28 / 04 / 2024

Orhan Karaderili turizm sektörü

Orhan Karaderili turizm sektörü

Karaderili Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karaderili, Bodrum’da Mio Mare adıyla ikinci otel yatırımını planlandığı tarihte faaliyete geçirdiklerini belirtti.

Şanlı Marmara Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlı Marmara Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 9 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Karataş, Ecevit Karataş ve Orhan Karataş ortaklığında kuruldu.

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğlak ve Orhan Oğlak ortaklığında kuruldu.

Bayern İnşaat Elektrik Kimya Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayern İnşaat Elektrik Kimya Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Akan tarafından kuruldu.

Korfa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korfa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halis Aksoy ve Orhan Sural ortaklığında kuruldu.

Green Canyon Park Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Green Canyon Park Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Medet Ataş ve Yılmaz Orhan ortaklığında kuruldu.

Acunda İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acunda İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Acun tarafından kuruldu.

Bozkurtlar Mühendislik İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkurtlar Mühendislik İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Bozkurt ve Orhan Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Ymzturk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ymzturk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz Yılmaztürk, Canser Yılmaztürk, Orhan Taner Yılmaztürk, Tanser Yılmaztürk ortaklığında kuruldu.

Palmera Konaklama Hizmetleri Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Palmera Konaklama Hizmetleri Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ahmet Emir Yılmaz ve Orhan Turgay ortaklığında kuruldu.

Asbor Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Asbor Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi bugün Esenler'de Ayhan Aslan, Orhan Aslan, Bayram Yusuf Aslan, Gökalp Aslan ve Yusuf Caner Aslan ortaklığında kuruldu.

İntursan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İntursan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Fatih'te 60 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Kütük, İlhan Kütük ve Orhan Kütük ortaklığında açıldı.

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel  ve Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Wındawı Group Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wındawı Group Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 300 bin TL sermaye bedeli  ile Orhan Mimaroğlu tarafından  kuruldu.

Orhan Karaderili turizm sektörü Haberi

Orhan Karaderili turizm sektörü


Bodrum’da Mio Mare adıyla ikinci otel yatırımını planlandığı tarihte faaliyete geçirdiklerini belirten Karaderili Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karaderili, “Özellikle turizm sektörünün yaşadığı olumsuz dönem ve yurdumuzda vuku bulan sorunlar bizi yıldırmak yerine tam aksine daha da cesaretlendirdi. Moralimizi bozmadan inadına daha çok çalışıp, daha çok yeni projeler geliştireceğiz. Biz şirket olarak bu yıl planladığımız projelere yeni projeler ekleyerek yolumuza devam etme kararı aldık” dedi.


Karaderili, “Kim ne yaparsa yapsın Türkiye büyümeye ve yatırımların adresi olmaya devam edecek. Var gücümüzle daha çok çalışıp, ülke ekonomisine daha çok katkı sunacağız” diye...