23 / 07 / 2024

ORGİAD hizmetleri

ORGİAD hizmetleri

Ordu Genç İşadamları Derneği (ORGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kaymaz, "Ordu'nun turizm alanındaki geleceğinin bir ayağı eksik bırakılmamalıdır. Sahip olan teleferik ve yamaç paraşütü Ordu'ya gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

Hts Çadır Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hts Çadır Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Yıldırım ve Sedat Polat ortaklığında kuruldu.

Ssts Trafik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ssts Trafik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Alptuğ Giray Erdağı, İsmet Gökşad Erdağı, Mehmet Ali Silgu ve Sercan Akti tarafından kuruldu.

Msd İnş.Ta.Eml.Oto.Av Malz.Ve Ateş. Si.Tu.Rek.Org.Teks.Deri Ür.Day.Tük. Mal.Gı.Paz.Tic.San.Limited Şirketi kuruldu!

Msd İnş.Ta.Eml.Oto.Av Malz.Ve Ateş. Si.Tu.Rek.Org.Teks.Deri Ür.Day.Tük. Mal.Gı.Paz.Tic.San.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kürşad tarafından kuruldu. 

Nova International Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Nova International Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mıltıadıs Epıthımıadıs ve Gökhan Emre Petorak tarafından kuruldu. 

Adım Eğitim Hizmetleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adım Eğitim Hizmetleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bayram ve Adnan Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Adıyaman Atatürk Stadyumu sezona hazır!

Adıyaman’da 2017-2018 futbol sezonu öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Stadyumunda gerekli bakım ve onarım çalışmaları sonrasında eksikler giderildi.

Şanlıurfa'daki stadın adı '11 Nisan' oldu

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki stadın adı, "11 Nisan Stadyumu" olarak değiştirildi.

Atlaslab Laboratuar Denetim Gözetim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atlaslab Laboratuar Denetim Gözetim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Küşad Ahmet Sambur imzasıyla kuruldu

Tesis Hizmetleri Yönetimi'nin yıllık cirosu 10 milyar Euro!

Türkiye’de, İstanbul merkezli olarak başlayan nitelikli ve akıllı binaların diğer şehirlere yayılması ile birlikte artık bu alanda bir sektör oluştu. TESHİAD Başkanı Bülent Doğru, Tesis Hizmetleri Yönetimi'nin artık bir sektör halini aldığını belirtti.

Avrupa Çadır Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Çadır Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersin Yıldırım ve Taner Yıldırım ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Sultangazi, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Sağlam Taahhüt İnşaat Emlak Gıda Tedarik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlam Taahhüt İnşaat Emlak Gıda Tedarik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Tuncer Sağlam tarafından 20 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Arnavutköy, Adımköy Mahallesi'nde kuruldu.

Adıyaman Altınşehir Ve Esentepe Stadı'na yeni tribün yapıldı!

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Altınşehir Mansur Yardımcı ve Esentepe Statlarına 250’şer kişilik tribün yapıldı.

Zeplin Mimarlık Dekorasyon Reklam ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Zeplin Mimarlık Dekorasyon Reklam ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi, Hakan Özdemir tarafından 500 bin TL sermaye ile 4 Ocak'ta Şişli, Halide Edip Adıvar Mahallesi, Kutlubey Sokak Zeplin Apartmanı'nda kuruldu.

ORGİAD hizmetleri Haberi

ORGİAD hizmetleri

DOKA'nın hazırladığı ve gerçekleştirmeyi düşündüğü 'marina inşası, iç sularda uygun yerlerde rafting parkurlarının oluşturulması ve yelken sporunun geliştirilmesi' projesi mutlaka Ordu'ya yapılmalıdır" dedi. 

İlimizde özellikle turizm sektöründe olumlu yönde gelişmeler yaşandığını belirten Kaymaz, "Ordu'nun tüm ilçelerinde turizm yatırım programları sürmeye devam ediyor. 

Yeni yapılan ya da yapılmakta olan 5 yıldızlı oteller, turistik tesisler, Çambaşı kayak pisti, botanik park ve çikolata vadisi gibi yatırımlar bitme aşamasına geldi. Ordu'nun turizm tanıtımında önemli bir yere yor. Ordu-Giresun havaalanımız kısmetse bu yıl içerisinde hizmete açılacak. Ordu'nun yatırımlar açısından en büyük eksiği muhteşem deniz potansiyelini kullanamaması, bir limanının ya da deniz ile ilgili herhangi bir yatırımının olmaması. Trabzon, Samsun ve Giresun'da mevcut limanlar var ve çalışıyor. Ordu'da ise ne bir liman var ne de bir yat...