29 / 04 / 2024

Orhangazi 4. etap TOKİ Konutları

Orhangazi 4. etap TOKİ Konutları

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ilçede 4. etap TOKİ konutları yapılması için girişimlere başladı. Çağlayan Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu'nu da makamında ziyaret etti.

TOKİ Bursa Orhangazi 4.Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi! 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Orhangazi Belediyesi İş Birliği ile inşa edilen TOKİ 4. Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi. 

Orhangazi TOKİ 4. Etap konut inşası tamamlandı! 

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde TOKİ tarafından yapılan konutların inşaat çalışmaları tamamlandı.

Orhangazi TOKİ 4. Etap konutları yıl sonunda tamam!

Orhangazi’de inşaatı devam eden TOKİ 4.etap konutlarında inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. TOKİ projesinin yıl sonuna kadar tamamlanacak.

TOKİ Orhangazi 4. Etap'ın inşaatı başladı!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilecek 292 konut için TOKİ 4.Etap İnşaatına başladı.

Orhangazi'de TOKİ 4'üncü etap ihalesi yapıldı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen TOKİ 4.Etap İnşaat İhalesi yapıldı. 292 konutluk projenin ihalesine 24 firma katıldı.

Hera Teknik Yapı'dan TOKİ Orhangazi projesinde 58.4 milyon TL'lik teklif!

Hera Teknik Yapı A.Ş., Bursa İli Orhangazi İlçesi 292 Adet Konut, 2 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesinde 58 milyon 450 bin TL teklif verdi...

TOKİ Orhangazi 4.etap projesi askıya alındı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde 4'üncü etap projesine başlayacak TOKİ'den kötü haber geldi. Ekonomideki kötü gidişat projenin askıya alınmasına neden oldu.

TOKİ Bursa Orhangazi 4. Etap için hazırlık!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde hayata geçirilecek TOKİ konutları için zemin etüd çalışmaları tamamlandı. TOKİ dördüncü etap konut projesi için hazırlıklar devam ediyor.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu yeni ödüller bekliyor!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi’nin yapımını üstlenen Otoyol A.Ş. yaklaşık 8 milyar dolar tutarındaki finansman için 8 Türk, 4 yabancı banka ve finans kuruluşundan 5 milyar dolar tutarında kredi sağladı.

Orhangazi Belediyesi'nden 4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı tarafından Dutluca Mahallesi'ndeki gayrimenkul satılıyor. İhale, 21 Haziran'da yapılacak..

Bursa'nın Orhangazi ilçesindeki 4 sorun TBMM'de!

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Bursa'nın Orhangazi ilçesine bağlı bir mahallenin çeşitli sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kayışoğlu, sorularının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Bursa Orhangazi'de 4.2 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Bursa Orhangazi Belediye Başkanlığı mülkiyetinde bulunan 6 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.13 Temmuz Çarşamba günü ihalesi yapılacak olan taşınmazların toplam bedeli 4 milyon 241 bin 977 TL olarak belirlendi.

Bursa Orhangazi'de 4.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Orhangazi Belediye Başkanlığı 6 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale edilecek olan taşınmazların satış fiyatı 4 milyon 241 bin 977 TL olarak belirlendi.

Orhangazi 4. etap TOKİ Konutları Haberi

Orhangazi 4. etap TOKİ Konutları


Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ilçede 4. etap TOKİ konutları yapılması için girişimlere başladı. 

2005-2008 yılları arasında Yusuf Korkusuzun Belediye Başkanlığı döneminde TOKİ'nin ilçede 3 etapta yaptığı konutlara 4. etabı eklemek isteyen Çağlayan, Belediye Meclisi üyesi Serkan Ateş ile birlikte Ankara'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcısı Orhan Yüce ile bir araya gelerek bu konuda ilk resmi görüşmeyi gerçekleştirdi. 


Neşet Çağlayan Ankara'da ziyaretinde Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu'nu da makamında ziyaret etti ve kendisinden Kentsel Dönüşüm konusunda bilgi aldı. Neşet Çağlayan, TOKİ'nin ilçede yapacağı yeni konutların mevcut TOKİ alanında bulunan 31 dönümlük arsaya inşa edileceğini, resmi yazışmaların yakın süreçte başlayacağını bildirdi. Başkan Çağlayan'ın yeni TOKİ konutları ile ilgili planı ise binaların yöresel mimariyi yansıtacak şekilde yapılması. 


Olay...