14 / 05 / 2024

Orhangazi Süleymanşah Anadolu Lisesi yanındaki yurt ne zaman açılacak

Orhangazi Süleymanşah Anadolu Lisesi yanındaki yurt ne zaman açılacak

Geçtiğimiz haftaları içerisinde yatırım daire başkanlığından gelen ekipler Süleymanşah Anadolu Lisesi yanında bulunan yurt için incelemelerde bulunmuşlardı. Planlanan projenin tamamlanma hedefi ise 2016­-2017 dönemi olduğu belirtildi.

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Süleyman Soylu: Van'da 700 konut ağır hasarlı!

İran'da meydana gelen depremden etkilenen Van'da hasar tespit çalışmaları devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "250 konut ve 300 ahır yıkıldı, 700 konutta da ağır hasar var" dedi...

Süleyman Çetinsaya: Söz benim için her şeyden önemli!

Anadolu kahramanı Süleyman Çetinsaya Anadolu şehirlerinin kahramanlarından biri. Kayseri'de doğup 1962 yılında dericilik ve kösele işi yapan babası, kardeşiyle birlikte İstanbul'un yolunu tutmuşlar.

Süleyman Şah Üniversitesi'nde son durum ne?

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Süleyman Şah Üniversitesi'nde yaşanan süreci anlattı. Şadi Yazıcı sürecin inşaat sürecindeyken başladığını belirterek üniversitenin son durumunu anlattı.

Süleyman Şah Üniversitesi’nin ruhsatsız bölümleri mühürledi!

Tuzla Belediyesi’nin tespit ettiği Süleyman Şah Üniversitesi’nin ruhsata aykırı bölümleri, ayrı ayrı mühürlenerek bu alanlarda inşaat faaliyetine son verildi. Tuzla Belediyesi, Şubat 2016’da da Süleyman Şah Üniversitesi’nin ruhsatsız işletilen yemekhane ve kafeteryasını da mühürlemişti.

Süleyman Şah Türbesinin eski yeri ilk kez görüntülendi!

Süleyman Şah Türbesi taşındıktan sonra görüntüsü sosyal medyada paylaşıldı.Türbeye gidişi sağlayan köprü ayaklarında iş makineleri çalışmalarını sürdürdükleri görüldü.

Süleyman Şah Türbesi eski yerine taşınacak!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Süleyman Şah Türbesi'nin taşınması sırasında YPG ile işbirliği yapıldığı iddialarının doğru olmadığını belirterek türbenin, yeniden eski yerine taşınacağını açıkladı.

Orhangazi 'deki yurt binası 2016­-2017 döneminde tamamlanacak!

Geçtiğimiz haftaları içerisinde yatırım daire başkanlığından gelen ekipler Süleymanşah Anadolu Lisesi yanında bulunan yurt için incelemelerde bulunmuşlardı. Planlanan projenin tamamlanma hedefi ise 2016­-2017 dönemi olduğu belirtildi.

Eskişehir Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi açıldı!

Bakan Avcı, kentte yıkılıp yeniden inşa edilen Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, hayırsever Hacı Süleyman Çakır'a Allah'tan rahmet diledi.

Süleyman Şah Türbesi tarihten izler taşıyor!

TİKA'nın Süleyman Şah Saygı Karakolu ve Türbesi için hazırladığı proje, Hazreti Süleyman'ın mabedi Kubbet-üs Sahra ile Kanuni Sultan Süleyman Türbesi'nden izler taşıyor.

Süleyman Şah Türbesi yapımı tamamlandı!

Süleyman Şah Fırat Operasyonu ile Türkiye'ye getirilen Süleyman Şah ve 2 askerinin naaşlarının defnedileceği Suriye'nin Eşme Köyü'ndeki yeni türbenin yapımının tamamlandığı bildirildi.

Süleyman Şah Türbesi'nin yol çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Suriye Eşmesi'nde yapımı süren Süleyman Şah Türbesi'nde incelemelerde bulundu. Güvenç: "Vatandaşlarımız türbeyi bundan sonra çok daha rahat ziyaret edebilecekler" dedi.

Süleyman Şah Türbesi nereye inşa ediliyor?

Süleyman Şah Türbesi ’nin inşası sürerken türbe arazisinin sahibi Bozan Osman, “ Bir ay önce kimi. Türkiye’nin beni mağdur etmeyeceğini düşünüyorum ” dedi.

Orhangazi Süleymanşah Anadolu Lisesi yanındaki yurt ne zaman açılacak Haberi

Orhangazi Süleymanşah Anadolu Lisesi yanındaki yurt ne zaman açılacak

Geçtiğimiz haftaları içerisinde yatırım daire başkanlığından gelen ekipler Süleymanşah Anadolu Lisesi yanında bulunan yurt için incelemelerde bulunmuşlardı. 2016 yatırım programına alınması planlanan projenin tamamlanma hedefi ise 2016­-2017 dönemi olduğu belirtildi.



Orhangazi’nin en çok konuşulan binalarından olan ve Eski Belediye Başkanı Yusuf Korkusuz döneminde Huzur Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yapılması planlanan ancak maddi yetersizliklerden dolayı tamamlanamayan bina yurt oluyor. Geçtiğimiz yıllar içerisinde Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yurt olması için devir edilen bina ile ilgili hasar tespit çalışmaları sürüyor. Binanın 2015­-2016 döneminde tadilat çalışmalarının başlaması hedefleniyor. Geçtiğimiz yıllarda binanın yurt binasına çevrilmesi için girişimlerde bulunan Orhangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Milli Eğitim Bakanlığı’ndan olumsuz rapor çıkmıştı. Sebep olarak ise binanın restore edilmesinin maliyetli olduğu gerekçesi ile huzurevi binası geri iade edilmişti....