28 / 04 / 2024

Sancaktepe Belediyesi Temizlik İşleri Şantiyesi açıldı!

Sancaktepe Belediyesi Temizlik İşleri Şantiyesi açıldı!

Sancaktepe Belediyesi'nin Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesi Belediye Başkanımız İsmail Erdem’inde katıldığı tören ile hizmete açıldı. Şantiye 44 araç ve 414 personel ile hizmet verecek.




1 Haziran Çarşamba günü Sancaktepe Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi’nde içerisinde benzin istasyonunun bulunduğu, araçların bakım, onarımının yapılabileceği ve prefabrik çalışma alanlarının bulunduğu, 44 araç ve 414  personel ile hizmet verecek olan 5800 metrekare büyüklüğündeki Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesi hizmete açıldı.


Şantiye’nin açılışında bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Sancaktepe'de büyük değişim yaşanıyor. Bu değişimi çevre ve temizlikte de göstermeliyiz” dedi. Sancaktepe'nin modern şehir hedefini gerçekleştirmesinde temizlik işlerine de büyük görev düştüğünü belirten Başkan İsmail Erdem, “İlçenin güzelliği temizliğinden belli olur. Bizler daha temiz, sağlıklı ve güzel bir Sancaktepe için bugün şantiyemizin açılışın yanında  cadde ve sokaklarda temizlik hizmeti veren personel sayısını artırdık. Araç ve ekipmanlara takviye araç ve ekipman eklendi. Temizlik araçlarımız merkezi caddelerimize günde 4–5 sefer yapıyor ve günlük 350-400 ton arası çöp topluyor” diye konuştu. Başkan Erdem, temizliğe, çevreye, ilçenin güzelleştirilmesine büyük önem verdiklerini belirtti.


Konuşmaların ardından şantiye için kurban kesilerek dua edildi. Açılış kurdelesini protokol üyeleri ile birlikte kesen Başkan Erdem , şantiyeyi gezerek yetkililerden yapılan hizmetler hakkında bilgi aldı. 




Sancaktepe Belediyesi



Geri Dön