04 / 05 / 2024

Orhangazi Kalesi son hali

Orhangazi Kalesi son hali

Orhangazi Kalesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından atıl durumdan kurtarılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçeyi tepeden kuşbakışı gören kalenin yeni dönemde çok amaçlı bir sosyal tesis olarak hizmet vereceğini açıkladı.

Çanakkale Bigalı Kalesi'nin restorasyonu tamamlanıyor!

Çanakkale Savaşları esnasında muhabere merkezi ve silah tamirhanesi olarak kullanılan 201 yıllık Bigalı Kalesi’nin restorasyon çalışmalarında son aşamaya gelindi. 

Orhangazi TOKİ konutlarında son durum ne?

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde inşa edilen 292 konutun yapımı tamamalandı. Konutların hak sahipleri evlerine kavuşacakları günü bekliyor. 

Bursa’da konut fiyatları son 1 senede yüzde 23,95 arttı!

Son dönemlerde konut satışlarında ciddi bir artış gösteren Bursa’da, satılık konut fiyatları yüzde 23,95 oranında arttı. En çok tercih edilen bölgeler  İznik, Gemlik, Nilüfer, Orhangazi ve Kestel oldu.

Bursa Orhangazi alt gelir son başvuru tarihi!

Bursa Orhangazi alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Bursa Orhangazi alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları...

Bodrum Kalesi'ndeki restorasyon çalışmalarında son durum!

Mehmet Nuri Ersoy, Bodrum Kalesi'ndeki ikinci etap restorasyon çalışmalarına ilişkin bilgiler aktardı. Ersoy, kaleyi Müzeler Haftası'nda açmayı hedeflediklerini ancak yeni tip koronavirüs kısıtlamaları sebebiyle bazı aksamalar yaşandığını kaydetti...

Bursa Orhangazi'deki Adliye Sarayı binası inşaatında son durum!

Bursa Orhangazi ilçesindeki yeni Adliye Sarayı binası inşaatında çalışmalar hızla sürüyor. Dış cephe kaplamaları biten binanın yaz döneminde açılması hedefleniyor...

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girdi.

Kocaeli'deki Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun dış cephesi tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun dış cephesini tamamlıyor.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun zemin kat çalışmaları başladı!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Orhangazi Spor Salonu’nun zemin kat çalışmalarına başladı.

Kocaeli Orhangazi Anadolu Lisesi Spor Salonu’nun temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Anadolu Lisesi Spor Salonu’nun temelini attı.

Çanakkale Seddülbahir Kalesi restorasyon çalışmalarında son durum!

Başbakanlık tarafından 2015'te ihalesi yapılarak restorasyona başlanan Çanakkale Savaşları'nın önemli kalelerinden Seddülbahir Kalesi'ndeki çalışmalar sürüyor.

Alanya Teleferik Projesi'nde son durum!

Alanya Belediyesi tarafından Damlataş Sosyal Tesisleri ile Alanya Kalesi Ehmedek Kapısı arasına planlanan Teleferik Projesi inşaatı, son sürat devam ediyor

Orhangazi Kalesi son hali Haberi

Orhangazi Kalesi son hali

Muhteşem bir manzaraya sahip olan Orhangazi Kalesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından atıl durumdan kurtarılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçeyi tepeden kuşbakışı gören kalenin yeni dönemde çok amaçlı bir sosyal tesis olarak hizmet vereceğini açıkladı.


Başkan Altepe, 10 yılı aşkın bir süredir atıl durumda bekletilen ve sadece surları yenilenen Orhangazi Kalesi’nde incelemelerde bulundu. Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Büyükşehir bürokratlarının da yer aldığı inceleme gezisinde, kalenin yeni dönemde nasıl değerlendirileceği yönünde son tespitler yapıldı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelere sosyal tesisler kazandırmaya devam ettiklerini söyledi. Sosyal ve kültürel hayatın canlanması, gerçek anlamda kent merkezlerinin oluşması için bu tür yatırımlara gittiklerini hatırlatan Başkan Altepe, sosyal tesislerin belirlenen hedef doğrultusunda en önemli adımlardan biri olduğunu kaydetti. Bugüne...