

Fenerium, Ortaköy'de dalya diyecek!

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün lisanslı ürünlerini Türkiye’nin her köşesindeki taraftarlarına ulaştırmayı amaçlayan sektörünün lider markası Fenerium, çok yakında dalya demeye hazırlanıyor. Fenerium 100. mağazasını Beşiktaş Ortaköy'de açacak. Peki ne zaman?

ADÜAŞ, Beşiktaş Ortaköy'de arsa satıyor!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ), Beşiktaş Ortaköy Mahallesi 1382 ada 15 parselde (1/3 hissse) kayıtlı taşınmazını satışa çıkardı. İşte Beşiktaş Ortaköy'deki ADÜAŞ arsasının satış tarihi ve geçici teminat tutarı...

Beşiktaş Ortaköy'de satış memurluğundan 1.1 milyon TL'ye satılık daire!

İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Beşiktaş Ortaköy'de yer alan Arzu Sokak'taki 55 yıllık binada bulunan giriş kattaki daireyi satışa çıkarıyor. İhalesi; 16 Aralık Salı günü yapılacak.

Ortaköy Bestekar Şevki Bey Mahallesi böyle kuruldu!

İstanbul Beşiktaş'ta Ortaköy Mahallesi'nin Bestekar Şevki Bey Sokak olarak anılan bölgesi, 1949 yılında mahalle olarak kurulmak istendi... Peki nasıl? Kaç konut planlandı? Mahalle kurma fikri kimden çıktı? İşte Abdullah Kutalmış Mızrak'ın özel haberi...

1949 yılında Ortaköy sırtlarında yeni bir mahalle kurulacakmış!

1949 yılında Balmumcu Çiftliği civarından başlayarak Ortaköy'e doğru inen sırtlardaki geniş arazinin sahibi, belediye müracaat ederek 192 adet evden meydana gelecek yeni bir mahallenin kurulması için Belediye'ye müracaat etmiş.

1948 yılında Ortaköy'de kagir bir ev 7 bin liraya satılacakmış!

1948 yılında Ortaköy'de 3 katlı, 6 odalı bir ev 171 adet altın parasına, 7 bin liraya satılacakmış. Feneryolu'nda iki dönüm bahçe içinde bir köşk ise 22 bin 500 liraya satılacakmış.

ören ortaköy yol çalışmaları Haberi

ören ortaköy yol çalışmaları

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Anamur Belediyesi işbirliğiyle Anamur’da gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmaları ara vermeksizin devam ediyor. Fen İşleri ekiplerine kent genelinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmalarına Ortaköy Mahallesi de eklendi. Temmuz ayı içerisinde Karadere’de başlayan çalışmalar Alataş, Kızılaliler ve Emirşah Mahallelerini de kapsayacak şekilde tamamlanırken ekipler Ören’de Ortaköy Mahallesi’nde sürdürülecek sıcak asfalt çalışmalarına hafta içerisinde...