04 / 05 / 2024

orhangazi şantiye ve iş makineleri parkı

orhangazi şantiye ve iş makineleri parkı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi, Gemlik ve İznik'e hizmet verecek olan şantiye ve iş makinelerinin parkını Orhangazi'ye kuruyor. Örnekköy bölgesinde bulunan 10 bin metrekarelik arsa 10 yıl süreliğine Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis ediliyor

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

Orhangazi Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Orhangazi Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güneş ve Adem Akkır ortaklığında kuruldu.

Dost İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Acarkent Şantiye Şubesi açıldı!

Dost İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Acarkent Şantiye Şubesi Beykoz'da İlker Acar tarafından açıldı.

Yusufeli'ndeki baraj inşaatındaki şantiye meclis gündeminde!

Artvin'in Yusufeli ilçesindeki baraj inşaatındaki şantiye ve karantina koşulları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Orhangazi’de yeni imar planı ve dönüşüm ihtiyacı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Hasan Bozbey, bugünkü yazısında Orhangazi’nin imar planı, kentsel dönüşüm ve TOKİ ihtiyacını anlattı. İşte o haber...

Şantiye Teknik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Şantiye Teknik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Manduz ve Öztürk Karataş ortaklığında kuruldu.

Bursalılar turizm imar düzenlemesi bekliyor!

Bursa Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası 7. meslek komitesi adına Muhammet Ali Varlı Orhangazi’de turizm konulu sunum düzenledi. Varlı, ''Bursa Büyükşehir Belediyesinden “turizm imar ” düzenlemesi bekliyoruz'' diye konuştu.

Orhangazi Kültür Merkezi ve Meydan Projesi’nin ihalesi yapıldı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde ilk etabı tamamlanan Kültür Merkezi ve Meydan Projesi’nin ikinci etap ihalesi bugün gerçekleşti. Proje, bölgenin en büyük projelerinden biri olacak.

Kanal İstanbul için enerji çalışmaları başladı!

BEDAŞ, Kanal İstanbul'un güzergahının belli olmasıyla birlikte proje için kurulacak şantiye ve kanal hattında enerji çalışmalarına başladı..

Yapı denetim firmalarına 5 milyon lirayı aşkın ceza!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca bu yıl yapı denetim firmaları sorumluluğundaki 7 bin 134 şantiye ve bin 677 büronun denetimi gerçekleştirildi. 

Denizli Otobüs Bakım Onarım Şantiye projesi hızla ilerliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Bakım Onarım Şantiye ve Depolama Sahası projesinde sona doğru gelindi.

Şantiye Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şantiye Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Yunus Emra Kaya imzasıyla kuruldu.

Bursa Orhangazi'de imar alanı kalmadı!

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nın İnşaat Meslek Komitesi hafta sonu Orhangazi TSO hizmet binasında bir araya geldiler.

orhangazi şantiye ve iş makineleri parkı Haberi

orhangazi şantiye ve iş makineleri parkı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi, Gemlik ve İznik'e hizmet verecek olan şantiye ve iş makinelerinin parkını Orhangazi'ye kuruyor. Bölgeye daha hızlı hizmet vermek için planlanan Makine Parkı ve Hizmet Şantiyesi Birimi için Orhangazi sınırları içinde Örnekköy bölgesinde bulunan 10 bin metrekarelik arsa 10 yıl süreliğine Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis ediliyor. Arsa tahsisi eylül ayı meclis toplantısında gündeme geldi. 

Konu görüşülüp karara bağlanmak üzere İmar Komisyonu'na havale edildi. Komisyonun onayı ile birlikte arsa Büyükşehir Belediyesi'ne devredilecek Büyükşehir Belediyesi bu alana kuracağı şantiye alanına iş makineleri yerleştirecek. 


BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR

Mecliste konu ile alakalı açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Hizmet Şantiyesi Birimi adı altında kurulacak olan alanın Orhangazi Belediyesi'ne ait Karbosan Fabrikası bölgesindeki arsalara kurulacağını belirterek, "Bu sayede Büyükşehir Belediyesi'ne ait araçlar, burada yer alacak....