28 / 07 / 2024

Orhangazi Belediye Meclisinin şubat ayı ikinci oturumu

Orhangazi Belediye Meclisinin şubat ayı ikinci oturumu

Orhangazi Belediye Meclisinin şubat ayı ikinci oturumu yapıldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ın başkanlığında toplanan belediye meclisi, hukuk ve imar komisyonlarından gelen dört konuyu görüşerek karara bağladı.

Bursa'da KDV'den muaf 2 arazi satılacak!

Bursa İli Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Orhangazi Karsak Mahallesi'nde yer alan iki adet araziyi satışa çıkardı.

Orhangazi Belediye Başkanlığı 22 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Orhangazi'de yer alan 22 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Şehir Plancıları Odası'ndan İzmir Buca'daki imar planı değişikliğine ilişkin açıklama!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin Kültürpark Koruma Amaçlı İmar Planı’ndan sonra Buca'da yapılan nazım planı değişikliği yeni tartışmalara sebep oldu. 

Bursa Orhangazi'de 32.2 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Orhangazi ilçesi, Yeniköy, Gamiç ve Hürriyet mahallelerinde yer alan 9 gayrimenkulü 32 milyon 179 bin 366 TL'ye satıyor...

Bursa'da 24.8 milyon TL'ye satılık 2 adet arsa!

Bursa İli Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Yeniköy Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 24 milyon 847 bin 150 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Orhangazi'de 15 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Orhangazi'de yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa'da 12.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Gemiş Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 12 milyon 967 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

İBB Dikilitaş Parkı’nı 175 milyon TL’ye satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi,  Beşiktaş'ta bulunan Dikilitaş Mevkii 25. adada 77 parsel arsayı Belediye Meclisinin park alanı olarak tescil etmesine rağmen 175 milyon TL'ye ihaleye çıkardı. 

Yaşar Neslihanoğlu'ndan emlak vergisi açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin olağanüstü toplantısında konuştu. Neslihanoğlu, "Tüm belediyelerin bu ay yüzde 50 kesintisi var. Bu ay emlak vergisi ayı. Şu ana kadar kaç kişi gelip emlak vergisi yatırdı? Hiç kimse. İnsanlar zor durumda" diye konuştu..

Seyhan'da kentsel dönüşüme hız verildi!

Seyhan Belediye meclisinin 2020 yılı ilk birleşimi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Başkan Akay, sel felaketinde hasar gören binaların risk taşıdığını, bu nedenle kentsel dönüşüm projelerinde daha çok çalışılması gerektiğini sözlerine ekledi.

İstanbul’daki arsa İzmir’i karıştırdı!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin kasım ayı son toplantısında İstanbul Beyoğlu'nda mülkiyeti İzmir Büyükşehir'e ait olduğu iddia edilen arazinin satışı, AKP Meclis üyeleri ile CHP'li üyeleri karşı karşıya getirdi.

Danimarka'da gettolar için yer değiştirme hibeleri tartışma yarattı!

Danimarka Odense'de belediye meclisinin, gettoları ortadan kaldırmak için bölgedeki hükümlülere ödeme yapmayı öngören teklifi 'ödül mü, ceza mı?' tartışması yarattı...

Orhangazi'de 3.2 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Muradiye, Gemiç, Çakırlı, Arapzade, Sölöz, Çeltikçi ve Dutlıca'da yer alan 9 gayrimenkulü 3 milyon 155 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Orhangazi Belediye Meclisinin şubat ayı ikinci oturumu Haberi

Orhangazi Belediye Meclisinin şubat ayı ikinci oturumu

AK Partili Şenol Yelbey ile DP'li Nurettin Çetinin mazeretli olarak katılmadıkları toplantıda, Çevre Koruma Müdürlüğünün görev ve çalışma yönetmeliğiyle ilgili Büyükşehir Kanunu'na göre yapılan düzenlemeler oy birliğiyle kabul edildi. Cumhuriyet Alanındaki meydan projesiyle ilgili itirazı oy birliğiyle reddeden imar komisyonunun konuyla ilgili ret raporu oy birliğiyle onadı. Kamu yararına çalışan dernekler statüsündeki Bal-Göç Orhangazi Şubesinin yeni binası ve ticaret merkeziyle ilgili plan değişikliği oy birliğiyle kabul edildi. Böylece bölgeye yeni bir hava katması planlanan BalGöç binası ve ticaret merkezinin önündeki bir engel daha kalkmış oldu. 


A Gazete...