06 / 05 / 2024

organik çiftlik Philip Haas

organik çiftlik Philip Haas

Deva Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Philip Haas, organik tarıma gönül verdi...

Kıvanç Tatlıtuğ, Urla'da 2 milyon TL'lik arazisinde çiftlik kuracak!

Her fırsat bulduğunda Urla'ya giden Kıvanç Tatlıtuğ, organik tarım ve bağcılığa merak sardı. Urla'da 2 milyon TL'ye arazi aldığı iddia edilen yakışıklı oyuncu burada bir çiftlik kurmayı hayal ediyor.

Rize organik çay havzası olacak!

ÇAYKUR, Yeditepe Üniversitesi ile birlikte ‘Organik Çay Tarımı Projesi’ne başladı. Organik Çay Tarımı Projesi hayata geçtiğinde dünyanın en büyük organik çay havzası da oluşturulmuş olacak.

Ankara'da icradan 4.5 milyon TL'ye satılık çiftlik!

Ankara İli Gölbaşı İlçesi'nde bulunan çiftlik Gölbaşı İcra Dairesi tarafından 4 Eylül 2015 günü saat 10:00 - 10:05 arası açık artırma usulüyle ihale edilecektir.

Gölcük Çiftlik İlkokulu binası inşaatı tamamlanıyor!

Gölcük Gazi İlköğretim Okulu arsasına karşılık yapılması kararlaştırılan 5 adet okul zincirinin son halkası olan Gölcük Çiftlik İlkokulu inşaatı, hızlı bir şekilde devam ediyor.

Ormanada sakinleri Adabostan ile organik ürün yetiştirecek!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'de 220 dönüm üzerinde geliştirdiği Ormanada, doğal tarım alanı olarak işlediği Adabostan ile sakinlerine organik ürüne ilk elden ulaşma imkânı sunuyor.

Naturalm Çiftlik Evleri'nde 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

ALM İnşaat 'ın yaptığı Naturalm Çiftlik Evleri 'nde 3+1,4+1 ve 5+1 seçeneklerinde tamamı balkonlu ve verandalı villalar yer alıyor.

Karamürsel Naturalm Çiftlik Evleri'nde 300 bin TL'ye villa!

ALM İnşaat'ın yaptığı Naturalm Çiftlik Evlerimde 3+1,4+1 ve 5+1 seçeneklerinde tamamı balkonlu ve verandalı villalar yer alıyor. İstanbul'a 60 kilometrelik mesafede bulunan Karamürsel Naturalm Çiftlik Evleri'nde satışlar devam ediyor.

Zekeriyaköy Ormanada'da Adabostan ile organik ürünler yetiştiriliyor!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın Zekeriyaköy’de 220 dönüm üzerine kurulan projesi Ormanada, doğal tarım alanı olarak işlenen Adabostan ile sakinlerine organik ürünlere doğal yollardan ulaşma imkânı sunuyor.

Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 15 villa 300 bin lira!

ALM İnşaat, yeşille mavinin buluştuğu Karamürsel'de Naturalm Çiftlik Evleri projesiyle benzersiz bir yaşam alanı sunuyor. Villaların en küçüğü 400 metrekare bahçeye sahip. İşte projenin ayrıntıları...

Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 15 villa satışta!

KOCAELİ Karamürsel'de hayata geçirilen Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 15 villa, 300 bin TL'den başlayan avantajlı fiyatlarla satısa sunuldu.

Naturalm Çiftlik Evleri’nde bahar fırsatı!

Kocaeli-Karamürsel’de ALM İnşaat tarafından yapılan Naturalm Çiftlik Evleri’nde son 15 villa, 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Naturalm Çiftlik Evleri Kocaeli'nde 300 bin TL'ye 3+1 villa!

KOCAELİ Karamürsel'de hayata geçirilen Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 15 villa, 300 bin TL'den başlayan avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu..

Kocaeli Naturalm Çiftlik Evleri'nde 3+1 villa 300 bin TL!

ALM İnşaat'ın Kocaeli Karamürsel'de hayata geçirdiği Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 15 villa kaldı. En küçüğü 400 metrekare bahçeye sahip, verandalı ve balkonlu 3 + 1 villanın fiyatı 300 bin lira olarak belirlendi.

organik çiftlik Philip Haas Haberi

organik çiftlik Philip Haas


Bu yıl 55’inci yaşım kutlayan Deva Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Philip Haas, organik tarıma gönül verdi. İstanbul merkezli şirketi, yaz aylarmda daha çok Datça’dan yöneten Haas, bölgede edindiği 150 dönümlük arazide zeytin, şaraplık üzüm ve badem üretiyor.


2006 yılında Global Equites Management’ın (GEM) çoğunluk hisselerini satın aldığı Deva Holding’te yaptığı çalışmalarla dikkat çeken CEO Philip Haas’ı Türkiye’ye bağlayan yalnızca şirketi değil. İsviçre kökenli olmasına rağmen 20 yıldır Türkiye’de olan Haas, Türkiye’yi ikinci vatanı olarak ka­bul etmiş bir isim. Yatırımlarını da sadece ilaç sektörüyle sınırlamıyor.


Deva Holding’de ciddi yatırımlan gündeme almaktan çekinmeyen Ha­as, kişisel anlamda ise organik ürün­lere gönül vermiş. Datça’da edindiği 150 dönüm arazi üzerinde organik ta­rım yapan Haas, burada şarap üreti­mi için bağcılık, zeytinyağı ve badem üretiyor.


HOBİ İÇİN...