29 / 04 / 2024

Orhan Dumankaya ve Ali Tümer Akyüz

Orhan Dumankaya ve Ali Tümer Akyüz

DKY Kentsel Yapı Yatırım Anonim Şirketi, Ömer Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Savaş Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Kartal, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile İbrahim Çeçen, Mehmet Salih Çeçen, Yalçın Öztürk, Orhan Hallik ve Abdullah Keleş ortaklığında kuruldu.

Kastek Mühendislik Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kastek Mühendislik Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alican Canıgeniş, Evren Korkmaz, Orhan Çelik ve Sedat Acar ortaklığında kuruldu.

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu! 

Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Kartal'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya ortaklığında kuruldu.

Titiz Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Titiz Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Durmuş, İlhan Durmuş, Orhan Durmuş ve Ömer Faruk Durmuş ortaklığında kuruldu.

Karatoprak Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Karatoprak Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Karatoprak ve Oğuzhan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Demirs İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirs İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Orhan Demir ve Songül Demir ortaklığında kuruldu.

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'dan faiz ve enflasyın uyarısı: Muazzam dönemin sonu geldi

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Türkiye ve dünya ekonomisinin geldiği nokta ve geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Türkiye'de enflasyon dünyadaki seviyenin katbekat üstünde diyen Turan, "14 yıllık para politikası dönemi kapanıyor" uyarısı yaptı.

Bendis Proje Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bendis Proje Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Burhan Eker, Orhan Kaplan ve Ömer Hacıoğlu ortaklığında kuruldu.

Massen Yapı Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massen Yapı Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te İmran Avgül, Orhan Aslan ve Ramazan Aslan ortaklığında kuruldu.

Kolaçoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolaçoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Kolaç, Habip Kolaç, Orhan Kolaç ve Şemsettin Kolaç ortaklığında kuruldu.

Sığmazlar Yapı İnşaat Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sığmazlar Yapı İnşaat Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Yalçın, Naim Kaçmaz, Orhan Şit ve Uğur Varan ortaklığında kuruldu.

Eryel Yapı İnşaat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eryel Yapı İnşaat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Eren, orhan Yelegen ve Telat Eren ortaklığında kuruldu.

Orhan Dumankaya ve Ali Tümer Akyüz Haberi

Orhan Dumankaya ve Ali Tümer Akyüz

DKY Kentsel Yapı Yatırım Anonim Şirketi, Ömer Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanlığı, Savaş Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı,  Ali Dumankaya, Orhan Dumankaya ve Ali Tümer Akyüz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Kartal, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.


DKY Kentsel Yapı Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Şirket başta iş geliştirme ve kentsel dönüşüm süreçlerinde destek sağlamak amacı ile her türlü inşaat, gayrimenkul geliştirme ve kurucularca müştereken kararlaştırılacak diğer ilgili sektörlerde güçlü bir piyasa aktörü olmak amacıyla kurulmuştur. Şirket aynı zamanda aşağıdaki faaliyetlerde de bulunabilir; a) Yurt içi ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat, taahhüt, montaj işleri yapmak, kendi nam ve hesabına arsalar, araziler satın almak; b) Bu arsalar ve araziler üzerinde ve ayrıca başkalarına ait...