04 / 05 / 2024

Orhan Efe

Orhan Efe

BUMİAD 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Genel Kurul'da güven tazeleyen M. Orhan Efe yeniden BUMİAD Başkanlığına seçildi.

Orhan Gencebay'ın torunu Orhan Efe mimar olacak!

Orhan Gencebay ve Sevim Emre ve 17 yaşındaki torunu Orhan Efe’yle İstinye Park’taydı. “Torununuz müzik hayatına atılır mı?” şeklindeki sorulara Sevim Emre ise “Ne sanatçısı, torunumuz mimar olacak” şeklinde konuştu.

BUMİAD 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı!

BUMİAD 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Genel Kurul'da güven tazeleyen M. Orhan Efe yeniden BUMİAD Başkanlığına seçildi.

Yabancıya konut satışı 10 milyar dolar seviyesine çıkar!

Bursa iş dünyası, Türkiye'den konut alan yabancılara vatandaşlık hakkı verilmesi kararının konut ve gayrimenkul sektörünü canlandıracağını öngörüyor. BUMİAD Başkanı M. Orhan Efe, yabancıya konut satışının 10 milyar dolar seviyelerine çıkabileceğini düşünüyor.

Orhan Gencebay'ın torunu Orhan Efe mimar olacak!

Orhan Gencebay ve Sevim Emre ve 17 yaşındaki torunu Orhan Efe’yle İstinye Park’taydı. “Torununuz müzik hayatına atılır mı?” şeklindeki sorulara Sevim Emre ise “Ne sanatçısı, torunumuz mimar olacak” şeklinde konuştu.

Orhan Özdek: Emlak sektöründe hareketlilik başlıyor!

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, siyasi belirsizliklerden dolayı satışları düşen emlak sektöründe yavaş yavaş bir hareketlenmenin söz konusu olduğunu belirterek, bunun net bir şekilde görüldüğünü söyledi.

Ali Efe İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Efe İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihat Efe ve Nuray Horasan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Hürriyet Bulvarı'nda kuruldu.

Manisa Kula'da Orhan Acar Binası yıkıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula girişinde bulunan Orhan Acar binası olarak bilinen noktada yıkım çalışması başlattı. Yıkılan binanın bulunduğu bölgenin yeşil alan, park, yol ve kavşak olarak değerlendirileceği öğrenildi.

Kula Orhan Acar binası yıkılıyor!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Orhan Acar binası yıkım çalışmaları başladı. Bu kapsamda bina ve çevresinde bulunan iki binanın yıkım işlemi için düğmeye basıldı.

İzmit'te Orhan ve Çukurbağ mahallelerinde restorasyon yapılacak!

İzmit Belediyesi tarafından restorasyon çalışması yapılacak Orhan ve Çukurbağ mahallelerinde zemin etütü yapılıyor.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon projelerini anlattı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Uzunsokak’ta vatandaşlarla görüştü. Uzunsokak’ı arşınlayarak hemşehrileri ile dertleşen Başkan Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Kocasinan Orhan Gazi'nin altyapısı yenileniyor!

Ulaşım hizmetleriyle dikkat çeken yeni yollar açıp mevcut yolları da bütün alt yapısıyla birlikte modern biçimde yenileyen Kocasinan Belediyesi Argıncık’ın ana damarlarından Orhan Gazi’yi de yeniliyor.

Orhan Yapı Emlak Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Yapı Emlak Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Ertakuş tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Der Saadet Caddesi'nde kuruldu.

Efe Bezci: Kent İncek'te herkes aradığı konutu bulacak!

Besa Grup tarafından yapılacak Kent İncek projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, projenin farklı konut tipleri ile herkesin aradığı konutu bulacağını söyledi.

Orhan Demir Planlama ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Demir Planlama ve Müşavirlik Limited Şirketi, İbrahim Orhan Demir tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Beşiktaş, Mecidiye Mahallesi, Muhtar Sokak' ta kuruldu.

Orhan Efe Haberi

Orhan Efe

Bursa Mühendis ve Mimar İşadamları Derneği'nin (BUMİAD) 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Genel Kurul'da güven tazeleyen M. Orhan Efe yeniden BUMİAD Başkanlığına seçildi.


Toplantının açılışında konuşan ve BUMİAD'ın faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunup gündeme ilişkin değerlendirmeler yapan BUMİAD Bakanı M. Orhan Efe, "Önümüzde çok önemli hedeflerimiz var. BUMİAD, üyelik için hem işadamı olma hem de mühendislik veya mimarlık disiplinlerinden birisinden mezun olma şartı arayan Türkiye'de ve dünyada başka benzeri olmayan yegane Dernektir. Bu çerçevede gerek iş gerekse mesleki açıdan deneyimlerin bir araya geldiği çok önemli bir sonuç ortaya çıkıyor. Bu noktada biz özellikle BUMİAD Akademi, BUMİAD Stratejik Araştırmalar Enstitüsü (BUMİAD SETASE) ile bu konularda politikalar üreterek gerek merkezi gerekse yerel yönetimlerle paylaşarak Türkiye'nin gelecekte daha güçlü bir ülke olmasına yol...