25 / 07 / 2024

Orhangazi Belediyesi Meclisi toplantısı

Orhangazi Belediyesi Meclisi toplantısı

Orhangazi Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı gerçekleşti. Belediye meclisi gündeminin dikkat çeken maddelerinden biri de Şenocak Apartman'da uygulanacak kentsel dönüşüm uygulaması ile ilgili karar oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi riskli yapılar için düğmeye bastı! Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi riskli yapılar için düğmeye bastı. Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi meclis tarafından onaylandı. İşte ayrıntılar...

Üsküdar Belediyesi'nin gayrimenkul satışlarına tepki!

Üsküdar Belediyesi Meclisi’nde, Kısıklı Mahallesi’nde yer alan ve imar planlarında “ilköğretim tesisleri” alanı olarak geçen, toplam büyüklüğü yaklaşık 790 metrekarelik iki parselin, belediye şirketi Üsküdar Personel A.Ş.’nin vergi borçlarına karşılık Maliye Hazinesi’ne devredilmesi kararı verildi.

Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

Beylikdüzü'nün Gürpınar ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde görüşüldü. Mecliste  Gürpınar Mahallesi’ndeki riskli yapılara yönelik plan notu değişikliği teklifine AKP’li Meclis üyeleri ‘hayır’ dedi.

TOKİ Bursa Orhangazi 4.Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi! 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Orhangazi Belediyesi İş Birliği ile inşa edilen TOKİ 4. Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi. 

İzmit Belediyesi Meclisi’nden Ekşi ailesinin arazisi için imar değişikliği!

İzmit Belediye Meclisi Toplantısı’nda Ekşi ailesinin İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki arsa için imar planı değişikliği teklifi oy birliğiyle geçti. İmar planına göre;  Ekşi ailesinin arsasında dört kat olan imar izni sekiz kata çıkmış oluyor ve çatı katı yapılmasına ise izin verilmiyor.

Ekrem İmamoğlu'nun veto ettiği yeşil alan kararı İBB Meclisi'nde kabul edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun vetosuna karşı, kendi kararında direndi, İstanbul 295 bin metrekare yeşil alan kazandı.

Orhangazi Belediyesi'nden 34.7 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, 14 adet gayrimenkulü 34 milyon 775 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 16 Ekim'de gerçekleşecek.

Ordu Büyükşehir Meclisi 'nazım imar planı'nı iptal etti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 20 Ekim 2016 tarihindeki meclis toplantısında kabul edilen 'nazım imar planı'nı oy birliği ile iptal etti.

Bursa Orhangazi'de kamp alanı için arsa tahsisi ertelendi!

Bursa Orhangazi Belediyesi’nin Haziran ayı Belediye Meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda Kamp Alanı için Dutluca Altında Orhangazi TSO’ya tahsis edilecek arsanın tahsisi ertelendi.

Kocaeli Büyükşehir Meclisi'nde imar konuşulacak!

Bugün düzenlenecek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplantısında İzmit Durhasan Mahallesi’nde yer alan 660 dönümlük tarım arazisinin “küçük sanayi” alanına çevrilmesi istenecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

Çalışmalarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 2019-2024 döneminin ilk toplantısını yaptı. Gerçekleştirilen toplantıda 2018 yılı Faaliyet Raporu onaylandı. 

Orhangazi Belediyesi'nden 59.8 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Mülkiyeti Orhangazi Belediyesi'ne ait olan; Yeniköy Mahallesi, Örnekköy Mahallesi ve Hürriyet Mahallesi'nde yer alan 12 adet arsa toplamda 59 milyon 892 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Hendek Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Hendek Belediyesi Meclisi Şubat ayı olağan toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Orhangazi Belediyesi Meclisi toplantısı Haberi

Orhangazi Belediyesi Meclisi toplantısı

9 maddeden oluşan Orhangazi Belediye Meclisi Mart Belediye Meclisi Toplantısı'nda geçtiğimiz ay yapılan ancak DP Grubu'nun itirazı ile iptal edilen Denetim Komisyonu Seçimi bir kez daha gizli oyla yapılacak seçimle yenilenecek. 

Belediye meclisi gündeminin dikkat çeken maddelerinden biri de Şenocak Apartman'da uygulanacak kentsel dönüşüm uygulaması ile ilgili karar olacak. Gündemin 7.maddesine göre; "Mülkiyeti İhsan Şenocak'a ait ilçemiz Camiikebir Mahallesi 294 ada, 14 parsel sayılı taşınmazın imar plan değişikliği önerisi İmar Komisyonu'na havale edilecek. 


KIRSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUYOR

Orhangazi Belediyesi Mart Ayı Toplantısı gündeminde; Hürriyet Mahallesi'ne sentetik çim sahası yapılabilmesi için yer tahsisi, Disiplin Amirleri Yönetmeliği'nde değişiklik yapılması, Hürriyet Mahallesi'ne Kur'an Kursu için yer tahsisi ile çeşitli imar palanı değişiklikleri önerileri yer alıyor. Gündemin en çok dikkati çeken maddelerinden birisi ise;" Orhangazi Belediyesi Tarımsal...