05 / 05 / 2024

Orhan Tan kim

Orhan Tan kim

Ankara'nın ticari hayatında sergilediği başarı grafiğini, yaptığı hayır işleriyle zirveye taşıyan işadamı Orhan Tan, ticaretin inceliklerini SABAH Anadolu okurlarıyla paylaştı. Orhan Tan 'İş hayatında emin adımlarla ilerlenmeli' dedi...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Orhan Timurhan kimdir? Orhan Timurhan ne iş yapıyor?

Orhan Timurhan kimdir?Orhan Timurhan'ın eğitim durumu nedir?Orhan Timurhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Orhan Timurhan'ın kim olduğu ve Orhan Timurhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Elon Musk zirveyi kaptırdı! Artık en zengin insan değil!

Dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk, bu unvanı kaybetti. Peki Bezos ve Musk'tan kim daha zengin?

İzmit gecekondu şehri mi oldu?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Orhan Tanış, Kocaeli’yi köye ve gecekonduya benzeten AK Partili İlyas Şeker ve Zeki Aygün’e cevap verdi. Tanış, “Kocaeli bugün köye benziyorsa İzmit gecekondu gibiyse bunun baş sorumlusu sizsiniz” diye konuştu.

Kocaeli’de en planlı bölge Yahyakaptan Mahallesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Orhan Tanış, AK Parti Milletvekili İlyas Şeker’in ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün İzmit ile ilgili paylaşımlarına tepki gösterdi.

Konut kredisi ekspertiz işlemlerini kim yapar?

Konut kredisi; bankaların ve kredi kuruluşlarının konut sahibi olmak isteyen kişilere gayrimenkul ipoteği karşılığında verdiği kredi olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisi ekspertiz işlemlerini kim yapar?

Yalçın Kuşkan: Limanlar projesinin peşini bırakmayacağız!

Yalçın Kuşkan, Büyükşehir Meclisi Grup Başkan vekili Hüseyin Yılmaz, Büyükşehir Meclis üyeleri Nihat Değer, Orhan Tanış, Zafer Şimşek, İl Başkan Yardımcıları Faize Karakuş, ArzuTürkkal Enç ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Sit alanlarını kim belirler?

Tarih öncesinden günümüze kadar gelen çeşitli medeniyetlerin ürünü olup, yaşadıkları devirlerin sosyal, ekonomik gibi özelliklerini yansıtan alanlara sit alanı deniyor. Peki, sit alanlarını kim belirler?

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: Trabzon baştan aşağı yeniden dizayn edilecek!

Başkan Mustafa Yaylalı'nın yeniden göreve seçildiği seçimler öncesinde genel kurulda konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kent konseyi ve büyükşehir yapılanmasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Orhan Aktürk: Balıklı gölün turizme kazandırılması için çalışma yapacağız!

İlçe Kaymakamı Orhan Aktürk, balıklı göldeki balıkların yaşam alanlarını korumak ve buranın tanıtımında eksikliklerinin olduğunu belirterek, balıklı golün turizme kazandırılması için çalışma yapacaklarını dile getirdi.

Apartman işletme projesini kim hazırlar?

Apartman işletme projesi Kat Mülkiyeti Birliği‘nin bütçesi olarak tanımlanıyor. Kat malikleri kurulunca kabul edilmiş işletme projesi yoksa, apartman işletme projesini kim hazırlar? İşte sorunuzun yanıtı...

Rayiç bedeli kim belirler?

Bir gayrimenkulün pazar değeri olarak da bilinen rayiç bedel, bir mülkün bugünkü piyasa koşullarındaki alım satım bedeli olarak tanımlanıyor. Peki, rayiç bedeli kim belirler? İşte yanıtı...

Orhan Tan kim Haberi

Orhan Tan kim

Kırıkkale'de dev bir demir çelik tesisi kurmaya hazırlanan Tan'a göre, marka olmanın yolu yavaş ve emin adımlarla ilerlemekten geçiyor. 

Çünkü hızlı büyüyen hızlı sönüyor. 

Kendinizden bahseder misiniz? 

¦ 1940 Sivas doğumluyum. 10 yaşından bu yana Ankara'da yaşıyorum. Üniversiteyi burada okudum. 16 yaşında ticari hayata başladım; 57 senedir ticaretin içindeyim. Çimento, demir ve kereste satışıyla ticarete girdim. Boya fabrikasının ortağı oldum. Onun toptan satışını gerçekleştirdim. 1980'de kurduğumuz Tan Teneke, çalışmalarına hala devam ediyor. Bunun dışında Özçelik-İmaj'la ortak inşaatlar yaptık. Şimdi de Kırıkkale Demir Çelik Fabrikası'nı çalıştırmaya başlıyoruz. İşimiz piyasanın geçer akçesi olan inşaat demiri diyebiliriz. 

YAŞLILAR EVİ YAPTIK Ankara'ya kazandırdığınız projelerinizden bahseder misiniz? 

¦ Etimesgut'ta yaşlılar evi yaptık ve Etimesgut Belediyesi'nin işletmesine verdik. Bunun dışında Özçelik-îmaj-Tan ortaklığında AnkaSektör depremlerde sınıfta kaldı iş hayatında emin adımlarla...