02 / 05 / 2024

orhangazi tem otoyolu

orhangazi tem otoyolu

Gebze - Orhangazi - İzmir Otoyol Projesi kapsamında yapılacak üst geçit çalışmaları nedeniyle otoyolun Dilovası geçişinde trafik akışı, 9,5 saat süreyle D-100 karayolundan sağlanacak.

Orhangazi-İzmir otoyolundaki işletmelerden kira alınmadığı iddiası mecliste!

Orhangazi-İzmir otoyolu üzerinde faaliyette olan işletmelerden kira alınmadığına yönelik iddialar meclis gündemine taşındı. Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TEM Otoyolu-Metris Kavşağı'nda sona gelindi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı devam eden TEM Otoyolu-Metris Kavşağı Kuzey-Güney Yanyol ve Köprülü Kavşak İnşaatı’nda sona gelindi

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun parlattığı 96 bölge!

İstanbul ile İzmir arasındaki mesafeyi 140 kilometre kısaltacak olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, güzergahı üzerindeki 96 bölgedeki tarla ve arazi fiyatlarını yükseltti...

Eyüpsultan-Kağıthane Tem Otoyolu kavşak projesi imar planı askıda!

Eyüpsultan - Kağıthane Tem Otoyolu Hasdal Bölge Önü Kavşağı Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yüzde 95'i tamam!

İstanbul ile İzmir arası karayolu ulaşımını 9 saatten 3,5 saate indirmesi planlanan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yüzde 95'i tamamlandı.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yüzde 90'ı tamam!

İstanbul ile İzmir arasını 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yaklaşık yüzde 90'ı tamamlandı...

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu yeni ödüller bekliyor!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi’nin yapımını üstlenen Otoyol A.Ş. yaklaşık 8 milyar dolar tutarındaki finansman için 8 Türk, 4 yabancı banka ve finans kuruluşundan 5 milyar dolar tutarında kredi sağladı.

Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı imar planı tadilatı askıda!

Sarıyer İlçesi, Seyrantepe, Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı ve Cendere Vadisi Yol, Kavşak Uygulama Projesi Revize Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Tem Otoyolu Metris kavşağı inşaatı başlıyor!

TEM Otoyolu Metris Kavşağında, Sultangazi yönünde oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yan yol ve köprü çalışmalarına başlandı..

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yüzde 88'i tamam!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yüzde 88'i tamamlandı.Yol hizmete açıldığında İstanbul ile İzmir arası ulaşımı 9 saatten 3,5 saate inecek. Proje kapsamında hayata geçirilen 36 viyadükten 17'si bitti. 

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu İznik'i değerlendirdi!

İznik’e bağlı mahalle ve köylerdeki araziler değerleniyor. 427 km’lik Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek. İşte İznik’e yatırım yapmak için beş neden...

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'yla arazi fiyatları fırladı!

İnşaatı devam eden ve İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu çevresindeki arazilerin değerine değer kattı.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu trafiğe açılıyor!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yapımı tamamlanan Gemlik Kavşağı'nın 58-152'nci kilometreleri ile 2. kesim sonu 83-441 kilometrelerinin 12 Mart itibarıyla trafiğe açılması onaylandı.

orhangazi tem otoyolu Haberi

orhangazi tem otoyolu

Kocaeli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, TEM otoyolunda, "Gebze-Orhangazi-İzmir (İzmit Körfezi Geçişi ve Bağlantı yolları dahil) Otoyolu Projesi" Dilovası mevkisinde üstgeçit öngerme kirişlerinin konulması çalışmalarının yapılacağı bildirildi.


Bu çalışmalar kapsamında otoyolun İstanbul ve Ankara yönlerinin kapatılarak trafiğin Dilovası kavşağından D-100 karayoluna verileceği ifade edilen açıklamada, saat 21.30'da başlanacak çalışmaların yarın 07.00'de tamamlanacağı kaydedildi.


Açıklamada, bu çalışmalar sırasında geçici trafik işaretlemeleri yapılarak gerekli emniyet tedbirlerinin alınacağına yer verilerek, sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerektiği...