18 / 05 / 2024

orhangazi toki yolu çalışmaları

orhangazi toki yolu çalışmaları

Hastane arsası içinde kaldığı için daha önce kapatılan TOKİ yolu ile ilgili imar komisyonuna havale edilen plan değişikliği de hem yolun genişletilmesi hem de yolun yeniden hizmete sokulması hususunda onay gördü.

TOKİ Bursa Orhangazi projesiyle 166 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Orhangazi projesi bugün ihaleye çıkacak. Projede 166 adet konut yer alacak.

Bursa Orhangazi'ye TOKİ'den ucuz konut müjdesi! 12 soruda TOKİ Bursa Orhangazi!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Orhangazi 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Orhangazi projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Orhangazi 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Bursa Orhangazi 4.Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi! 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Orhangazi Belediyesi İş Birliği ile inşa edilen TOKİ 4. Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi. 

Orhangazi TOKİ konutlarında son durum ne?

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde inşa edilen 292 konutun yapımı tamamalandı. Konutların hak sahipleri evlerine kavuşacakları günü bekliyor. 

Orhangazi TOKİ 4. Etap konut inşası tamamlandı! 

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde TOKİ tarafından yapılan konutların inşaat çalışmaları tamamlandı.

TOKİ Bursa Orhangazi alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Orhangazi projesinde yer alan 44 adet konut için başvuru dönemi sona eriyor.

TOKİ Bursa Orhangazi 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Orhangazi projesinde yer alan 44 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor.

Orhangazi TOKİ 4. Etap konutları yıl sonunda tamam!

Orhangazi’de inşaatı devam eden TOKİ 4.etap konutlarında inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. TOKİ projesinin yıl sonuna kadar tamamlanacak.

TOKİ Orhangazi 4. Etap'ın inşaatı başladı!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilecek 292 konut için TOKİ 4.Etap İnşaatına başladı.

Orhangazi'de TOKİ 4'üncü etap ihalesi yapıldı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen TOKİ 4.Etap İnşaat İhalesi yapıldı. 292 konutluk projenin ihalesine 24 firma katıldı.

Hera Teknik Yapı'dan TOKİ Orhangazi projesinde 58.4 milyon TL'lik teklif!

Hera Teknik Yapı A.Ş., Bursa İli Orhangazi İlçesi 292 Adet Konut, 2 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesinde 58 milyon 450 bin TL teklif verdi...

TOKİ Orhangazi 292 konut ihalesi 2 Temmuz'da!

TOKİ Bursa ili Orhangazi ilçesi 292 adet konut, 2 adet dükkan ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlenmesi işi ihalesi 2 Temmuz'da...

TOKİ Bursa Orhangazi 292 konut ihalesi 26 Haziran'da!

TOKİ Bursa İli Orhangazi İlçesi 292 adet konut, 2 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İşi ihalesi 26 Haziran 2019 tarihinde 14:30'da gerçekleştirilecek...

orhangazi toki yolu çalışmaları Haberi

orhangazi toki yolu çalışmaları


Orhangazi Belediyesi'nin kasım ayı Belediye Meclisi'nin ikinci oturumu geçtiğimiz perşembe günü yapıldı. Meclisin ikinci oturumu ölümünün 76. yılında Atatürk için önce saygı duruşu ve ardından Başkan Neşet Çağlayan'ın talebi üzerine dua okunması ile açıldı. Meclis toplantısında daha sonra imar komisyonu tarafından görüşülen 5 yeni cadde ve sokağa isim maddesi görüşüldü. Muradiye Mahallesindeki bir caddeye daha önce kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ve ailesi Orhangazi'de yaşayan Eskişehirsporlu futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu'nun ismi verilirken, TOKİ'de yeniden açılacak olan eski caddeye de bir süre önce hayatını kaybeden belediye eski başkanlarından Hayri Çoklar'ın isimleri verildi. Ayrıca Turist Yolu üzerindeki bir sokağa 2. Nolu Sokak, Fındıklı Yolu üzerindeki bir sokağa 6 nolu sokak ve Yeni Sokak isimleri verildi. 


OKUL ARSASI İÇİN PLANDA DEĞİŞİKLİK 


Mecliste daha sonra ise...