10 / 06 / 2024

Orhan Özmen İnşaat adres

Orhan Özmen İnşaat adres

Orhan Özmen İnşaat Gıda Nakliye Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Özmen tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 11 Temmuz'da kuruldu

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Çaçan tarafından kuruldu.

Orhan Aydın’ın mesleği ne? Orhan Aydın nereden mezun oldu?

Orhan Aydın kimdir Orhan Aydın’ın mesleği nedir? Orhan Aydın eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziantep'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Özmen Dinçer tarafından kuruldu.

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık'ın acı günü! Orhan Güngör vefat etti!

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. Şirketi'nin ortağı Şafak ve Hakkı Attaroğlu'nun babası Orhan Güngör hayatını kaybetti. 

Lüks Özmen Gayrimenkul İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Özmen Gayrimenkul İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Emel Özmen tarafından kuruldu.

Cihan Orhan İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihan Orhan İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Cihan Orhan tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Özmen Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmen Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yüksel Özmen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Maltepe'de kuruldu.

İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı'nın acı günü! Ahmet Orhan Çöplü vefat etti!

2001-2012 yılları arasında İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı ve Samsun Bölge Yöneticiliği'nde hizmet vermiş olan emekli Ahmet Orhan Çöplü vefat etti. Ziraat Bankası taziye ilanı yayınlattı.

Aydın Özmen kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi İnşaat Mühendisi Aydın Özmen kimdir? Aydın Özmen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Aydın Özmen, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Aydın Özmen..

Orhan Aydın: OSTİM, Türkiye’nin sanayileşmesinde bir okuldur!

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi ( OSB ) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, Ankara’nın sanayileşmeye OSTİM’le başladığını belirterek, “OSTİM, Türkiye’nin sanayileşmesinde bir okuldur” diye konuştu.

Orhan Aydın: En uygun yatırım koşulları için sanayicinin yanındayız!

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, "Bir ülke kendi tasarımını ve markalarını ortaya koymadıkça dünya ekonomisinde söz sahibi olamaz" dedi...

Orhan Özmen İnşaat adres Haberi

Orhan Özmen İnşaat adres

Orhan Özmen İnşaat Gıda Nakliye Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Özmen tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 11 Temmuz'da kuruldu. Orhan Özmen İnşaat Gıda Nakliye Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Orhan Özmen İnşaat Gıda Nakliye Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi, 18 Mart Caddesi, Boran Sokak,...