16 / 05 / 2024

Orhangazi Tüneli nerede

Orhangazi Tüneli nerede

Gebze - Orhangazi - İzmir Otoyolu Projesi kapsamında Samanlı Dağı delinerek, 3 şeritli 2 tüp olarak yapılan Orhangazi Tüneli, 3 bin 590 metreyle Türkiye'nin en uzun otoyol tüneli unvanını taşıyor. Orhangazi Tüneli, yaklaşık 118 milyon dolara mal oldu.

3 katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi en kısa sürede yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Osmangazi Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bunun en önemli örnekleri olduğunu belirterek, "3 katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin de ihalesine en kısa sürede çıkacağız." dedi.

Orhangazi Tüneli, 118 milyon dolara mal oldu!

Gebze - Orhangazi - İzmir Otoyolu Projesi kapsamında Samanlı Dağı delinerek, 3 şeritli 2 tüp olarak yapılan Orhangazi Tüneli, 3 bin 590 metreyle Türkiye'nin en uzun otoyol tüneli unvanını taşıyor. Orhangazi Tüneli, yaklaşık 118 milyon dolara mal oldu.

Yalova ile Orhangazi arasına yapılan tünelin adı Orhangazi Tüneli oldu!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi kapsamında yapılan ve Türkiye'nin 3 şeritli en uzun tüneli olma özelliğini taşıyan Samanlı Tüneli'ne, " Orhangazi " adı verildi.

Samanlı Tüneli’ne ’Orhangazi Tüneli’ adı verilsin!

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Efendioğlu, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'ndaki Türkiye’nin en büyük tüneli olan Samanlı Tüneli’ne “Orhangazi Tüneli” adının verilmesi gerektiğini söyledi.

Samanlı Tüneli tamamlandı!

Türkiye'nin en uzun otoyol tüneli projesi olan Samanlı Tüneli tamamlandı. Tünel, Mart 2016'da hizmete açılacak.Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve Körfez Geçiş Köprüsü projesi dahilinde yapımına geçen yıl başlanan Samanlı Tüneli tamamlandı.

Samanlı Tüneli Mart 2016'da hizmete giriyor!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve Körfez Geçiş Köprüsü projesi dahilinde yapımına geçen yıl başlanan Samanlı Tüneli tamamlandı. Türkiye’nin en uzun otoyol tüneli Samanlı'nın önümüzdeki yılın mart ayında hizmete girmesi planlanıyor.

Orhangazi Samanlı Tüneli Mart 2016'da açılacak!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve Körfez Geçiş Köprüsü projesi dahilinde yapımına geçen yıl başlanan Samanlı Tüneli tamamlandı.

Zigana Tüneli Karadeniz'e nefes aldıracak!

Zigana Tüneli Karadeniz'e nefes aldıracak. Doğu Karadeniz’i, Orta Doğu’ya bağlayan tarihi İpek Yolu güzergahında yapılması planlanan 12,9 kilometrelik Zigana Tüneli için 10 Kasım'da ihaleye çıkılacak.

Prysmian Group'tan Avrasya Tüneli projesine özel kablo!

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün lideri Prysmian Group, Asya ve Avrupa'yı ilk kez deniz tabanı altından geçen karayolu tüneliyle birleştirecek olan Avrasya Tüneli Projesi'ne özel kablo üretti.

Gali-Zaho Tüneli'nin kazısı tamamlandı!

Limak İnşaat, Kuzey Irak ve Türkiye'yi bağlayacak Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını bitirdi. Limak İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, şirket geçen yıl haziran ayında yapımına başladığı, kazı tamamlandı...

Limak, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı!

Limak, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı. Limak İnşaat, Kuzey Irak ve Türkiye'yi bağlayacak Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını bitirdi. Proje, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamlayarak tünelin iki tarafını birleştirdi.

Limak‘ın tüneli 2015‘te Irak ticaretini uçuracak!

Limak‘ın tüneli 2015‘te Irak ticaretini uçuracak. Türkiye-Irak arasındaki geçişi kolaylaştıracak tünel tamamlanıyor. 3,6 km'lik tünelle Irak-Türkiye ticareti 2015’te çok daha güvenli ve hızlı hale gelecek.

Limak İnşaat Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı!

Limak İnşaat Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı. Limak İnşaat'ın, tasarım ve yapım işini 158 milyar Irak dinarı teklifle kazandığı Gali-Zaho Tüneli’nin iki tarafının birleştirilmesi için tören yapıldı.

Orhangazi Tüneli nerede Haberi

Orhangazi Tüneli nerede

Gebze - Orhangazi - İzmir Otoyolu Projesi kapsamında Samanlı Dağı delinerek, 3 şeritli 2 tüp olarak yapılan Orhangazi Tüneli, 3 bin 590 metreyle Türkiye'nin en uzun otoyol tüneli unvanını taşıyor. Dağı delme sırasında toprak işi ve kazı olarak yaklaşık 95 bin kamyon hafriyat yapılan, yaklaşık 118 milyon dolara mal olan tünel, Bursa ve Yalova'yı birbirine bağlıyor.


Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında, 95 bin kamyon hafriyatla Samanlı Dağı delinerek 3 şeritli 2 tüp olarak yapılan, Türkiye'nin en uzun otoyol tüneli olan Orhangazi Tüneli, yaklaşık 118 milyon dolara mal oldu. 


AA muhabirinin Karayolları Genel Müdürlüğü Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdürlüğünden aldığı bilgiye göre, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında yaptırılan Orhangazi Tüneli, bir süre önce trafiğe açıldı.


Altınova-Gemlik arasını 4,5 kilometre kısaltan ve sürücüler tarafından "Samanlı...