19 / 05 / 2024

Orhan Parmak

Orhan Parmak

Kaplanhan Yapı Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Erdal Kaplan, Orhan Parmak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Çömlekçi kentsel dönüşüm açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm alanında TOKİ’nin mahkeme kararıyla belirlenmiş olan fiyatlardan daha aşağı bir düzeyde rakam önerdiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Orhan Gencebay: Rumelihisarı’ndaki evimi satmayı düşünmüyorum!

Orhan Gencebay, önceki akşam eşi Sevim Emre ile birlikte görüntülenen ünlü sanatçı, tehdit aldığı için evini satacağı haberlerini yalanladı: "Öyle bir şey yok. Evimi satmayı düşünmüyorum ve satmayacağım." dedi.

Orhan Gencebay: Rumelihisarı’ndaki evimi satmadım!

Samsunlu bir grup tarafından tehdit edildiği için Rumelihisarı’ndaki Boğaz manzaralı dairesini 4.5 milyon dolara sattığı iddia edilen Orhan Gencebay, “Hayatımda hiç tehdit almadım” dedi.

İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı'nın acı günü! Ahmet Orhan Çöplü vefat etti!

2001-2012 yılları arasında İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı ve Samsun Bölge Yöneticiliği'nde hizmet vermiş olan emekli Ahmet Orhan Çöplü vefat etti. Ziraat Bankası taziye ilanı yayınlattı.

Orhan Gencebay Rumelihisarı'ndaki evini neden satıyor?

Orhan Gencebay'ın yalı dairesini 'ölüm korkusu' yüzünden satmak istediği ortaya çıktı. Usta sanatçı, bundan 5 ay önce Samsunlu bir grup tarafından evinin önünde tehdit edildi

Kocasinan Yenişehir ve Beşparmak mahallesinden dönüşüm talebi!

Her hafta gerçekleştirdiği “Başkan Sizi Dinliyor” programlarıyla mahalle sakinlerinin gönlünü bir kez daha kazanan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu hafta Beşparmak ve Yenişehir sakinlerini dinledi.

Orhan Gümrükçüoğlu dönüşüm çalışmalarını değerlendirdi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı ilk toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi, Başkan Gümrükçüoğlu toplantıda Tabakhane Deresi’nin üzerinin açılacağını söyledi...

Orhan Gencebay, Rumelihisarı’ndaki evini 4.5 milyon dolara satışa çıkardı!

Orhan Gencebay, Boğaz’daki yalı dairesini satıyor. Emlak piyasası ise satışı istemeyen Sevim Emre’nin evi görmek için gelen müşterilere çıkardığı zorlukları konuşuyor.

Bursa Altıparmak Camisi açıldı!

Altıparmak Camisi çevre düzenlemesi açılış töreni yapıldı. Müezzinoğlu,törende yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimlerini sorunsuz şekilde tamamladıklarını anımsatarak, kendilerine destek veren vatandaşlara ve Bursalılara teşekkür etti.

Bursa İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu'na ek bina yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Uludağ Üniversitesi Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu’na yeni ek bina yapılması için destek verdi. Ek binanın 2016-2017 eğitim ve öğrenin yılına yetiştirilmesi planlanıyor.

İzmit Orhan Camii restore ediliyor!

Mülkiyeti Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ait olan ve bu yılın başında restorasyonu başlayan İzmit’in tarihi ibadethanelerinden Orhan Camii’nin 2016 Ramazan ayına yetiştirilmesi hedefleniyor.

Kocaeli Orhan Camii restore ediliyor!

Kocaeli Orhan Camii orijinaline uygun olarak 2016 yılının Ramazan ayına yetiştirilecek 750 bin TL'ye restorasyon ihalesi yapılan camide en son restorasyon dönemin Valisi Erdal Ata tarafından yaptırılmıştı.

Muhammed Cevdet Orhan, genç planlamacılarla buluştu!

Aziziye Belediye Başkanı Orhan, Atatürk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencilerini ağırladı. Orhan, Aziziye’nin bölgedeki yeri, çevresel kaynakları ile fiziki, sosyal ve demografik yapısı hakkında bilgi verdi.

Orhan Parmak Haberi

Orhan Parmak
Kaplanhan Yapı Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Erdal Kaplan, Orhan Parmak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da kuruldu. 


Kaplanhan Yapı Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 01.Şirket; Yurt dışında veya Yurt içinde kurulu bulunan veya kurulacak olan şirket, kişi veya kuruluşlara faaliyet konularında ilgili resmi ve özel kurum ve kuruluşlardan gerekli izinler alınarak bünyesindeki veya sözleşmeli uzmanlar yardımıyla, Kalite ve Yönetim Sitemleri, Genel Yönetim Danışmanlığı, AB proje teklifi hazırlama, inceleme, proje yönetimi,hibe, fon ve kredi sağlama konularında, Endüstriyel psikoloji ve kişisel gelişim danışmanlığı, her türlü piyasa, etüd, araştırma fizibilite iktisadi proje analiz konularında her türlü Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri verebilir. 02.Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi...