05 / 05 / 2024

Orhan Erzurum giresun yatırımları

Orhan Erzurum giresun yatırımları

MHP Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum, Giresun’u ayağa kaldıracak projelerle yola çıktıklarını ve seçilmeleri halinde kentte yatırımın önünü açacaklarını söyledi. Erzurum, ulaşım öncelikli çalışacaklarını dile getirdi.

Erzurum Ilıca Sosyal Donatı Alanı ve Taziye Evi açıldı!

Erzurum Aziziye Belediyesi tarafından Ilıca’da hayata geçirilen sosyal donatı alanı ve taziye evi hizmete açıldı. Törene, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da katıldı.

Erzurum'da kentsel dönüşüm projelerine tam not!

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında kapsamlı bilgi aldı.

Mehmet Geldi'den Erzurum Büyükşehir'e dönüşüm övgüsü!

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in şehirde kentsel dönüşümü en iyi ve örnek çalışmalarla hayata geçirdiğini ifade etti.

Erzurum Yakutiye'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Belediye Başkanı Ali Korkut'tan, Yakutiye Belediyesi’nin kentsel dönüşümü hakkında bilgi aldı. Başkan Korkut, Hacıcuma, Taş Mescit, Narmanlı, Kadana mahallelerinde kentsel dönüşümün sürdüğünü anlattı.

Erzurum Aziziye'ye dev mesire alanı yapılacak!

Erzurum Aziziye Belediyesi’nin 25 dönümlük dev mesire alanı projesi için çalışmalar başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Orhan, “Ilıca’yı bölgenin mesire alanı haline getirecek proje, ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

Erzurum Ilıca'da 380 konut ve 114 işyerinin teslimi gerçekleşecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ı ziyaret ederek, başta kentsel dönüşüm olmak üzere, yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Erzurum'un Aziziye ilçesinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımına başlanan 380 konut, 114 iş yeri ile cami inşaatı çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Muhammed Orhan, ilçenin Ilıca semtindeki çalışmaları inceledi.

Cevdet Orhan Aziziye'deki kentsel dönüşümü anlattı!

Erzurum 'un Aziziye İlçe Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçede görev yapan kurum amirlerine kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı. Toplantıya ilçede bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşları ile ilgili sektör temsilcileri katıldı.

Muhammed Cevdet Orhan kimdir?

Erzurum Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan kimdir? Muhammed Cevdet Orhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhammed Cevdet Orhan ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Orhan Bulutlar kimdir?

Erzurum Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar kimdir? Orhan Bulutlar bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Orhan Bulutlar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Orhan Bulutlar...

Orhan Erzurum'dan Giresun için 41 proje!

Giresun’un gelecek beş yılda yapacağı projelere çehresini değiştireceğini belirten MHP Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Erzurum, en önemli acil projelerinin arasında katı atık geri dönüşüm projesi olduğunu söyledi...

Orhan Erzurum:Giresun 'da yatırımların önünü açacağız!

MHP Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum, Giresun’u ayağa kaldıracak projelerle yola çıktıklarını ve seçilmeleri halinde kentte yatırımın önünü açacaklarını söyledi. Erzurum, ulaşım öncelikli çalışacaklarını dile getirdi.

Ordu-Giresun Havaalanı inşaatı incelendi!

Ordu Valisi Orhan Düzgün ve Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, 22 Temmuz 2011 tarihinde temeli atılan ve yapımı hızla süren Ordu-Giresun Havaalanı inşaatında incelemelerde bulundu...

Orhan Erzurum giresun yatırımları Haberi

Orhan Erzurum giresun yatırımları


Milliyetçi  Hareket Partisi (MHP) Giresun Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Erzurum, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Giresun’un birçok eksiği olduğunu belirten Erzurum, “Giresun’u ayağa kaldıracak projelerimiz var. Yatırımların önünü açacağız. Üniversitemizden herkes söz edecek. Vatandaşın karamsar durumuz yüzlerinden okunuyor. Son 12 yıl içinde bir dönem iktidar partisi belediye başkanı, bir dönem de ana muhalefet belediye başkanlığı yaptı. Hiç birisi Giresun’a çare olamadılar. Her şeyi karmaşaya çevirdiler. Halkımızdan aldığımız destek, adaylık kararımızı bir kez doğruluyor. Sadece merkez değil, yakın köyleri ile gelişen bir Giresun hedefimiz. Batlama’dan Ayvasıl’a,  Kayadibi’nden Çandır’a,  Aksu’ya, Keşap’a kadar master planına ihtiyaç var. Yakın köylerimiz ile kuracağımız bağlantılar ile merkeze ulaşım daha da kolaylaşacak. Ulaşımın çözülmesi ile kalkınma da artacak” dedi. Dr. Orhan Erzurum açıklamasına şöyle devam etti: “Giresun’da...