21 / 05 / 2024

Orhangazi köprü

Orhangazi köprü

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir tarih araştırmacısı tarafından bulunan ve en az 2 bin yıllık olduğu tahmin edilen köprünün turizme kazandırılması için çalışma başlatılacak.

Tahsin Tarhan: Köprüler kamulaştırılmalı!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Kuzey Çevre Otoyolu, Avrasya Tüneli, Osmangazi Köprüsü, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün devlete yük olduğunu belirtti..

Osmangazi Köprüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan Osmangazi Köprüsü'nün açılış törenine katıldı.

Osman Gazi Köprüsü’nde asfaltlama çalışmaları başladı!

İstanbul-İzmir arasındaki yolun 3,5 saate inmesini sağlayacak Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli ayağı olan İzmit Körfez Geçişi’nin sağlayacak Osman Gazi Köprüsü’nde asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Orhangazi'de 2 bin yıllık köprü turizme kazandırılacak!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir tarih araştırmacısı tarafından bulunan ve en az 2 bin yıllık olduğu tahmin edilen köprünün turizme kazandırılması için çalışma başlatılacak.

Körfez Geçiş Köprüsü’nün son tabliyesini Cumhurbaşkanı yerleştirecek!

Körfez Geçiş Köprüsü, Türkiye ekonomisine itici güç olacak. Köprünün kritik önem taşıdığı Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nun 27 milyar liralık bir ekonomik faaliyeti tetiklemesi bekleniyor.

İzmit Körfez Köprüsü Mayıs sonunda tamam!

İstanbul-İzmir arasını 9 saatten 3,5 saate indirecek olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en önemli bölümü olan İzmit Körfezi Köprüsü’nün bitiminde sona yaklaşıldı.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde son tabliyeler yerleştirilecek!

İstanbul-İzmir arasını 9 saatten 3,5 saate indirecek olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en önemli bölümü olan İzmit Körfezi Köprüsü’nün bitmesine çok az kaldı.Köprüsünün son tabliyelerinin birkaç gün içerisinde yerleştirilmesi planlanıyor.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü havadan görüntülendi!

433 kilometrelik Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en önemli ayağını oluşturan İzmit Körfezi Asma Köprüsü havadan görüntülendi. İşte dev projenin son görüntüleri...

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün tabliye montajı Mayıs'ta bitiyor!

433 kilometrelik Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en önemli ayağını oluşturan İzmit Körfezi Asma Köprüsü'nde orta açıklığa tabliyelerin montajı gerçekleşirken, toplam 113 tabliyenin Mayıs ayının sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında sona gelindi!

İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan köprüdeki çalışmalar devam ediyor. Köprü'de 650'si kaynakçı olmak üzere bin 500 işçi çalışıyor.

Körfez Geçiş Köprüsü yılda 650 milyon dolar tasarruf sağlayacak!

İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde çalışmalar devam ediyor.

Körfez Geçiş Köprüsü Mart 2016'ya hazır!

İstanbul- İzmir arasının 3.5 saate inmesini sağlayacak Körfez Geçiş Köprüsü'nde, açılışın Mart 2016'da yapılacağı bildirildi. Otogar Kavşağı'nda son bulacak olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nde çalışmalar hummalı bir şekilde sürüyor.

Körfez Geçiş Köprüsü’ndeki çalışmalar Mart 2016'da tamamlanacak!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi’nin en önemli bölümü olan Körfez Geçiş Köprüsü’nde, ana kablo montajının devam ettiği ve tabliye montajına ise Aralık ayında başlanacağı belirtilerek, köprünün Mart 2016’da da ulaşıma açılacağı bildirildi.

Orhangazi köprü Haberi

Orhangazi köprü

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir tarih araştırmacısı tarafından bulunan ve en az 2 bin yıllık olduğu tahmin edilen köprünün turizme kazandırılması için çalışma başlatılacak. Keşfi yapan araştırmacı yazar Naci Pehlivan ile birlikte köprüyü inceleyen Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, araştırılması ve turizme kazandırılması için gereken girişimlerin başlatılacağını...