05 / 05 / 2024

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlundan yatırım çağrısı

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlundan yatırım çağrısı

Trabzon çalıştayında konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, işadamlarını Trabzon 'da yatırım yapmaya çağırdı.

Trabzon Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Balık Halinin yapım ihalesinin 21 Şubat'ta gerçekleştirileceğini açıkladı.

Trabzon Gülcemal Projesi üç etap halinde tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl yaptığı açıklamada Trabzon Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesinin, Trabzon için çok büyük bir kazanım olduğunu söyledi.

Trabzon Büyükşehir'in 2019 bütçesi 711 milyon TL!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında yapılan Belediye Meclisi oturumunda Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi konuşuldu.

Trabzon Gülcemal projesi 3 etapta tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlarla buluştu. Gümrükçüoğlu, sahil dolgu alanında inşa edilecek olan Gülcemal projesinden bahsetti.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Tabakhane bilgilendirmesi!

Pazarkapı Mahallesi ile Tabakhane arasındaki bağlantının nasıl sağlanacağının sorulması üzerine ise Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Tabakhane projesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Trabzon Tabakhane Vadisi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdürüldüğü Tabakhane vadisinde uygulanacak rekreasyon projesi yapım ihalesi için tarih belirlendiğini açıkladı. 

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Tabakhane açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tabakhane Vadisi’nde uygulanacak olan rekreasyon projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mimarlarla bir araya geldi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mimarlarla görüş alışverişi yaptı.

Trabzon Gülcemal Projesi'nde son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'un vizyon projelerinden olan Gülcemal projesini inceledi.

Trabzon Köprübaşı yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl Köprübaşı yatırımlarını masaya yatırdı. Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla ilçelere önemli hizmetler götürdüklerini kaydetti.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız!

Dönel kavşak için yapım ihalesinin gerçekleştiği söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkam Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız” dedi.

Trabzon Büyükşehir Meclisi 2016 yılı çalışmalarını tamamladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı çalışmalarını tamamladı. Aralık ayı son oturumunun bugün gerçekleştirilmesiyle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, gayretli çalışmalarından ötürü Meclis üyelerine teşekkür etti.

TOKİ Başkanı Turan, Başkan Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ nu ziyaret etti, Trabzon’a yatırım yapmaya ve kentsel dönüşümleri sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlundan yatırım çağrısı Haberi

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlundan yatırım çağrısı

Trabzon'lu İşadamları ve Bürokratları Derneği'nirı düzenlediği Trabzon çalıştayında konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, işadamlarını Trabzon'da yatırım yapmaya çağırdı. 



Başkan Gümrükçüoğlu, "Biz Trabzon için vücudumuzu taşın adlına koyduk,Trabzonlu işadamları da ellerini koymak. Ya bir araya gelip Trabzon'a yatırım yapacaklar ya da münferit olarak yapacaklar" diye konuştu. 



Gümrükçüoğlu konuşmasında çalıştaym gerçekçi veriler üzerine sağlam sonuçlar ortaya koyması temennisinde bulunarak "Bu çahştaydan beklediğimiz belirli dogmatik kalıplar değil, hepsinin bir alt başlığı bulunan gerçekçi verilerdir. Bu çalıştay esnasında Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl il genelinde 20 müyon TL'lik betonlama, 30 milyon TL'lik asfaltlama ve 50 milyon TL'lik su ve kanalizasyon yatırımı olmak üzere 100 müyon TL tutarında yatınm yapacağı göz önüne alınsın. 

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi olarak Trabzon'un yağmur suyu projesini tamamladık, şehir...