05 / 05 / 2024

ören yatırımları

ören yatırımları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Ören Mahallesi’nin yollarını yenilemek amacıyla kilit parke taşı döşeme çalışmalarını başlattı.

TOKİ'nin yatırımları 2022'de de tam gaz! Milyonlara ucuz konut müjdesi!

Konut inşasında 1.1 milyon rakamını gören TOKİ, yeni yatırımlara imza atmak için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ'nin 2022 hedeflerini aktardı. Buna göre, TOKİ 2022'de 42 bin yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek. Yatırımlar bununla sınırlı olmayacak...

Titanic Otel yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor!

Türkiye'de 8, yurt dışında 3 otelle faaliyetlerini sürdüren Titanic, Avrupa yatırımlarına hazırlanıyor. Grubun şu anda Almanya'da otel inşaatları aralıksız devam ediyor. 

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Yeni otel yatırımları ile 2 bin 397 ek istihdam sağlanacak!

Konaklama yatırımlarında yılın ilk 4 ayında proje sayısında düşüş yaşanırken, toplam yatırım tutarı TL bazında artış gösterdi. Antalya, İstanbul ve Muğla, en fazla yatırım talebi gören ilk üç il oldu.

Ferno Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ferno Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Güngören'de 12 milyon 883 bin 639, 37 TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şahin tarafından kuruldu. 

Geredeli İnşaat, Zonguldak'taki yatırımlarına ara vermeyecek!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde yatırımlarını sürdüren Geredeli İnşaat’ın sahibi Şahin Yalçın, son yaşanan olaylara rağmen inadına yatırıma devam ettiklerini ifade etti.

İstanbul yatırımları OHAL sürecinde de devam edecek!

Saraçhane’nin ardından Vatan Caddesi, Sultangazi, Küçükköy ve Gaziosmanpaşa’da sabaha kadar demokrasi nöbetini sürdüren vatandaşlarla buluşan Başkan Kadir Topbaş, “OHAL sürecinde de yatırımlarımız hız kesmeden sürüyor” dedi.

İş dünyasından 'yatırımlar devam edecek' sinyali!

Darbe girişimi, ülke ekonomisine inancını sürdüren iş dünyası temsilcilerinin yatırımlarında herhangi bir değişikliğe yol açmadı.

Gaziantep Nizip'te hangi yatırımlar yapılacak?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Nizip’in yatırımlar ve projelerle kalkınan bir ilçe olacağını söyledi. Şahin yaklaşık 3 saat süren toplantıda muhtarlardan gelen talep ve istekleri dinledi.

Batman'da eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti!

Batman Valiliği, 2015 yılında tamamlanan ve yapımı süren eğitim ile spor yatırımlarına dikkat çekti. Eğitimde 493 dersliğin yapımı ise sürüyor.

Fethi Yaşar, Yenimahalle'de inşaatı süren yatırımları denetledi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Belediyesi’nin inşaatı devam eden yatırımlarını denetledi. Yaşar, Biz Yenimahalle’yi Ankara’nın en gözde yerleşim yerlerinden biri yapmaya kararlıyız," dedi.

ören yatırımları Haberi

ören yatırımları


Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Ören Mahallesi’nin yollarını yenilemek amacıyla kilit parke taşı döşeme çalışmalarını başlattı. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen içme suyu ve kanalizasyon projelerinin tamamlanmasının ardından başlayan üstyapı düzenleme projesini Yol Şube Müdürü Fevzi Demir de inceledi. Ekiplere çalışmalarında kolaylıklar dileyen Demir, mahalle halkına da yenilenen yolların hayırlı olmasını diledi. Demir, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, vatandaşlarımızın hayatına dokunacak işlerin ivedilikle sürdürülmesi için bizleri destekliyor ve bize güç veriyor. Bu doğrultuda halkımızın yıllardır beklediği hizmetleri, ekiplerimizle gerçekleştiriyoruz. MASKİ çalışmalarının ardından bordür ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başladık. Mahalle halkımıza hayırlı olsun, kazasız belasız kullansınlar” diye konuştu.

Çalışmalar Bizleri Mutlu Ediyor

Ören Mahallesi Muhtarı Selahattin Bekcan da Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği çalışmaları değerlendirdi. Bekcan, “MASKİ 3 bin...