05 / 05 / 2024

organize sayani bölgesinde arsalar

organize sayani bölgesinde arsalar

Türkiye ekonomisinin yüzde 40' ını sırtında taşıyan İstanbul sanayicisinden hükümete çağrı: İstanbul' u terk edene teşvik verilsin. Ülkü Büyükgönenç fabrika arazileri 50 yıllığına kiralansın dedi...

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Fırat Kalkanı bölgesinde 37 okulda inşaat devam ediyor!

Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz de Mart 2016’dan itibaren Fırat Kalkanı bölgesinde eğitim öğretim faaliyetlerini organize etmek için çalışmalar yaptıklarını açıkladı.

Yozgat Tol Çarşı bölgesinde restorasyon inşaatında sona gelindi!

Yozgat Belediyesi tarafından hazırlanan tarihi çarşı restorasyon projesi kapsamında Tol Çarşı bölgesinde başlatılan restorasyon inşaatında sona gelindi.

Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 11 bin dönümlük yeni arazi!

320 fabrikanın yer aldığı Ankara Sanayi Odası 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 11 dönümlük yeni arazi ekleniyor...

Osmancık Organize Sanayi bölgesi ihale ediliyor!

Çorum’un Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Organize Sanayi Bölgesi ihalesinin 8 Haziran’da yapılacağını açıkladı.

Emlak İstasyonu'ndan Anadolu bölgesinde franchising fırsatı!

Emlak İstasyonu İstanbul Anadolu bölgesinde girişimcilere franchising fırsatı sunuyor.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni cami yapılıyor!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi ikinci kısımda yeni cami inşaa ediliyor. Yeni cami için ilk harç döküldü.

Portekiz'in Algarve bölgesinde emlak fiyatları el yakıyor!

Portekiz’in Algarve bölgesinde emlak fiyatları hızla artıyor. Algarve'de özellikle lüks konutların fiyatları astronomik seviyede.

Kayseri Eski Hal bölgesinde yeni yol açılıyor!

Anadolu’nun en modern Hal Kompleksini yaparak Kocasinan Bulvarı yanındaki Hal Kompleksini taşıyan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Eski Hal bölgesinde yol yapım çalışmalarına başladı

Zafer Organize Sanayi Bölgesi'ne imar planı!

Zafer Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

İzmir Yarımada bölgesinde metrekare fiyatları 20 bin TL'ye çıktı!

Hükümetin ulaşım projeleri ve yerel yönetimlerin yatırımları sonucunda cazibe kazanan ve son yıllarda İstanbullu girişimcilerin gözdesi haline gelen Çeşme, Urla, Seferihisar, Karaburun ve Güzelbahçe ilçelerini kapsayan Yarımada bölgesinde arazi ve konut fiyatları yükselişe geçti.

Adana’ya gıda ve su ürünleri organize sanayi bölgesi müjdesi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkiye gündemi ve Adana ekonomisine yansımalarının değerlendirildiği televizyon programında kente gıda ve su ürünleri organize sanayi bölgesi kurulması için çalışma başlattıklarını müjdeledi.

İzmir'de 11 OSB bölgesinde 186 fabrika inşa edilecek!

Organize Sanayi Bölgeleri, İzmir ekonomisine dev bir katkı sunacak. 2017’nin ilk yarısında OSB’lerde devreye girmesi planlanan fabrikaların yatırım tutarı yaklaşık 1.35 milyar TL...

organize sayani bölgesinde arsalar Haberi

organize sayani bölgesinde arsalar

Sanayi İstanbul'dan gitmeli mi, gitmemeli mi tartışmaları sürerken, şehrin içinde kalan sanayiciler DÜNYA aracılığı ile çağrı yaptı: "Ne burada kalabiliyor ne de karşımıza çıkarılan engeller nedeniyle gidebiliyoruz. Bizi yok saymayın, destek verin... 


Bir zamanlar İstanbul'un dışında kurulan ve zamanla yerleşim birimleri içinde kaldığı için, şehir dışına taşınmak zorunda kalan sanayiciler DÜNYA'ya dert yandı, devletten teşvik istedi. 


Türkiye ekonomisinin yaklaşık yüzde 40'ını omuzlarında taşıyan İstanbul'un sanayicisi, şehir içinde kalmaktan ve taşınamamaktan dolayı büyük sancı yaşıyor. Uzun yıllar önce İstanbul'un İkitelli, Bağcılar, Yenibosna gibi yerleşim yerlerine uzak bölgelerinde kurulan ancak şimdilerde kentleşmenin etkisiyle adeta şehrin kalbinde kalan sanayiciler, DÜNYA aracılığı ile, devletten taşınma teşviği istedi. 


Bulundukları bölgelerde artık faaliyetlerini sürdürmelerinin mümkün olmadığını dile getiren sanayiciler, taşınmak istedikleri İstanbul'a yakın il ve ilçelerdeki bürokratik engellerden...