05 / 05 / 2024

orhangazi hizmet Şantiyesi Birimi

orhangazi hizmet Şantiyesi Birimi

Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi, Gemlik ve İznik'te hizmet verecek olan şantiye ve iş makinelerinin parkını Orhangazi'ye kuruyor. Örnekköy bölgesinde bulunan 10 bin metrekarelik arsa 10 yıl süreliğine Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis ediliyor.

Bursa Orhangazi'de imar alanı kalmadı!

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nın İnşaat Meslek Komitesi hafta sonu Orhangazi TSO hizmet binasında bir araya geldiler.

İzmir Bakırçay Bölge Şantiyesi 18 milyon TL'ye mal oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin güney bölgesine hizmet verecek Küçük Menderes Şantiyesi'nin ardından, kuzeydeki 6 ilçe, 289 köy ve mahalleye hizmet götürecek Bakırçay Bölge Şantiyesi'nde de üretime başladı.

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi yeni binasında!

Bursa Orhangazi'de yapımı tamamlanan ve hafta sonu acil servisi ile hizmet vermeye başlayan Orhangazi Devlet Hastanesi'nin yeni binası, poliklinikler ve diğer tüm servisleri ile hizmet vermeye başlıyor.

Kırşehir Kaman'a asfalt şantiyesi kuruluyor!

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kaman'a yaptırılan asfalt şantiyesinin Ağustos ayı başında hizmete açılacağını belirterek, "Kaman'a yapılan asfalt şantiyesi ile ilçemiz daha kısa sürede ve hızlı olarak hizmet alacak'' dedi.

Sancaktepe Belediyesi Temizlik İşleri Şantiyesi açıldı!

Sancaktepe Belediyesi'nin Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesi Belediye Başkanımız İsmail Erdem’inde katıldığı tören ile hizmete açıldı. Şantiye 44 araç ve 414 personel ile hizmet verecek.

Bursa Orhangazi'ye 51 milyonluk yatırım!

Bursa Büyükşehir Belediyesi merkeze yeni bağlanan ilçelerdeki hizmet kervanına Orhangazi ilçesinde de ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi, futbol sahası ve hanımlar lokalini ekledi.

İzmir Menderes'te temizlik işleri şantiyesi inşa edildi!

Menderes ilçesinde vatandaşlara daha verimli bir hizmet sunmak isteyen Menderes Belediyesi, 500 metrekare alan üzerine modern bir temizlik işleri şantiyesi kurdu.

Orhangazi'ye hizmet şantiye birimi kurulacak!

Bursa Orhangazi Belediye Meclisi'nde alınan kararla, Örnekköy Mahallesi sınırları içinde yer alan belediye mülkiyetinde bulunan alanda Büyükşehir Belediyesi Hizmet Şantiye Birimi kurulmasını kabul edildi.

Orhangazi Örnekköy'e şantiye ve iş makinelerinin parkı kurulacak!

Orhangazi, Gemlik ve iznik'e hizmet verecek olan şantiye ve iş makinelerinin parkını Orhangazi'ye kuruyor. Arsa tahsisi Eylül Ayı Meclis toplantısında gündeme geldi. Konu görüşülüp karara bağlanmak üzere İmar Komisyonuna havale edildi.

Bursa'da şantiye ve iş makineleri parkı Orhangazi'ye kurulacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi, Gemlik ve İznik'e hizmet verecek olan şantiye ve iş makinelerinin parkını Orhangazi'ye kuruyor. Örnekköy bölgesinde bulunan 10 bin metrekarelik arsa 10 yıl süreliğine Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis ediliyor

Bursa Orhangazi'ye iş makineleri parkı kuruluyor!

Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi, Gemlik ve İznik'te hizmet verecek olan şantiye ve iş makinelerinin parkını Orhangazi'ye kuruyor. Örnekköy bölgesinde bulunan 10 bin metrekarelik arsa 10 yıl süreliğine Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis ediliyor.

Ankara Onkoloji Hastanesi'nin yanına inşaat şantiyesi kuruldu!

Türkiye'de onkoloji alanında hizmet veren tek eğitim ve araştırma hastanesi konumunda olan Ankara Onkoloji Hastanesi'nin dibinde beton ve inşaat şantiyesi kuruldu. Hastalar enfeksiyon kapma riskiyle karşı karşıya.

Bursa Orhangazi Kalesi sosyal tesis mi oluyor?

Bursa’da yıllardır atıl durumda bekletilen Orhangazi Kalesi, yapılacak çalışmalarla yeniden hayat buluyor. 75 bin metrekare alana sahip Orhangazi Kalesi yapılacak düzenlemelerden sonra, sosyal tesis olarak hizmet verecek.

orhangazi hizmet Şantiyesi Birimi Haberi

orhangazi hizmet Şantiyesi Birimi

Bölgeye daha hızlı hizmet vermek için planlanan Makine Parkı ve Hizmet Şantiyesi Birimi için Orhangazi sınırları içinde Örnekköy bölgesinde bulunan 10 bin metrekarelik arsa 10 yıl süreliğine Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis ediliyor. 


Arsa tahsisi Eylül Ayı Meclis toplantısında gündeme geldi. Konu görüşülüp karara bağlanmak üzere imar Komisyonu'na havale edildi. Komisyonun onayı ile birlikte arsa Büyükşehir Belediyesi'ne devredilecek. Büyükşehir Belediyesi bu alana kuracağı şantiye alanına iş makineleri yerleştirecek. 


HIZLI HİZMET ALMA ŞANSI

Mecliste konu ile alakalı açıklama yapan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Hizmet Şantiyesi Birimi adı altında kurulacak olan alanın Orhangazi Belediyesi'ne ait Karbosan Fabrikası bölgesindeki arsalara kurulacağını belirterek, "Bu sayede Büyükşehir belediyesine ait araçlar, burada yer alacak. 

Bu araçlar, Orhangazi, Gemlik ve İznik'e hizmet sunacak. Böylece bölge daha hızlı hizmet alma şansı yakalamış olacak....