16 / 05 / 2024

Orhangazi okul çalışmaları

Orhangazi okul çalışmaları

Orhangazili dört girişimcinin ortaklığında kurulacak özel okulu yapacak olan şirket kuruldu. Orhangazi Eğitim Yatırımları A.Ş. Başkanı Tuna Çokgüler, özel okul çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Sakarya'da 48 derslikli okul için kazı ve dolgu çalışmaları başladı!

Yıkımı yapılan Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların bulunduğu alanda hayata geçirilecek olan  48 derslikli okul projesinde kazı ve dolgu çalışmaları başladı.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun zemin kat çalışmaları başladı!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Orhangazi Spor Salonu’nun zemin kat çalışmalarına başladı.

Adıyaman'da okul inşaat çalışmaları devam ediyor!

Adıyaman'ın Kahta ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Yılmaz, ilçede inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam eden okulları yerince inceledi.

Neşet Çağlayan, Orhangazi'deki 2017 çalışmalarını anlattı!

Orhangazi'de geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirmesini yapan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 2017 yılında yapacakları çalışmaları anlattı.

Kocaeli Kartepe'de yol yenileme çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir, Kartepe ilçesinde yol yenileme çalışmaları yapıyor. Kartepe Orhangazi Caddesi’ndeki imalatlar tamamlandı.

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin yeni binasında çalışmalar tamam!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde inşa edilen mordern hastane binasında çalışmalar tamamlandı. Orhangazi Devlet Hastanesi için yeni inşa edilen modern binanın yapımı 2 yıl sürdü.

Bursa Orhangazi'de yol çalışmaları başladı!

Bursa Orhangazi Belediyesi ve BUSKI ekipleri asfalt çalışmalarına ramazan bayramı sonrasında yeniden başladı. Hastane Yolu, Tekneliküp bölgesinde çalışmalar sürüyor.

Osman Gazi Köprüsü’nde asfaltlama çalışmaları başladı!

İstanbul-İzmir arasındaki yolun 3,5 saate inmesini sağlayacak Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli ayağı olan İzmit Körfez Geçişi’nin sağlayacak Osman Gazi Köprüsü’nde asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Ayvacık Keyf-i Seyyah Evi'nin yapım çalışmalarında sona gelindi!

Turizm Bölgesi olan Ayvacık İlçesinde çalışmalar hızla sürüyor. İlçenin Orhangazi Mahallesi'nde vatandaşın muhteşem doğa eşliğinde çaylarını yudumlayıp keyifli sohbet etmelerine imkan sağlayacak olan Keyf-i Seyyah Evinin yapım çalışmalarında sona gelindi.

Hatay Samandağ'daki yollarda parke onarım çalışmaları sürüyor!

Samandağ Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü Mağaracık mahallesinde okul ve aile sağlık merkezine giden yolda parke onarım ve menfez çalışmaları yaptı.

İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü’nde çalışmalar hızlandırıldı!

İstanbul - İzmir arasını karayoluyla 3,5 saate indirecek olan Gebze Orhangazi İzmir Otoyol Projesi’nin en önemli parçası olan İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü’nde çalışmalar hızlandırıldı.

Orhangazi'de ilk özel okul açılacak!

Orhangazili dört girişimcinin ortaklığında kurulacak özel okulu yapacak olan şirket kuruldu. Orhangazi Eğitim Yatırımları A.Ş. Başkanı Tuna Çokgüler, özel okul çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Uluyol-Etbalık ve Orhangazi Caddeleri arasında yol çalışmaları başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi duble yol çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Erenler ulaşımında önemli yeri olan Uluyol-Etbalık ve Orhangazi Caddeleri arasındaki güzergâhta, Etbalık kurumu ile SEDAŞ arasında, kapsamlı bir çalışma başlatıyor.

Orhangazi okul çalışmaları Haberi

Orhangazi okul çalışmaları

Orhangazi Eğitim Yatırımları A.Ş. Başkanı Tuna Çokgüler, özel okul çalışmalarının yaklaşık 2 yıldır sürdüğünü söyledi. Olukdere mevkisindeki 1 okul yapılması planlanan arsa için talep edilen özel imar izniyle ilgili sorunlar yaşandığını da belirten Çokgüler, "İtirazlar nedeniyle İmar Kanununa göre en çok yüzde 40 alanın terk edilmesi gerekirken, Büyükşehir Meclisi yüzde 55 terk yapmamıza karar verdi. İtirazlarımızla bu oran en üst seviye olan yüzde 40'a düşürüldü" dedi. 




30 AĞUSTOSTA TEMELİ ATILACAK 

Özel okul ile ilgili proje çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Tuna Çokgüler, Proje çalışmaları devam ederken bir yandan da yatırım teşvik belgesi için çalışıyoruz. 30 Ağustos'ta temel atmayı planlıyoruz. İnşaat yaklaşık 11 ay sürecek. 2016 Temmuz sonunda tamamlanmasını istiyoruz. Başka aksiliklerle karşılaşmazsak 2016-2017 eğitim öğretim dönemi için kayıt alacağız" dedi. İlk olarak...