20 / 07 / 2024

Orhangazi Çakırlı konutları ön talep

Orhangazi Çakırlı konutları ön talep

Belediyeye ait 110 dönümlük arsanın yarısının konut alanı olarak belirlenmesi için alınan meclis kararının ardından geçen halta Çakırlıda yapılan mahalle meclisinde gündeme gelen konut projesi için Çakırlı halkından ön talep formları alınmaya başlandı...

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3. etap projesindeki hak sahiplerinden tepki!

Kırşehir'in Bağbaşı ilçesindeki TOKİ 3. etap projesi kapsamında, seneler geçmesine rağmen bir türlü konutları teslim edilmeyen hak sahipleri duruma tepki gösterdi.

TOKİ Bursa Orhangazi 4.Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi! 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Orhangazi Belediyesi İş Birliği ile inşa edilen TOKİ 4. Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi. 

Akıllı konutlar için 'yapı yönetimi' kurulacak!

Akıllı Şehirler Eylem Planı kapsamında yapı güvenliğinden acil duruma, enerji ve atık yönetiminden havalandırma sistemine kadar birçok uygulamanın yer alacağı akıllı konutlar için 'yapı yönetimi' kurulacak...

Orhangazi'de 3.2 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Muradiye, Gemiç, Çakırlı, Arapzade, Sölöz, Çeltikçi ve Dutlıca'da yer alan 9 gayrimenkulü 3 milyon 155 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Sultan Palace Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Palace Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çakırlı tarafından  kuruldu. 

Çakırlı Grup Makina İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Çakırlı Grup Makina İnşaat Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Demir ve Mustafa Çakır ortaklığında kuruldu. 

TOKİ Bursa Orhangazi 4. Etap için hazırlık!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde hayata geçirilecek TOKİ konutları için zemin etüd çalışmaları tamamlandı. TOKİ dördüncü etap konut projesi için hazırlıklar devam ediyor.

Başakşehir Deprem Konutları'na 2 firma talip!

Başakşehir Deprem Konutları olarak bilinen yeni ismiyle Bayındırlık Sitesi'ne 2 dev inşaat firması talip oldu. Peki Başakşehir Deprem Konutları ne zaman yıkılacak? İşte yanıtı...

Büyükçekmece Park Evleri'nin temeli atıldı!

Büyükçekmece'de 1971 yılında inşa edilen Akçimento Konutları'nın yerine Büyükçekmece Park Evleri inşa edilecek. Projenin temeli atıldı.

Otogar-Başakşehir Konutları Metro Hattı imar planı askıda!

İstanbul Bağcılar ilçesi, Otogar - İkitelli - Olimpiyat Köyü - Başakşehir Konutları Metro Hattı Revizesine ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

3. İstanbul Başakşehir Konutları güncel liste fiyatları!

3. İstanbul Konutları, İstanbul Başakşehir'de Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirildi. 2+1'den 4+1'e kadar konut tipleri bulunan projede fiyatlar 495 bin TL'den başlıyor...

Bursa Çakırlı TOKİ Konutları tanıtıldı!

Bursa Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Çakırlı'ya TOKİ müjdesini ve projenin detaylarını anlattı. TOKİ tarafından inşa edilecek 128 konut ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.

Bursa Çakırlı TOKİ Konutları'nda son durum!

Ankara'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığında Bursa Çakırlı'daki TOKİ Projesi ile ilgili son gelişmeleri değerlendirilecek. Çakırlı'da vatandaşlarla bir toplantı yaparak bu konudaki detaylar paylaşılacak.

Orhangazi Çakırlı konutları ön talep Haberi

Orhangazi Çakırlı konutları ön talep

Orhangazi'ye bağlı Çakırlıya yapılması planlanan toplu konutlar için ön talepler alınmaya başlandı. Belediyeye ait 110 dönümlük arsanın yarısının konut alanı olarak belirlenmesi için alınan meclis kararının ardından geçen halta Çakırlıda yapılan mahalle meclisinde gündeme gelen konut projesi için Çakırlı halkından ön talep formları alınmaya başlandı. Ön talep formlarına vatandaşların büyük ilgi gösterdiği görüldü. Belediye hizmet binasında dağıtılan formlardan almak için vatandaşlar ilk günden itibaren müracaatta bulundu. Çarşamba günü başlayan forma dağıtımında cuma günü mesai saati bitimine kadar 200 vatandaşın ön talep formu aldığı ve 70 vatandaşın formları doldurarak yeniden belediye hizmet binasına teslim ettiği kaydedildi. Hafta boyu talep formlarının dağıtımı devam edecek Vatandaşların talebine göre konut projesinin şekilleneceği kaydedildi. 


A...