15 / 05 / 2024

orhaneli belediyesi katlı otopark yapımı

orhaneli belediyesi katlı otopark yapımı

Bursa'nın Orhaneli ilçe Belediyesi tarafından ilçedeki park sorununa çözüm bulmak için 4 ay önce inşaatına başlanan katlı otoparkın son betonu atıldı. İnşaatın tamamının 15 gün içinde biteceği belirtiliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3 katlı ofisi kiraya veriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fatih Ayvansaray'da konumlanan 3 katlı binayı ofis olarak kiraya vereceğini ilan etti. İşte ihale detayları...

Bursa Göktepe'de tapu dağıtımı yapıldı!

Orhaneli Belediyesi tarafından, Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve ilgili kurum ve kuruluşların katkılarıyla Göktepe Mahallesi’nde oluşturulan imar alanı içerisinde tanzim edilen arsaların ve inşa edilen hobi evlerinin tapularını dağıttı.

Orhaneli TOKİ projesinde sona gelindi!

Orhaneli Belediyesi ve TOKİ tarafından 2 yıldır çalışmaları yürütülen projede son aşamaya gelindi. 

Tekirdağ Süleymanpaşa'da katlı pazar yeri inşaatı sürüyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin Yavuz Mahallesinde inşa edeceği Pazartesi Pazarı için hazırlanan katlı pazar yeri projesinin inşaatı sürüyor.

Bağcılar Belediyesi'nden 30 yıllığına kiralık işyeri!

Bağcılar Belediyesi, Mahmutbey Mahallesi'nde 59 araçlık yer altı katlı otoparkı, üzeri pazar alanı ve Pazar alanı üstü 2 kat spor salonu yapılması ve 30 yıllığına kiraya verilmesi ihalesi düzenliyor..

Arasa Çok Katlı Otoparkı'nın altyapısı tamam!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Arasa Çok Katlı Otopark'ta çalışmalar son sürat devam ediyor.

Keçiören Belediyesi'nden 21.3 milyon TL'ye otopark ihalesi!

Keçiören Belediyesi, 10 Mayıs'ta düzenleyeceği ihale ile çok katlı otopark ve müştemilatları sınırlı ayni hak (üst hakkı) tesisi kurulmak suretiyle kiraya verecek..

Bursa Orhaneli Göleti'nin temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Gümüşpınar bölgesinde hayata geçireceği Orhaneli Göleti'nin temeli atıldı. Temel atma törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'de katıldı.

İncirliova İstiklal Mahallesi'nde 7 katlı otopark geliyor!

İncirliova Belediye Meclisi, İstiklal Mahallesi’nde 7 katlı otopark yapma kararı aldı. Başkan Gürşat Kale, “Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bu konuda bir adım atmamasından dolayı girişimlere başladık” dedi.

Sultanbeyli'ye 3 katlı otopark geliyor!

Sultanbeyli'nin otopark sorunu için bir adım daha atıldı. Sultanbeyli Belediyesi bu kapsamda ilçeye 3 katlı yeni bir otopark inşa ediyor.

Kahramanmaraş Çok Katlı Otopark Projesi tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Çok Katlı Otopark projesinin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Ordu Belediyesi'nden 18 milyon TL'ye 25 yıllığına kiralık bina!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şarkiye Mahallesi'nde 955 metrekarelik arsa üzerindeki tek katlı binayı kiraya veriyor. 25 yıllığına kiralanacak binanın bedeli 18 milyon TL olarak belirlendi.

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya katlı pazar yeri yapılacak!

Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediyesi Meclis üyeleri ve Tekirdağ Pazarcılar Odası üyeleri arasında geçtiğimiz günlerde yaşanan gerginlik sonrası tekrar bir araya gelen taraflar toplantıda mevcut pazartesi pazar yerinin yerine modern katlı pazar yeri yapılmasına karar verdiler.

orhaneli belediyesi katlı otopark yapımı Haberi

orhaneli belediyesi katlı otopark yapımı


Bursa'nın Orhaneli ilçe Belediyesi tarafından ilçedeki park sorununa çözüm bulmak için 4 ay önce inşaatına başlanan Katlıotopark’ın son betonu kesilen kurbanla atıldı. 


Törene Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ve belediye meclis üyeleri hazır bulundu. Törende konuşan Başkan Tatlıoğlu “Önceki dönemlerde bir sokak çeşmesi yapıldığı zaman, iki kurdele bağlanır, millet toplanır, törenler düzenlenirdi. Bir sokak çeşmesi bile yatırım olarak görülürdü. Artık yatırım ve hizmet dönemi değişti. Orhaneli bir çok kazanımlar elde etti. Trilyonluk yatırımları kendi bütçemizden yaparken bile temel atma şovları yapmıyoruz. İşler kazasız belasız yürüsün diye, aynı zamanda işçi kardeşlerimize ikram olsun diye kurban kesiyoruz. Bir çeşmeye yapımına sevinen Orhaneli tarih oldu. Orhaneli trilyonluk yatırımlara alıştı” dedi.


Katlıotoparkın inşaatını gezen Başkan Tatlıoğlu ve meclis üyeleri müteahhit firmadan bilgiler aldı. İnşaatın tamamının 15...