17 / 05 / 2024

Orhan Çakırlar edirne

Orhan Çakırlar edirne

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne Belediye Başkanı Adayı Orhan Çakırlar oldu. Peki, Orhan Çakırlar kimdir? Orhan Çakırlar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Orhan Çakırlar...

Edirne'de 'tiny house' ve kaçak yapılara artık izin verilmeyecek!

Edirne'nin tarım arazilerini korumak amacı ile tiny house (küçük ev) ve kaçak yapılara izin verilmeyeceği kaydedildi. 

Natura Çakırlar Plus vade farksız taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Natura Çakırlar Plus'ta vade farksız taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Natura Çakırlar Plus'ta hangi tip konutlar var? Konut büyüklükleri ne kadar? 

Çamaşırlarınızı balkon ve terastan kurtaran kurutma makinesi Siemens'te! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Çamaşırlarım nemli kalıyor tam kurumuyor diyenler için Siemens, 9 kg kapasiteye sahip kurutma makinesi ile hijyen ve pratiklik sunuyor. Akıllı sensörler sayesinde kurutma işlevi sırasında çamaşırlarınıza zarar vermeyen kurutma makinesi çokça tercih ediliyor.

Ucuz gıda mümkün olacak mı? AK Partili isim açıkladı

Ukrayna’daki 20 milyon tondan fazla tahılın dünyaya dağılmasına ön ayak olarak az gelişmiş ülkeleri açlıktan kurtarmayı hedefleyen Türkiye’nin tahılda artan rekoltesi yüz güldürdü. AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, “Vatandaşımız daha ucuz gıdaya ulaşacak” ifadelerini kullanırken açıklamalard

Çakırlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çakırlar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Merve Çakır tarafından kuruldu.

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Çakır ve Orhan Çakır otaklığında kuruldu.

Başakşehir Belediyesi, Kanal İstanbul güzargahından arsa alacak iddiası!

Başakşehir Belediyesi'nin, Kanal İstanbul projesinin çevresinde inşa edilecek Yenişehir’in sınırları içinde toplam 27 bin metrekarelik arsa satın alacağı ileri sürüldü. Kentsel dönüşümde kullanılmak için alınacağı ifade edilen arazilerin değeri takdir komisyonunca tespit edilecek.

Edirne Keşan'daki TOKi konutlarının akıbeti TBMM'de!

Edirne'nin Keşan ilçesinde inşa edilen TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Edirne Keşan'daki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündeminde!

Edirne'nin Keşan ilçesindeki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Pandemide İstanbullular yazlıklarına, yabancılar İstanbul'a akın etti!

Kovid-19 salgınında birçok ülke sınırlarını kapattı. Sözcü'den Taylan Büyükşahin'in haberine göre; pandeminin kendini iyice gösterdiği 2020 yılında yabancılar akın akın İstanbul'a geldi. 

Edirne'deki tarihi yapılarla ilgili soru önergesi verildi!

Edirne'de bulunan tescilli tarihi yapılara ve bunların restorasyonu meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kaş'ta kaçak villa furyası! Pandemiyle rekor kırdı!

Antalya’da eşsiz doğal güzellikleriyle dikkat çeken tatil bölgesi olan Kaş'ta kaçak inşaatlar hızla artıyor. Kalkan’ın dışında en yakın yerleşim yerlerinden olan İslamlar, Üzümlü ve Yeşilköy sınırlarında konumlanan Fırnaz Koyu bölgesi de villaların yaygın olarak görüldüğü yerler.

Edirne'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Edirne İli, Keşan ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Orhan Çakırlar edirne Haberi

Orhan Çakırlar edirne

Orhan Çakırlar kimdir?

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne Belediye Başkanı Adayı Orhan Çakırlar oldu. Peki, Orhan Çakırlar kimdir? Orhan Çakırlar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? 


Edirne’de doğan Orhan Çakırlar, Yıldırım Hacı İlbey İlkokulu’nda başladığı eğitim hayatına Edirne Mimar Sinan ortaokulu ve Edirne Sanat Enstitüsü'nde devam etti.


 Hacettepe Üniversitesi'nden Endüstri Mühendisi olarak mezun oldu. Türkiye'nin önde gelen özel sektör şirketlerinde uzun seneler üst düzey yönetici olarak görev yaparken aynı zamanda İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü'nü bitirdi. 


Edirne ve Balkanlar aşığı olan Orhan Çakırlar, öğretmen İmren Çakırlar ile evli olup,2 çocuk...