18 / 05 / 2024

Orhan Demir Planlama ve Müşavirlik Limited Şirketi adresi

Orhan Demir Planlama ve Müşavirlik Limited Şirketi adresi

Orhan Demir Planlama ve Müşavirlik Limited Şirketi, İbrahim Orhan Demir tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Beşiktaş, Mecidiye Mahallesi, Muhtar Sokak' ta kuruldu.

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ertakuş, Orhan Balıkçı ve Ziya Kartal ortaklığında kuruldu.

Demirs İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirs İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Orhan Demir ve Songül Demir ortaklığında kuruldu.

Pr Enerji Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pr Enerji Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Orhan Demir tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan İBB'ye 3 yeni atama!

İBB'de Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı'na Orhan Demir, Raylı Sistemler Daire Başkanlığı'na Doç. Dr. Pelin Alpkökin, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı'na Prof. Dr. Yasin Çağatay Seçkin atandı.

Orhan Demir kimdir?

Orhan Demir İBB'de Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı oldu. Peki Orhan Demir kimdir? Orhan Demir hangi işlerde görev aldı?

Orhan Demir İBB Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı oldu!

İBB'de Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı'na raylı sistem uzmanı Orhan Demir atandı.

Onur Durmuş: İnşaat sektöründe uzun vadeli planlama şart!

İnşaat sektöründe uzun vadeli planlama yapılması gerektiğini söyleyen DRC Grup Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş, çimento, beton ve demir fiyatlarının giderek yükselmesiyle girdi maliyetlerinin de arttığını söyledi.

Konut projelerinde otel konforunda sosyal donatı alanları!

Konut firmaları birbirleriyle yarışır hale geldi. Firmalar, otel konforunda sosyal donatı alanları yapıyor. Deso İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Demir, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Aydın Söke'de konut ihtiyacı hat safhada!

Söke Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Adil Orhan Demir, "Söke’nin konut ihtiyacı sürekli olarak devam ediyor. Şu anda Söke’de genelde 2+1 şeklinde binalara rağbet gösteriliyor." dedi.

Söke'de kentsel tasarım, dönüşümle birlikte yapılmalı!

Söke Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Müteahhit Adil Orhan Demir, Söke Belediyesi’nin Kentsel Tasarım Projesi’ni eleştirdi. Demir, “Söke Belediyesi’nin Kentsel Tasarımı Kentsel Dönüşüm ile birlikte yapması gerekiyor” dedi.

Muhammed Cevdet Orhan, genç planlamacılarla buluştu!

Aziziye Belediye Başkanı Orhan, Atatürk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencilerini ağırladı. Orhan, Aziziye’nin bölgedeki yeri, çevresel kaynakları ile fiziki, sosyal ve demografik yapısı hakkında bilgi verdi.

Demir İnşaat rotasını yurt dışına çevirdi!

Sektörün önde giden şirketlerinden Demir İnşaat, birçok firmanın yatırımlarını ötelediği 2015 yılında rotasını yurtdışına çevirdi. Firma Ukrayna'da proje geliştirmek üzere planlama çalışmalarına başladı.

Orhan Demir Planlama ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Demir Planlama ve Müşavirlik Limited Şirketi, İbrahim Orhan Demir tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Beşiktaş, Mecidiye Mahallesi, Muhtar Sokak' ta kuruldu.

Orhan Demir Planlama ve Müşavirlik Limited Şirketi adresi Haberi

Orhan Demir Planlama ve Müşavirlik Limited Şirketi adresi

Orhan Demir Planlama ve Müşavirlik Limited Şirketi, İbrahim Orhan Demir tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Beşiktaş, Mecidiye Mahallesi, Muhtar Sokak'ta kuruldu.


Orhan Demir Planlama ve Müşavirlik Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü şehir planlaması, her ölçekte bölge, çevre düzeni, nazım ve uygulama imar planları, mevzii imar planları, plan tadilatları, kentsel tasarım projeleri ve avan projelerine ilişkin olarak planlama ve projelendirme hizmetleri vermek, toplu yerleşim planları, otoyol, bulvar, anayol, cadde, sokak, meydan vb. tanzimi, ulaşım ana planları, ulaşım planları, havayolu, denizyolu, demiryolu, metro, metrobüs, tramvay, otobüs, minübüs vb. gerek şehir içi gerekse şehirlerarası toplu taşıma sistemlerinin planlaması, trafik düzenlemesi, trafik sirkülasyon ve kavşak planlaması, toplu konut ,konut, ticaret, eğitim, sağlık yerleşimlerine ilişkin olarak planlama ve projelendirme hizmetleri vermek,...